Jongstra Transport B.V. Anmeldelser 141

3,8

Update: ze hebben zeer snel gebeld na de review, hebben de plaat gevonden en zijn van plan deze als nog te bezorgen. Dus dat is top! Ik wacht even af tot deze berzorgd is en verwijder dan de revie... Se mere

Voor levering een goede en duidelijke communicatie, waarbij in een later stadium tijdig de leverdatum incl tijd wordt aangegeven. Op dag van levering belt chauffeur 30 min voor tijd op dat hij er aa... Se mere

Meubel gekocht bij MangohoutOnline. Jongstra komt afspraken over levering niet na en laat het meerdere malen afweten in de communicatie. En als ze communiceren hebben ze hun informatie niet op orde. W... Se mere

1. Vognmandsforretning

Transportbedrijf gespecialiseerd in meubelen.

3,8

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Helft van bestelling kwijtgeraakt

Update: ze hebben zeer snel gebeld na de review, hebben de plaat gevonden en zijn van plan deze als nog te bezorgen. Dus dat is top! Ik wacht even af tot deze berzorgd is en verwijder dan de review.

---

Je betaald 50 euro voor verzending, kunnen ze 1 van de 2 kunstof platen niet vinden en geven de webshop daarvan de schuld. Dat check je toch bij ontvangst en geeft dit aan bij de webshop? Tenzij je het gewoon zelf bent kwijtgeraakt. En zeggen vervolgens dat ik zelf maar contact moet opnemen met de webshop, omdat hun systeem eruit ligt en ze dat dus niet kunnen... Dus ik kan wel naar de site gaan en het telefoonnumer vinden en jullie niet...?

21. april 2026

Ik heb voor het eerst wat geleverd…

Ik heb voor het eerst wat geleverd gekregen via jongstra transport. Keurig op tijd en twee flinke jongens die die boel naar binnen brachten. Alles is keurig verlopen en ging ook vlot.

16. april 2026

Compliment

Op dag van levering belt chauffeur 30 min voor tijd op dat hij er aankomt. Tevens een nette en vlotte chauffeur waardoor de afhandeling spoedig is verlopen.
Compliment

27. marts 2026

WAARDELOOS BEDRIJF

WAARDELOOS BEDRIJF!
2 keer een bezorg afspraak gemaakt, 2 keer meubel niet mee in de auto. Ik wordt niet teruggebeld, krijg heel slecht iemand te pakken. En ik zit nog steeds zonder meubel. Kortom echt een WAARDELOOS bedrijf. Nooit meer.

27. marts 2026

Afspraken en levering

De berichtgeving vooraf is duidelijk en fijn dat je mee kan kijken in het leveringsportaal.
Het bezorgen was precies zo zoals aangegeven en de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam.

18. marts 2026

PRIMA

Gewoon, zoals het hoort eigenlijk. Maar waarom ervaren we het dan als super? Vooraf worden opties geboden om de planning te veranderen. Op de afgesproken dag en tijd 10 minuten van tevoren een telefoontje en een uiterst beleefde man levert netjes af. Waarom kan het hier dan wel en elders niet?

16. marts 2026

Tevreden

Super tevreden met de bezorging
Snel en keurig bezorgd
En erg fijn dat je op de hoogte word gehouden
Hoe laat ze er zijn 🙏

12. marts 2026

Transport bedrijf met te weinig transport...

Op 02-03 melding gekregen dat mijn pakketten in ontvangst zijn genomen. na 2 dagen zelf maar contact opgenomen omdat ik geen leverdatum ontving. "mijn pakketten zouden met de hoogste prioriteit behandelt worden" aldus Sam...

Vervolgens een week lang geen verandering "levertijd onbekend"..

Na contact opgenomen te hebben met de verkopende partij krijg ik ineens een levertijd van 17-03.. 2 weken nadat ze het pakket in ontvangst hebben genomen..

Voor een bedrijf van wie dit hun Core business is, is dit echt ernstig slecht... en de communicatie is niet beter

10. marts 2026

snelle adequate levering.…

Het transport werd ruim op tijd aangekondigd. het materiaal werd met een kleine transportbus gebracht en dus geen problemen het voor de deur afgeleverd te krijgen. Chauffeur en begeleider hebben het netjes voor mij in de garage gezet.

9. marts 2026

Onprettige bezorgervaring

Onprettige bezorgervaring. Net als veel anderen hebben wij meubels besteld bij MangoHoutOnline. De levering kwam op de afgesproken dag, maar liet een doos van 70 kilo en 2 meter hoog bij ons achter om zelf twee trappen op te dragen, ondanks dat we extra bezorgkosten hadden betaald. Toen we de doos openden, bleek het meubelstuk kapot te zijn. Uiteindelijk konden we een vervanging regelen.

Toen de vervangende levering kwam, weigerde de chauffeur te helpen om de oude, beschadigde doos naar beneden te dragen en dreigde hij weg te gaan als ik het niet meteen zelf zou doen. Dus hebben we dat gedaan. Hij deed geen moeite om te helpen totdat de doos al bij de voordeur stond en bleef verder gewoon staan. Hetzelfde bij de vervanging: hij zette het pakket langs de weg neer en vertrok, zonder zelfs maar te proberen het het huis in te brengen.

Jammer. We vinden sommige meubels van MangoHoutOnline echt mooi, maar we willen niet nog eens met dit bezorgbedrijf te maken krijgen. Dus voor ons houdt het hier op.

9. marts 2026

Créneaux de livraison bidons

Jongstra donne des créneaux de livraison assez précis, c'est une bonne idée, on peut s'organiser pour ne pas attendre toute la journée. Mais c'est juste de la theorie. En pratique ces créneaux ne sont pas respectés et vous vous retrouvez quand même a devoir attendre et à devoir annuler ce que vous aviez prévu de faire. Finalement ils ont même annulé la livraison. J'attends toujours des savoir pourquoi.

6. marts 2026