Mooie trui besteld. Door een fout van de bezorgdienst duurde het wat langer voor hij binnen was. Uiteindelijk via contact toch zeer tevreden! Bedankt voor de goede service en nazorg, ook namens mijn z... Se mere
super goede kwalitatieve producten zoals kleren , tassen & nog meer Heb er al vaak op besteld en nooit problemen mee gehad is 100% betrouwbaar vandaar dat ik altijd bij hun bestel ze hebben niet all... Se mere
Topkwaliteit aan topprijzen en altijd super vriendelijk wanneer hij langskomt voor levering👌 Heb al 4/5 keer gekocht en heb nog nooit te klagen gehad, volledig zelfde kwaliteit als in winkel alleen... Se mere
Hoogste 1:1 Kwaliteit op de markt. Hoogwaardige producten van top kwaliteit Gevestigd in België
Belgien
- kingofdripeu.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Echt heel goeie kwaliteit is wel echt…
Echt heel goeie kwaliteit is wel echt een aanrader
Hij levert top kwaliteit kleding. Ik had een broek die te klein was , volgende dag stond hij er met een maat groter
Hij levert top kwaliteit kleding.
Ik had een broek die te klein was , volgende dag stond hij er met een broek maat groter. Top service.
Echte topkwaliteit
Echte topkwaliteit
Als je kleren shoenen allessss van de beste kwaliteit wil moet je bij kingofdripeu.com zijn !!
Ik koop altijd mijn jassen of schoenen…
Ik koop altijd mijn jassen of schoenen hier.
Ik kan je zeggen dat ik ze al meer dan maanden of zelfs jaren draag zonder problemen.
Ik ben blij dat deze bestaat wist niet wat ik zonder hem was
Beste 1op1 dat je kan vinden
Normaal vertrouw ik deze dingens niet maar had het toch een kans gegeven en het is heel goed uit gekomen heel goeie kwaliteit precies je koop het op de echt site en komt heel snel aan hij heeft alles wat je ooit zou willen niet te duur en nog heel goeie kwaliteit ik zal zeker blijven kopen met kingofdrip
Beste kwali zelfs levering tot in…
Beste kwali zelfs levering tot in oostende respe💪❤️
Kingofdrip soldaat😜👌
Heb al 4/5 keer gekocht en heb nog nooit te klagen gehad, volledig zelfde kwaliteit als in winkel alleen aan de beste prijzen, niemand gaat hem ooit kunnen oversteken met betere kwaliteit of prijzen!!
Beste van de Benelux👀😌
Parajumper jakka gekocht top kwaliteit💯
Parajumper jakka gekocht top kwaliteit💯
Chille kerls
Beste verkoper in belgie
2 moncler crewnecks gekocht in zwart en wit alle 2 goeie kwaliteit alle tags aanwezig de logo erop genaaid niet geplakt zoals die andere kingofdripeu beste service en kwaliteit
Degelijke prijzen
Degelijke prijzen
Levering op tijd
Heb moncler cardigan jas
En jordan 4 black cats gekocht
Geen spijt beste kwaliteit dat je op de markt kan vinden is mijn mening
Ik heb geen klachten
Beste kwaliteit
Beste kwaliteit. De kleren kwamen snel aan en ze zitten heel goed
Echte werker tot snachts leveringen aan…
Echte werker tot snachts leveringen aan deur bellen en binnen paar uur word je geregeld altijd winkel kwaliteit. Echte aanrader
Aanrader
Goeie communicatie, snelle levering, goeie prijzen en top kwaliteit. Ik ga zeker vaker bestellen.
Goeie prijs
Goeie prijs
Antwoord 9/10 binnen 15 min
Kwaliteit is on top
Gaat lang mee
ik heb de moncler grijze moncler maya gekocht eind 2024 ik heb deze nu nog steeds draag hem nu nog dagelijks houdt me lekker warm nfc scan werkt nog altijd geen fouten in de jas kwa losse touwtjes en dergelijke. Is helemaal afgewerkt ook woon ik heel ver van de stad afgelegen dorp maar toch komt hij het brengen goeie klantenservice ook zeker aanrader
Goede levering en snelle reacties
Goede levering en snelle reacties, top bedrijf.
Nummer 1 kwaliteit.
Black cats jaartje geleden gekocht en…
Black cats jaartje geleden gekocht en nog steeds in top conditie recent ook een stoney jas en north face trainingspak die beide ook kwalitatief zijn zeker halen als je kwaliteit en snel antwoord wilt
Good quality and a very fast service i…
Good quality and a very fast service i like the way how the brand is coming up
10/10