Det gode ved klaravik er helt klart de mennesker der ansat altid venlige altid hjælpsomme der bliver hurtigt taget kontakt efter en auktion. Men den 5. Stjerne 🌟 den får i når der kommer synlige mind... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.
Stengårdsvej 25, 4340 , Tølløse, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Godt tilfreds og god service og har kun oplevet glade sælger.. Så derfor stor ros til Klaravik..

Besvarelse fra Klaravik Danmark
God og professionel rådgivning. Virkelig og overskuelig nem process.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Super profesionelle fik en super god pris for bilen

Besvarelse fra Klaravik Danmark
mit første salg. Alt blev fulgt til dørs, og tak til Anita for stor hjælp med det hele.
Super oplevelse
/Lars

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Sælger lad vær med sælge på klaravik!!! med mindre i gerne vil tages hårdt analt!!!
AkA. Røvet på åbenlys dag!!
har lige "vundet" en auktion, hvor sælger var rigtig ked af det.
for Klarevik havde "glemt" mindste pris på varen.
og Karavik, er fuldstendig lige glad, både med sælger og køber!!!
for dem haldner det kun om at rave penge til sig!!!
25% af budsume, plus Auktions gebyr, tager Klarvik.
så mange gange får Klarevik mere ud af at sælge en vare end sælger gør!!
deres sidst stunt, efter klage sager.
efter de havde ringet og talt svensk, var at begynde at skrive på svensk.
fordi de ved den er helt galt!!!
så den er helt oppe i den øverste ledelse nu.
men der sker bare ikke noget, så måske man er nød til at stevne diriktøren eller gå til Kontant.
Deres venner fra J.Jensen nedrivning har jo også allrede været i Kontant
Så nok det Klarevik ledelse også stiler efter!!!
Håber ingen falder for jeres falske relkamer og falske anmeldelser på Trustpilot.
Det burde koste en års omsætning i bøde, for at få lavet falske anmeldeser på Trustpilot, for hvad er det vær, når man som Klarvik betaler sig fra at komme over 1,5 stjerne.
ps. klarvik har en hel afdeling, der kun tager sig af Trustpilot,
det siger en helt del, om Klarevik

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Det var en god oplevelse og en god og super forhandling og reel betjening

Det virker ok det hele

Din kontakt og guidning.
Jeg havde ikke prøvet tidligere at sælge. Tak for guidning og kontakt hele vejen igennem forløbet.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
God oplevelse. Vivian havde fuldstændig styr på det.
Vil vi helt sikkert gøre igen.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Super go oplevelse at bruge klaravik som auktionshus til at sælge mine ting som jeg havde til overs og kæmpe thumbs up til Cecilie fra klaravik som gjorde et super stykke arbejde.

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Det er en rigtig god sted at sælgertingene på det er nemt og hurtigt

Besvarelse fra Klaravik Danmark
Købte en maskine via Klaravik som viste sig ikke at være funktionsdygtig, selvom den var beskrevet som sådan i annoncen. Klaravik fralagde sig ansvar med henvisning til kun at være formidler. Jeg oplevede begrænset hjælp og ingen reel løsning fra Klaravik's side.