Het was echt een top ervaring bij keukensale Rotterdam Alexandrium. Collega’s Brian Omid en Khaleed hebben mij echt fijn geholpen. Goed geluisterd. Wat een leuke en gezellige team. Ik voelde me gewoon... Se mere
Virksomheden har svaret
We maakten op advies van onze nieuwe buren de afspraak in Alexandrium. Wij waren te vroeg maar konden direct beginnen met gesprek en tekeningen. We spraken met Abdel en Khaleed. Super professioneel... Se mere
Virksomheden har svaret
Na het inmeten bij ons thuis werd er snel contact met ons opgenomen voor een vervolgafspraak. Ook hierin waren ze erg flexibel en werden wij geholpen door Omid. Omid is vriendelijk, geduldig en denk... Se mere
Virksomheden har svaret
Vorige week vrijdag een afspraak gehad met Ron in Keukensale R'dam Alexandrium! Hij heeft ruim de tijd voor ons genomen om alles te bespreken, 2,5 tot 3 uur gezeten, wel lange zit en kan denk ik wel i... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Watermanweg 221, 3067 GA, Rotterdam, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Enorm tevreden over Jeffrey een medewerker met hart voor de zaak en voor de klant. Zijn kennis en ervaring van het bedrijf en het product is een enorme winst voor zowel de klant als keukensale zelf. Zuinig zijn op deze medewerker ze zijn schaars.

Beste Eric,
Ik wil je hartelijk bedanken voor het fantastische werk dat je hebt geleverd bij het installeren van mijn keuken. Alles is tot in de puntjes netjes geplaatst en ik ben enorm tevreden met het resultaat. Je professionaliteit en oog voor detail hebben echt indruk op me gemaakt.
Ik zal je zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die een betrouwbare en vakkundige keukenmonteur zoekt.
Nogmaals dank voor je uitstekende werk!
Pinar& Oktay

