Het was echt een top ervaring bij keukensale Rotterdam Alexandrium. Collega’s Brian Omid en Khaleed hebben mij echt fijn geholpen. Goed geluisterd. Wat een leuke en gezellige team. Ik voelde me gewoon... Se mere
Virksomheden har svaret
We maakten op advies van onze nieuwe buren de afspraak in Alexandrium. Wij waren te vroeg maar konden direct beginnen met gesprek en tekeningen. We spraken met Abdel en Khaleed. Super professioneel... Se mere
Virksomheden har svaret
Na het inmeten bij ons thuis werd er snel contact met ons opgenomen voor een vervolgafspraak. Ook hierin waren ze erg flexibel en werden wij geholpen door Omid. Omid is vriendelijk, geduldig en denk... Se mere
Virksomheden har svaret
Vorige week vrijdag een afspraak gehad met Ron in Keukensale R'dam Alexandrium! Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen om alles te bespreken, 2,5 tot 3 uur gezeten, wel lange zit en kan denk ik wel i... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Watermanweg 221, 3067 GA, Rotterdam, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prettig en kundig geholpen door adviseur Ron bij Alexandrium Rotterdam. Open en eerlijke communicatie hebben ertoe geleid dat we binnen een paar uur onze handtekening hebben gezet onder de keuken van onze dromen met inachtneming van ons budget en de vele opties. Fijne advisering, aanrader!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Jeffrey van keukensale heeft ons onwijs goed geholpen! Geholpen bij het adviseren bij de stijl van de keuken. Letterlijk van A tot Z geholpen. Bedankt team Rotterdam Alexandrium!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Goed geholpen tijdens de verkoop door Ron op locatie Rotterdam Alexandrium. Plaatsen is echt super strak en mooi gedaan door Nico!
We hadden een kleine fout met levering maar ook dit wordt snel over geschakeld en pakken ze top op.
Dit is onze 2de keuken bij Keukensale en we blijven enthousiast

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Ben net geslaagd voor een hele mooie leuke keuken bij keukensale.com Rotterdam.
Ben geholpen door Ron Rotterdam Alexanderium. Een fantastische medewerker heeft ons enorm goed geholpen, met ons mee gedacht en we zijn tot een akkoord gekomen door Ron zijn fantastische inzet. Raad iedereen aan om hier je keuken te komen kopen.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Onlangs hadden we het genoegen om onze keuken te uit te kiezen bij Keukensale Alexandrium, en ik moet zeggen, onze ervaring was buitengewoon positief dankzij Bünyamin. Vanaf het eerste moment dat we de showroom binnenstapten, voelden we ons begrepen en gewaardeerd. Bünyamin nam de tijd om naar onze wensen en behoeften te luisteren en transformeerde deze in een prachtig keukenontwerp dat onze verwachtingen overtrof.
Wat ons vooral opviel, was Bünyamin's deskundigheid en oog voor detail. Hij gaf ons waardevolle adviezen over materialen, indelingen en apparatuur, altijd rekening houdend met ons budget en onze persoonlijke stijl. Het was duidelijk dat hij gepassioneerd is over zijn werk en het belangrijk vindt dat klanten tevreden zijn met hun keuze.
De communicatie gedurende het hele proces was helder en efficiënt, waardoor de aankoop van onze keuken een soepele en stressvrije ervaring was. We zijn erg dankbaar voor de toewijding en het vakmanschap van Bünyamin en zouden hem zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. Dank je wel, Bünyamin, voor het realiseren van onze droomkeuken!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Vandaag keuken gekocht na eerder al oriënterend langs te zijn geweest. Door Ron in Alexandrium erg goed en eerlijk geholpen. Ron heeft mij gedurende het meer uur durend process alle opties aangetoond en bleef altijd realistisch. Kortom erg prettig.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
We wisten wat we wilden hebben en zijn top geadviseerd door Bunyamin van Keukensale Rotterdam Alexandrium. Ben benieuwd naar het resultaat.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Vandaag een hele prettige ervaring gehad bij keukensale Rotterdam Alexander. Ron heeft ons super geholpen om een goed beeld te krijgen en zo onze keuken samen te stellen.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Mijn vriendin en ik gingen even gezellig naar Rotterdam Alexandrium om wat inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis. We liepen binnen bij keukensale en we zagen al gelijk een geweldige keuken waar wij samen verliefd op werden. Marieke kwam naar ons toegelopen met de vraag: of zij ons kon helpen. Uiteraard kon dat. Na dat wij vriendelijk werden doorverwezen naar Ron, heeft hij voor ons een geweldig en prachtig droom ontwerp gemaakt wat binnen ons budget paste. Wat hebben wij tijdens het ontwerp onwijs kunnen lachen met Ron en wat heeft Marieke goed voor ons gezorgd met een hapje en een drankje.
Heel erg bedankt voor jullie vriendelijkheid en eerlijkheid. Ik kan iedereen keukensale in Rotterdam Alexandrium aan raden.
Ook willen wij jullie heel erg bedanken voor de prachtige pannenset die wij ook nog is even cadeau hebben gekregen voor onze nieuwe uitset!
Heel erg bedankt voor alles.
Groetjes, Maurice & Mirella

