Onze keuken is 29 januari geplaats Dat is super gegaan Johan en Gerbem hebben een hele mooie keuken ontworpen Jullie zijn een heel goed team Je zoekt het uit van 3 plankjes en het eind resul... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuke ontvangst, genoeg keuze en deskundig vriendelijk geholpen . Als aflevering net zo soepel verloopt. Is keukenstunter helemaal top!
Virksomheden har svaret
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Lucebert 14, 3202 SW, Spijkenisse, Zuid-Holland, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onze keuken is 29 januari geplaats
Dat is super gegaan
Johan en Gerbem hebben een hele mooie keuken ontworpen
Jullie zijn een heel goed team
Je zoekt het uit van 3 plankjes en het eind resultaat is zo mooi.
Zijn heel blij met het eindresultaat.
Groetjes
Wim en Elma joosse

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
We zijn supergoed geholpen door Johan en Gerben. Ze waren heel enthousiast tijdens het ontwerpen van de keuken. Alles klopte, alle afspraken zijn nagekomen. Op tijd geleverd! Heel blij mee!
Een aanrader...

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
We zijn door verkoper Gerben erg fijn en meedenkend geholpen.
Veel tijd, duld in ons gestoken.
Prettige ervaring.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Zo deskundig en vriendelijk geholpen door Elias. Hij dacht goed mee met mijn wensen en budget. Ik heb een prachtige keuken kunnen aanschaffen voor een stunt prijs. ELIAS,dankjewel!!

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Voor de kapsalon een keukenblok gekocht bij keukenstunter spijkenisse.
Fantastisch geholpen door Gerben, duidelijke uitleg en tekening.
Vlotte levering en goede service. De keuken werd geplaatst door de vriendelijke en vakkundige monteur Arco.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Super geholpen ,fijn meegedacht ,mooie keukens zeker zoals wij hem wilden en ze nemen echt de tijd voor je

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Gingen alleen even kijken. Ideeën opdoen voor een mooie keuken in ons nieuwe huis. Uiteindelijk hebben wij een keuken laten ontwerpen. Er werd zo goed geluisterd naar onze wensen. Wat we wilde zit ook in onze keuken. Febr gaan kijken en sept is de keuken geplaatst. Zo goede service, vriendelijk en probleempje worden snel opgelost. Keukenstunter Spijkenisse dank je wel voor onze prachtige keuken.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Vandaag 24.08.2025 zomaar in Spijkenisse naar binnen gelopen. Wij wilde ons oriënteren, Gerben en Johan vroegen of ze ons konden helpen. Ze waren nog bezig met een klant, en wij zijn later teruggekomen. We zijn door beide heren heel vakkundig geholpen, en als wij een beslissing hebben genomen gaan we zeker terug naar deze zaak.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Gerben heeft ons goed geadviseerd! We zijn erg tevreden hoe er is mee gedacht en hebben het onmogelijke waargemaakt.
We kijken uit naar de plaatsing van onze keuken!

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Vanaf binnenkomst gelijk goed geholpen. Er werd mee gedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Super bedankt voor de goede zorg!

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Zorgzaam advies gekregen, en er is goed geluisterd naar onze wensen.
Hierdoor is onze droom waar gemaakt.
Keukenstunter Spijkenisse is een echte aanrader.
En vooral de complimenten naar het team. Bedankt Gerben 👍🏻

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Wat zijn we blij & trots met onze nieuwe keuken van Keukenstunter Spijkenisse 😍 Wij zijn super geholpen door Gerben & Jerry en de keuken is netjes geplaatst door de 2 vakmannen Patrick & Arco. Ze zijn alle afspraken nagekomen, kwamen zelf met ideeën, waren totaal niet opdringerig en hebben alles netjes afgehandeld 👌🏼
Wij zijn zeer tevreden!

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
We zijn een aantal weken geleden op een zondag bij de keukenstunter beland.
We wilden even wat ideeën opdoen.
Aankomende winter willen we een nieuwe keuken plaatsen.
Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk begroet.
We konden lekker op ons gemak kijken.
Geen opdringerige verkoper.
En geen onzin verkoop praatjes.
We zijn uiteindelijk aan tafel beland, om een keuken samen te stellen.
Normaal moet je daar een afspraak voor maken.
Maar omdat Jerry alleen was ,zijn we een woensdag daarop terug gekomen.
Gerben was toen ook aanwezig.
Samen met gerben heeft Jerry de keuken helemaal kompleet gemaakt.
In november word de keuken geplaatst.
We zijn heel te vreden.
Oprecht, eerlijk en geen verkoop praatjes.
Heel klantvriendelijk.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Heel goed geholpen met onze keuken door Jerry en Gerben!
Super bedankt.
Groetjes Y&M

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Ik ben ongeveer 5 weken geleden een keuken uit gaan zoeken en met hulp van Gerben en Jerry ben ik tot een super mooi resultaat gekomen.
Alles is nog vakkundig nagemeten.
Heel erg bij met de vriendelijke service
Monique

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Strongly recommended — great quality and excellent customer service. We are really happy with our kitchen!

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Vriendelijk en denken mee. Niet opdringerig maar transparent in voorlichting en prijzen.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Ervaren verkoper met kennis van mensen en keukens. Hartelijke ontvangst! Gelijk voorbeelden laten zien mogelijkheden, apparaten etc. in de showroom. Gerben luisterde naar onze wensen en verwerkte dat gelijk in de tekening. Wij hebben er vertrouwen in!

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
We werden goed geholpen door Jerry en Gerben. Naast heel veel adviezen en gezelligheid zijn we geslaagd tot voor ons de perfecte keuken. Ze denken enorm met je mee waardoor je zeker weet dat je geen verkeerde beslissingen neemt. Echt een top service.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Na onze zeer slechte ervaring met de mannen van keukenstunter Naalldwijk zijn we doorgereden naar Keukenstunter Spijkenisse. Hier werden we hartelijk ontvangen door Gerben. Gaf ons even de tijd om rond te kijken en maakte tijd vrij om ons te adviseren. Dit heeft als resultaat geleid tot aankoop van een prachtige keuken, mede door het goede contact met Gerben. Door zijn vakkundigheid en geduld zijn we zeer blij en tevreden over onze aankoop. Dank aan Gerben, foto's gaan wij doorgeven zodra de keuken is geplaatst.

Besvarelse fra Keukenstunter - Spijkenisse
Læs mere om andre typer anmeldelser.