Se, hvad kunderne siger
Super makkelijk door de keuring heen gekomen. Stond binnen 3 minuten weer buiten. Top geregeld. Bij andere instanties voorheen veel meer punten gehad die ze controleerde. Maar zo kan het dus ook.
Locatie werd in uitnodigingsmail duidelijk beschreven. Keuringsarts was heel vriendelijk, stelde mij op mijn gemak, gaf ter verduidelijking informatie en stond open om vragen te stellen.
Goede locatie. Goede uitleg. Respectvol onderzocht. Locatie staat goed beschreven maar als je die niet gelezen hebt is het wel even zoeken in de grote hal.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Rijbewijs keuringen
Kontaktoplysninger
Bislett 12, 7825 SB, Emmen, Holland
- 085 060 7009
- info@keuringbureau.nl
- keuringbureau.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
gewoon goedgeholpen keurig op tijd
Keuringsarts een topper
Locatie werd in uitnodigingsmail duidelijk beschreven.
Goed bureau aardige mensen
Snel geholpen en aardige mensen, locatie makkelijk te bereiken
Het was een aardige keuringsarts
Afspraak keurig op tijd
Afspraak keurig op tijd, locatie alleen met de auto te bereiken, wel gratis parkeren. Gesprek met de arts ging erg snel, fijn, maar met een foutje tot gevolg waardoor dit in de loop van de dag via kantoor keurig werd hersteld.
kan zomaar het het hele land door
Bij dit bedrijf een afspraak gemaakt voor een keuring van groot rijbewijs op 2min fietsen van mijn woonadres lekker makkelijk zou je denken ,krijg ik 3 dagen voor de keuring bericht dat het op die locatie niet door kan gaan, moet ik maar naar een andere plaats,en als dat niet kan ben 35 euro verschuldigd verder geen discussie mogelijk.
Ze kunnen je dus zomaar het hele land door sturen wat hun op dat moment het beste uitkomt.
Wat slecht dit.
Super makkelijk door de keuring heen…
€70 euro betaald om m’n ogen te laten…
€70 euro betaald om m’n ogen te laten keuren voor mijn rijbewijs. Om vervolgens 2 zinnen te moeten lezen en te vertellen of ik ergens blinde plekken heb… Was binnen 5 minuten weer weg belachelijk dat daar €70 voor gevraagd wordt.
Geen empatisch vermogen
Doelgroep >75 jaar is over het algemeen gespannen voor een dergelijke keuring. Het ontbrak de keuringsarts aan enmpatisch vermogen om mij even op mijn gemak. Zo formeel, echt niet fijn.
De keuringsarts was een vriendelijke…
De keuringsarts was een vriendelijke dame die naar mijn mening geen verschil maakte tussen jong of oud.
Wel met de wetenschap dat het op oudere leeftijd allemaal iets minder wordt.
Prettige en correcte behandeling
Prettige en correcte behandeling
De ingang was even zoeken.
De ingang was even zoeken.
De keuring ging snel.
Keuring rijbewijs Hardenberg
Lokatie goed bereikbaar
Lokatie goed bereikbaar.
Vriendelijke arts, werkte zonder poespas en gedoe.
snelle en vlotte behandeling
snelle en vlotte behandeling. was te laat maar kon er evengoed tussen gedrukt worden
Prettige ontvangst
Prettige ontvangst. Uitstekende locatie. Goed bereikbaar. Deskundigheid keuringsarts. Prima uitleg over hetgeen gedaan wordt.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.