Ik heb niet meteen een bibliotheek in de buurt en voed mijn kind tweetalig op. Het Frans domineert vaak dus echt top dat we zo via aangepaste literatuur het Nederlands kunnen implementeren zonder zorg... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ze promoten gratis kinderboeken voor vrouwen in verwachting en dan blijk je vast te hangen aan een betaald abonnement. Geraak je er ooi nog niet in 1 keer vanaf.
Super leuke boekjes, ook als er iets is zoals een verandering in abonnement, is het snel opgelost! Ideaal voor ouders die niet goed weten welke boekjes leuk zijn want je krijgt verschillende soorten... Se mere
Enkele jaren geleden leerde Wij kinderplezier kennen , ondertussen groeien de boekjes mee met ons zoontje , en is zijn kleine broer aan de beurt om Mee te genieten , prachtige boeken , leuke sp... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel tevreden!
Elke maand opnieuw keken we uit naar de leuke boeken! Goede en duidelijke communicatie met de hulpservice en ze reageren heel snel op al je vragen.
We zullen nog veel én lang genot hebben van de vele mooie boeken!
Elke maand keileuke boeken gekregen
Elke maand keileuke boeken gekregen. ❤️
Prijs-kwaliteit is top!
Ik vind de prijs-kwaliteit heel goed. Het is een leuke manier om kinderboeken te verzamelen vanaf de geboorte, zonder het te voelen in je portemonnee. Je kan ook kiezen hoe vaak je een pakket krijgt. Heel vriendelijk bij vragen .
een volledige bibliotheek thuis
Na ongeveer 6 jaar hebben wij door kinderplezier een hele kinderbibliotheek kunnen opbouwen. Ik begon met de pakketen als onze dochter enkele maanden was. Ze is nu 6.5 jaar en ondertussen hebben we een zoon van 1 Jaar. Voor beiden hebben we de pakketjes ontvangen en we zijn zeer tevreden! Het is een gevarieerd aanbod tussen lezen, voorlezen, knutselen, invulboeken, stickerboeken... in elk pakket zit er veel variatie. een echte aanrader !
Enorm toffe boekjes
Enorm toffe boekjes, mijn zoontje is er gigantisch fan van!! Dankjewel voor de pakketjes! Zeker een aanrader!
Zeer tevreden over Kinderplezier.nl
Zeer tevreden over Kinderplezier.nl! Elke maand krijgen we een pakketje met 4 verschillende boekjes die afgestemd zijn op de leeftijd van mijn tweeling. Het is telkens weer een leuke verrassing en de boekjes zijn mooi, gevarieerd en van goede kwaliteit. Mijn kindjes vinden het geweldig om nieuwe boekjes te ontdekken. Ook de levering verloopt telkens vlot en alles komt netjes verpakt aan. Zeker een aanrader voor ouders die hun kinderen meer willen laten lezen!
Waardeloos
Waardeloos, gewoon oplichting. Klantendienst is onbestaande. Opzeggen is extreem moeilijk
Heel leuke boekjes
Heel makkelijk om een abonnement te nemen, elke maand heel leuke boekjes. Men kindjes houden ervan
Fijne boekjes met veel variatie
Fijne boekjes met veel variatie. Prijs lijkt ook schappelijk, de boekjes apart kopen is duurder.
Flexibel
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Flexibel en makkelijk aantal pakketjes per jaar aan te passen
Super fijne afwisselende boekjes
Super fijne afwisselende boekjes. Vaak boekjes die ik zelf niet direct zou kiezen maar mijn peuter wel geweldig vindt !
Zeer goede dienstverlening
Zeer goede dienstverlening! Leuk aanbod aan boeken en abonnementen zeer flexibel inzetbaar. Vlotte verwerking van vragen en aanpassing van voorkeuren! Een pakket op maat is mogelijk en je krijgt steeds snel antwoord op je vragen!
We zijn zeer tevreden
We zijn zeer tevreden. Mijn dochter is erg blij met de boeken die we hebben ontvangen, en we lezen ze zelfs vaak. We zijn erg blij dat we voor dit boekenabonnement bij jullie hebben gekozen.
Een boekenpakket op maat van je kind
Een boekenpakket op maat van je kind, die hij of zij zo vaak kunnen lezen als ze willen zonder dat je het op tijd moet terug brengen naar de bieb. Nu kunnen ze thuis hun eigen bieb creëren en hun fantasie en woordenschat vergroten.
Leuke boekjes
Leuke boekjes, veel variatie. Steeds verschillende boeken, nog niet voorgehad dat we twee dezelfde hebben gekregen.
Ook af en toe kleurboeken of interactieve boekjes voor peuters en kleuters.
De prentenboeken zijn ook prachtig. Wij hebben nu beide abonnementen.
Heel tevreden ik neem het boeken pakket…
Heel tevreden ik neem het boeken pakket voor mijn metekind en ze is altijd heel blij als er niet nieuw pakket aankomt en at doet mij dus ook heel veel plezier !!!!!
Excellente ervaring
Zeer tevreden met het abonnement voor mijn 7 jaar dochtertje, de boeken zijn heel interessant en educatief. Een aanrader!
Het zijn hele leuke boekjes voor de…
Het zijn hele leuke boekjes voor de kindjes. Er zijn veel verschillende boekjes. Mijn dochter is altijd heel gelukkig als ze ziet dat er weer nieuwe boekjes zijn aangekomen.
Pas op voor deze bedriegers.
Pas op voor deze bedriegers.
Je wordt gelokt met een gratis proefpakket, maar je hangt ook automatisch vast aan een abonnement. Zoals bij al deze abonnement is het weer moeilijk om daar vanaf te geraken en betaal je uiteindelijk toch een paar maanden.
Daarnaast waren de pakketten niet voor de leeftijd van ons zoontje