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Erg goed geholpen door Ron van Keukensale.com Rotterdam Alexandrium bij de keuze van onze nieuwe en zeer complete keuken.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Gister hebben wij onze droomkeuken gekocht bij keukensale Alexandrium. Wij zijn super goed geholpen door Bunyamin en Murtaza. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Wij raden dan ook iedereen aan naar Keukensale Alexandrium te gaan!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Wij zijn goed geholpen door Ron van Keukensale Rotterdam Alexandrium. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd, waardoor wij een mooie keuken hebben aangekocht. Bedankt voor je hulp Ron!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Afgelopen zaterdag stapten we Keukensale.com binnen in de Woonmall Alexandrium. Je zoekt jouw perfecte keuken. Die zagen we niet meteen en we wilden onze zoektocht voor die dag afronden toen Marieke ons aansprak en vriendelijk liet zien wat er allemaal mogelijk is. We kregen zo al snel een idee van een keuken en opstelling die bij ons past. Ron sloot aan en deed direct goede suggesties. We waren wat later op de dag, maar hij tekende de opstelling en indeling voor ons. Om ons goed verder te helpen hebben we voor de volgende dag een nieuwe afspraak gemaakt. Het is een lange zit, maar met de koffie van Marieke en met de hulp van Ron hadden we na een paar uur een keuken die aan onze wensen voldeed. We hebben een prima prijs kunnen afspreken, al blijft het een grote aankoop. De handen zijn geschud en nu wachten we het inmeten af. We kunnen niet wachten om de keuken geplaatst te zien, maar we hebben mooie 3D-afbeeldingen tot dat zover is. Marieke en Ron, bedankt!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Vandaag heb ik een zeer prettig oriënterend gesprek gehad met Ron van Keukensale Rotterdam Alexandrium. Keukensale.com was mijn eerste bezoek voor een nieuwe keuken. Mijn ervaring tijdens het oriënterend gesprek met Ron was dusdanig prettig en Ron heeft van begin tot eind alles over de materialen, kwaliteit en opties heel duidelijk uitgelegd waardoor ik heb besloten niet verder te kijken en mijn droomkeuken bij Keukensale Rotterdam Alexandrium te bestellen. Ron, heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en goede uitleg!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Ron in Alexandrium heeft ons heel goed geholpen ondanks dat we door omstandigheden iets te laat waren. Hij heeft goed meegedacht en met alternatieven gekomen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Ze nemen alle tijd en het personeel onderling helpen elkaar ook goed. Er hangt een fijne sfeer. Zeker een aanrader om hier ook te gaan kijken als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Fijn advies gekregen van Bünyamin in Rotterdam (Alexandrium). Heeft goed geluisterd en fijn meegedacht met onze wensen en vragen. Werken snel, houden zich aan afspraken en zijn goed bereikbaar.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Het contact is ontzettend fijn met dit bedrijf. Vanaf het eerste moment zijn we helemaal meegenomen in het proces. In Rotterdam is er echt de tijd genomen om de perfecte keuken samen met ons te ontwerpen door Jeffrey. De kleinste details zijn besproken en nu de keuken staat, is dat ook echt terug te zien. De keuken is waanzinnig geplaatst… wat een vakwerk! De monteurs, Dennis en Joey, waren betrouwbaar, oplossingsgericht, hardwerkend en werkten zeer nauwkeurig.
Wij zijn ontzettend tevreden en blij met dit bedrijf, de monteurs en onze nieuwe keuken!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Fantastische ervaring bij Keukensale.com in Rotterdam Alexandrium! Onze nieuwe keuken is een absolute droom die werkelijkheid is geworden, en dat allemaal dankzij de uitstekende service van verkoper Ron. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en dacht creatief met ons mee om een ontwerp te creëren dat perfect bij ons past. Ron's expertise en vriendelijkheid maakten het hele proces soepel en plezierig. Wij zijn ontzettend tevreden met onze prachtige keuken en kunnen Keukensale.com van harte aanbevelen!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Ron (Keukensale Rotterdam Alexandrium) heeft me ontzettend goed geholpen door heel goed met me mee te denken en twijfels weg te nemen.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Via de website gemakkelijk een afspraak gemaakt en bevestiging van gekregen. Er werden ook meteen gegevens opgevraagd zoals fotos's en afmetingen.
Op locatie bij Rotterdam Alexdrium was uiteindelijk al een mooie voorbereiding gedaan door Ercan en mooi uitgetekend op eigen inzien.
Eerst werden de behoeftes ruim uitgevraagd en vervolgens zijn voorbeeld gedeeld.
Wat een fijne adviseur. Hij gaf goed meteen aan wat wel en niet kon. Hierdoor kon hij goed aangeven waar we rekening mee moest houden.
Ercan is zeer fijn om mee te praten en kan zeker iedereen verder helpen!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Keuken aangeschaft bij Keukensale Alexandrium. Eenmaal ontvangen ben ik erg tevreden over het geleverde werk van monteur Eric. Deze monteur adviseer ik andere zeker aan!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Mooie keuken samengesteld samen met Ron van Keukensale Rotterdam Alexandrium. Een echte vakman die goed meedenkt en alles goed uitlegt.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Door Kopen zonder kijken bij Keukensale.com in Rotterdam Alexander beland. Goed geholpen door Ron. Hij had op basis van mijn wensen al een keukenopzet klaar staan. We zijn stapsgewijs alles doorgelopen en hij heeft me overal van advies voorzien (voordelen en nadelen van keuzes e.d.). Uiteindelijk op basis van zijn advies tot een mooie keuken gekomen waar alles wat ik wil in zit. Het was boven mijn budget maar daarin is ook meegedacht. Dus ik heb net akkoord gegeven op een mooie nieuwe keuken en ik kijk ernaar uit om erin te gaan koken. Heel blij mee!

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Goede ervaring met Ron duidelijke transparante uitleg over de keuken.
Open en eerlijk advies een fijn ongedwongen gesprek en samen tot een mooi geheel gekomen.
Rotterdam Alexandrium

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Goede ervaring met Keukensale Rotterdam Alexandrium. Na een zeer prettig en eerlijk gesprek hebben we de deal met Ron kunnen sluiten. Wij kunnen niet wachten tot de nieuwe keuken staat.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Na een bezoek aan Keukensale in Rotterdam Alexandrium werd ik gebeld met goed nieuws, we hadden €1000 tegoed gewonnen (na inschrijving) om te besteden aan een nieuwe keuken bij Keukensale. Drie weken later zijn wij weer langs geweest voor een 3D tekening. Ercan heeft ons goed geholpen en alle mogelijkheden door gesproken. Uiteindelijk zijn we tot een geweldige keuken gekomen met alle opties die wij graag wilden tegen een scherpe prijs.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Super ervaring met Ron van Rotterdam Alexandrium. Goed meedenkend en een mooie prijs kunnen afspreken. Wij kijken met smacht uit op de installatie en het gebruik van onze nieuwe keuken.

Besvarelse fra Keukensale.com - Rotterdam Alexandrium
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.