Mooie trui besteld. Door een fout van de bezorgdienst duurde het wat langer voor hij binnen was. Uiteindelijk via contact toch zeer tevreden! Bedankt voor de goede service en nazorg, ook namens mijn z... Se mere
Se, hvad kunderne siger
super goede kwalitatieve producten zoals kleren , tassen & nog meer Heb er al vaak op besteld en nooit problemen mee gehad is 100% betrouwbaar vandaar dat ik altijd bij hun bestel ze hebben niet all... Se mere
ik heb de moncler grijze moncler maya gekocht eind 2024 ik heb deze nu nog steeds draag hem nu nog dagelijks houdt me lekker warm nfc scan werkt nog altijd geen fouten in de jas kwa losse touwtjes e... Se mere
Topkwaliteit aan topprijzen en altijd super vriendelijk wanneer hij langskomt voor levering👌 Heb al 4/5 keer gekocht en heb nog nooit te klagen gehad, volledig zelfde kwaliteit als in winkel alleen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Hoogste 1:1 Kwaliteit op de markt. Hoogwaardige producten van top kwaliteit Gevestigd in België
Kontaktoplysninger
Belgien
- kingofdripeu.com
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie trui besteld
Mooie trui besteld. Door een fout van de bezorgdienst duurde het wat langer voor hij binnen was. Uiteindelijk via contact toch zeer tevreden! Bedankt voor de goede service en nazorg, ook namens mijn zoon.
Bestelling nooit ontvangen, geen reactie en geen geld terug.
Gucci cap besteld voor mijn zoontje, heb deze betaald en nooit iets ontvangen, geld ook niet terug gekregen! ze reageerden ook niet op mijn whatsapp berichten. Heb bij een ander besteld en gelukkig was deze verkoper wel eerlijk. Heel jammer dit.

Besvarelse fra Kingofdripeu
De schoenen zijn top kwaliteitt!!
Topste kwaliteit
Tot nu toe enkel AJ1 Travis gekocht, Altijd topste kwaliteit, geen stitch problemen, nieks.
Elke trui die ik al heb gekocht is van…
Elke trui die ik al heb gekocht is van de hoogste kwaliteit. Ik krijg ook veel de vraag of het origineel is wat ik aan heb, dus dat zegt genoeg over de kwaliteit van kingofdripeu.🫡
Hier moeten jullie zijn
Vandaag besteld, vandaag ontvangen🤝.
Goede kwaliteit! Snelle service!
Man van zijn woord.
Het gaat je goed, doe zo verder👍
stone island geen bomba man
asics gel-kayano
Mijn zoon was heel blij met zijn asics gel-kayano 14 green. Mooie sportschoenen van zeer goede kwaliteit.
Was op tijd aangekomen
Was op tijd aangekomen.
Kwaliteit was goed
Winkelkwaliteit
Topkwaliteit. Heb een macmillan besteld hier, super snel binnen ondanks de sneeuw. De jas is van hoge kwaliteit zowel afwerking als de stof. Houdt je goed warm in deze kouwe dagen. Ik weet waar ik de volgende keer mijn kleren ga bestellen
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit
Dankjewel bro topppppp toppp kwaliteit ❤️
Snelle levering top kwali
Jas.
Super tevreden over mijn jas dat ik heb besteld en goede kwaliteit.
duurde even voor het aankwam met post…
duurde even voor het aankwam met post maar was wachte zeker waard
dikke qwali
Top kwaliteit hij komt correct en is…
Top kwaliteit hij komt correct en is heel vriendelijk
goeie site aleen krijg je geen mail dus…
goeie site aleen krijg je geen mail dus ja mr voor de rest super goed
Læs mere om andre typer anmeldelser.