Wij hebben onze keuken gekocht bij keukenstunter spijkenisse. Hele fijne mensen die je goed en eerlijk adviseren. Prettig geholpen door Gerben. Helemaal bij met onze nieuww keuken!
Virksomheden har svaret
Super zaak. Ondanks dat wij onze keuken hier niet gekocht hebben (hadden al elders besteld), hebben ze ons super goed advies gegeven. Ze denken erg goed mee en weten precies wat goed bij elkaar past.... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag 24.08.2025 zomaar in Spijkenisse naar binnen gelopen. Wij wilde ons oriënteren, Gerben en Johan vroegen of ze ons konden helpen. Ze waren nog bezig met een klant, en wij zijn later teruggekome... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuke ontvangst, genoeg keuze en deskundig vriendelijk geholpen . Als aflevering net zo soepel verloopt. Is keukenstunter helemaal top!
Virksomheden har svaret
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Lucebert 14, 3202 SW, Spijkenisse, Zuid-Holland, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We werden goed geholpen door Jerry en Gerben. Naast heel veel adviezen en gezelligheid zijn we geslaagd tot voor ons de perfecte keuken. Ze denken enorm met je mee waardoor je zeker weet dat je geen verkeerde beslissingen neemt. Echt een top service.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Na onze zeer slechte ervaring met de mannen van keukenstunter Naalldwijk zijn we doorgereden naar Keukenstunter Spijkenisse. Hier werden we hartelijk ontvangen door Gerben. Gaf ons even de tijd om rond te kijken en maakte tijd vrij om ons te adviseren. Dit heeft als resultaat geleid tot aankoop van een prachtige keuken, mede door het goede contact met Gerben. Door zijn vakkundigheid en geduld zijn we zeer blij en tevreden over onze aankoop. Dank aan Gerben, foto's gaan wij doorgeven zodra de keuken is geplaatst.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Geslaagd bij keuken stunter Super goed geholpen door gerben is bereid je in alles te helpen en heeft verstand van zaken zeker een aanrader.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Voor ons nieuwe huis binnen gelopen bij Keukenstunter Spijkenisse. Afspraak ingepland. Daarna zeer goed geholpen door Jerry en Gerben. Zij gaven zeer goed advies, denken met je mee en geven antwoord op de vele vragen. Niets was teveel. Echt top heren. Wij zijn blij met jullie. En Jerry is best een goede kok en hebben genoten van zijn cake. Hartelijke bedankt. Chris & Nathalie

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Leuke ontvangst, genoeg keuze en deskundig vriendelijk geholpen .
Als aflevering net zo soepel verloopt.
Is keukenstunter helemaal top!

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Zeer goed geholpen en geïnformeerd door Gerben en Jerry bij keukenstunter Spijkenisse .Zelf had ik er hoofdpijn van omdat ik nogal besluiteloos ben en heel erg kan twijfelen maar door de vele info en voors en tegens te bespreken gelukkig met een goed gevoel een keuken gekocht en we zijn er superblij mee .Alles was en is nog steeds bespreekbaar.Zeker de moeite waard om heen te gaan.
Jur & Désirée

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Leuke ontvangst en goede informatie gekregen.
Er wordt goed meegedacht en indien nodig alternatieven geboden.
Na goede onderhandeling de koop rondgemaakt en nu wachten op de plaatsing.
Bedankt Keukenstunter Spijkenisse.
Wil En Margre Fens.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Bij toeval kwamen we bij Keukenstunter -Spijkenisse om een aanpassing te doen voor onze keuken.
We werden zeer hartelijk ontvangen en nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt kregen we een professionele uitleg.
We zijn met het voorstel akkoord gegaan en zijn daar heel blij mee.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
We konden maar geen keuken naar ons zin vinden en liepen op weg terug naar de auto nog even naar binnen bij de Keukenstunter in Spijkenisse. Het bleek dat de zaak nog niet eens officieel open was maar we werden hartelijk ontvangen en mochten alvast rondkijken. Direct zagen we van alles wat we mooi vonden.
Daarna een afspraak gemaakt voor het intekenen van de keuken. Supergoed geholpen door Gerben en zijn assistent (sorry even je naam kwijt).
Er is een hele mooie deal uitgekomen en nu in afwachting van de plaatsing.
Ik zal het resultaat nog laten weten!
Tot zo ver heel blij en raad ik iedereen de keukenstunter in Spijkenisse aan.
Ps: de naam doet eigenlijk geen eer aan de zaak. Voorstel: De Keukenkoning😉