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Vandaag super goed geholpen met uit zoeken van een keuken in het alexandrium Rotterdam Geholpen door Ron Denken goed met je mee

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
We zijn heel goed door Ron, in Rotterdam Alexandrium geholpen! Fijne service en mooi samen tot een mooie prijs en keuken gekomen!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
We zijn heel vakkundig en met name deskundig geholpen door Ercan. Hij is zeer geduldig geweest met onze vele specifieke wensen en eisen. De uitleg over de functionele eigenschappen van de keuken was duidelijk en begrijpelijk. Eindresultaat voor ons een mooie, functionele keuken. We hebben de keuken gekocht in het Alexandrium Rotterdam.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Dankzij Ercan hebben wij een top keuken met unieke afmetingen samengesteld. Zeer vriendelijk en geduldig al onze vraagtekens weg gewerkt. Wij hebben tijdens het samenstellen heel veel aanpassingen laten verrichten, Ercan heeft op een professionele wijze feilloos de aanpassingen toegepast. Ook nog eens mogen onderhandelen over de totale prijs buiten de 50% korting die je krijgt. Bedankt Keukensale 👍🏽
Familie Kaya

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Eerder langs gelopen & een leuk gesprek gehad met Bünyamin van Keukensale Alexandrium. Vandaag nogmaals langs geweest om een keuken te tekenen, super goed geholpen door Bünyamin, denkt met je mee en erg vriendelijk. Uiteindelijk ook direct besloten om de keuken via hem aan te schaffen.
Groetjes,
Familie Kinik

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Wij zijn bij Ron geweest en heb er een nare nasmaak aan overgehouden.
Hij heeft ons erg onder druk gezet en alle mogelijke verkooptactieken ingezet om ons vandaag te laten tekenen, en als we dat niet zouden doen hoefden we niet meer terug te komen voor deze prijs.
We wilden er over nadenken, je koopt tenslotte geen pakje boter. Maar dit werd niet gewaardeerd! Kan een boek schrijven over alle tactieken die ingezet werden. Nee zeggen leek amper een optie. Het is eigenlijk lachwekkend dat de verkoper dacht dat we in deze tactieken zouden trappen en we dit niet door zouden hebben. Het voelde alsof hij ons een dienst bewees en we blij moesten zijn dat hij ons überhaupt wilden helpen, hij het eigenlijk erg druk had, andere klanten kon helpen die wel gelijk ja zouden zeggen etc.
Deze tactieken werken gewoon niet bij klanten. Mensen hebben je door en klanten onder druk zetten werkt juist tegenovergesteld! Heb dit met meerdere mensen besproken en uit reacties bleek dat we helaas een "verkeerde verkoper" tegen waren gekomen.
Nogmaals, Ron zal best een fijne vent zijn privé. Maar deze tactiek. Mag het een tandje minder?
Vandaag binnen gelopen bij keukensale alexandrium. We hadden via socials van keukensale een mooien keuken gezien en zo zou die ook moeten. Een maal in gesprek met Bunyamin en naar de plattegrond te hebben gekeken van het huis. Lieten wij ons verassen door zijn inzicht en ideeën. Uiteindelijk een nog mooiere keuken gekocht dan we van te voren hadden gezien. Alle credits voor Bunyamin. Fijne verkopen die mee denk.
We zien uit naar de vervolg de in meeting en het plaatsen. Vertrouwen in dat dit ook goed komt.
Aswin&Rosalie

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
De dag gestart met een " vrijblijvend gesprek" op uitnodiging. Gesprek was goed voorbereid door keukensale.com. (vooraf hadden we de maten en foto's gestuurd) Het gesprek liep uit op een goed advies met prettige onderhandelingen. We hebben met plezier met Bunyamin om de tafel gezeten en hebben er vertrouwen in dat het vervolg ( inmeten, aflevering en montage etc.) in orde zal zijn. Mocht dat zo zijn dan worden het geen 4 sterren maar 5 sterren

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Bij Keukensale Rotterdam Alexandrium zijn we van het weekend geslaagd in onze zoektocht naar een mooie keuken! We werden gastvrij ontvangen en Ron, Marieke en Jeroen namen ruim de tijd om met ons alle opties en keuzes door te nemen. We kijken enorm uit naar onze nieuwe keuken!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Vandaag ben ik samen met mijn moeder en vrouw langs geweest bij de keukensale Alexandrium Rotterdam, omdat onze keuken nodig aan vernieuwing toe is. Hier zijn we warm verwelkomd door Ercan. Hij heeft de keuken aan al onze wensen laten voldoen. Ondanks dat we op gegeven moment plotseling een hele andere kleuren combinatie wilden, heeft Ercan dat allemaal voor ons aangepast. Onze complimenten naar Ercan, het was echt fijn om door hem geholpen te worden!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Mooie keuken uitgezocht, goed geholpen door Ron bij Keukensale Rotterdam Alexander. Goede adviezen en impressies meegekregen!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.