Jeg kunne ikke installere Office 2024 på min computer efter at windows var blevet geninstalleret efter et besøg af en hacker. Jeg rakte ud til Keytive og fik ekstraordinær god hjælp gennem en længe... Se mere
Mine programmer ville ikke åbne mere. Jeg kontaktede Keytive Emil hjalp mig hurtigt i gang igen og fik løst problemet. Så kæmpe anbefaling herfra💪😊
Altså jeg har fået Microsoft office til at virke men jeg kan ikke opdatere det fordi der står jeg bruger en 2019 licens og selvom jeg har købt 2024 version standard til min Macbook air 13,3 2017 mod... Se mere
Betaling for Office Pro 2021 gikk glatt, også betalingen for at Kaytive's tekniker skulle utføre installasjonen på min PC. Og så stoppet det. Nedlastning fungerte ikke som beskrevet, produktet ble a... Se mere
At Keytive, we make software access easier for both individuals and businesses. With over 20 years of experience in the industry, our goal is to provide a hassle-free experience from purchase to download. We offer instant access to the latest software, all supported by our dedicated team of experts.
We’re here for you – all year round.
- Our support team is always ready to help!
- Our support team is available 365 days a year to assist you with any questions, concerns, technical support, help with a purchase, or other inquiries. Contact us easily via chat on our website.
Instant Delivery & Free Technical Support
Get your product instantly.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Keytive
licensnøglen virker ikke og fejl på ordre nr.
Jeg har læst svaret, og gået ind på Keytive's support hjemmeside. Ved at følge anvisningerne her, er det lykkedes at få aktiveret Office pakken. Ved en noget kompliceret procedure med meget lange koder, men det er lykkedes.

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside, produktet kom med samme efter betaling og virkede på kort tid, også fint med backup, hvis der er problemer.
Andy at KEYTIVE made a great support.
Andy at KEYTIVE made a great support.
Thanks (:-))
Behøvede hjælp til link der ikke…
Behøvede hjælp til link der ikke virkede til installation af Office. Fik svar og hjælp efter få timer.
Ydermere ny mail fra support dagen efter som opfølgning på installation og nyt link havde ført til installation - hvilket jo var OK. Ligeledes medfølger en super installationsvejledning.
Anbefales meget positivt herfra
Let og hurtig hjemmeside
Let og hurtig hjemmeside, let at hente ned på pc og installere, selv en pc analfabet som jeg kunne finde ud af det.
Det hele virker hvis man følger…
Det hele virker hvis man følger vejledningen
Ellers er der hurtig hjælp at hente
Tak for hjælpen
Helt ekstremt venlige og hjælpsomme
Helt ekstremt venlige og hjælpsomme. Og super billig office pakke.
Havde lidt problemer med at komme i…
Havde lidt problemer med at komme i gang så jeg købte noget hjælp
Så var der ingen problemer m
God oplevelse
God oplevelse.
Strakslevering af program og nem installation med lidt hjælp af Copilot. Samtidig et billigt og originalt program.