Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken van Keukensale Leiderdorp. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering verliep alles professioneel en prettig. Er werd goed geluisterd naar o... Se mere
Virksomheden har svaret
De gekochte keuken is nu een paar weken geleden geplaatst en in gebruik genomen. We zijn er heel erg tevreden over. De plaatsing ging soepel en er word direct na gebeld of alles goed is gegaan. Een pl... Se mere
Virksomheden har svaret
Met twee bezoeken aan filiaal Leiderdorp heb ik een nieuwe keuken gekocht. Daarbij werd ik geholpen door Marijn. Met name in mijn tweede bezoek overspoelde ik Marijn met veel detailvragen, die niet ie... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuk en geduldig verkoopteam Ivo, Yizi en Jeroen dat elkaar goed aanvult vwb theorie en praktijk, waardoor we, ver na sluitingstijd in een prettige sfeer, toch nog een goede keus hebben kunnen maken.... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Meubelplein 5-6, 2353 EX, Leiderdorp, Zuid-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijn geholpen bij keukensale in Leiderdorp. Jay heeft voor ons een keuken samengesteld die geheel aan onze wensen en aan de mogelijkheden binnen de ruimte voldoet. De ´verbouwing´ vinden we wat spannend, maar waarschijnlijk gaat dat helemaal goedkomen!

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Spoelbak werkte niet naar behoren. Hele actieve hulp van Keukensale Leiderdorp met het bestellen van nieuwe onderdelen en snelle reparatie! Fijne service!

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Fijne en snelle ervaring gehad met de mannen van keukensale. We zijn heel kundig geholpen, geïnspireerd en geadviseerd in de winkel. Speciaal voor ons hebben ze de showroom een uur eerder geopend en zijn we er snel uitgekomen.
Bedankt voor de fijne service en advies!

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Top ervaring gehad! We zijn bijzonder goed ontvangen en geholpen door Jeroen en Marijn. Wij kunnen keukensale Leiderdorp van harte aanbevelen.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Ik ben enorm blij met mijn nieuwe keuken! De hele ervaring, van het ontwerpen tot de installatie, was geweldig. De medewerkers luisterden goed naar mijn wensen en gaven deskundig advies. Het resultaat is een prachtige, moderne keuken die perfect past bij mijn huis en levensstijl. De afwerking is van hoge kwaliteit ik zou deze keukenzaak zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
We hadden al een keuken ergens anders besteld maar gelukkig door een onderbuikgevoel, keukensale gebeld!! Geen moment spijt van, Ivo had de winkel zelfs langer open gehouden voor ons om langs te komen! Van vakkundigheid, tot de gastvrijheid, bij Keukensale Leiderdorp gaan ze voor de lange termijn visie!! Hamza die meeschakelt als er iets toch even anders moet of het team dat met je meedenkt als je iets aangepast wilt krijgen. Ik wil Jay bedanken voor het mooie ontwerp ism Ivo, Nazim voor de puntjes op i zetten en Yizi voor de heerlijke koffie maar ook de rest van het team en natuurlijk Hamza voor zijn vrolijke lach en dienstbaarheid!! Bij Keukensale Leiderdorp ben je in veilige handen en als er iets niet gaat volgens plan, ze schakelen altijd met je mee tot het eindresultaat!! Dank je wel nogmaals!! Ik vind het gewoon jammer dat de keuken af is :)

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Vandaag uitstekend geholpen door Jeroen bij Keukensale Leiderdorp. Hij heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen en goed meegedacht om de keuken binnen ons budget te houden. Ik zou ze zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Op vrijdagmiddag gebeld om een afspraak te maken voor zaterdag bij Keukensale Leiderdorp. We hadden vooraf al een schets gemaakt op de website van keukensale, maar zaten met nog wat uitdagingen. Op zaterdagmiddag samen met Jeroen onze keuken samengesteld. Waar wij uitdagingen zagen, kwam Jeroen al snel met de oplossingen. Hij voelde echt heel goed aan wat onze wensen waren en kwam zelf daardoor ook met passende ideeën.
We vonden het ook heel prettig dat er niet gelijk gepusht werd naar de duurste apparaten en de modernste gadgets, maar dat er meegedacht werd en gevraagd werd naar wat we echt nodig zouden hebben. Jeroen nam er alle tijd voor om de voor ons optimale keuken te ontwerpen.
Uiteindelijk zijn we zeer tevreden met het resultaat en hebben we onze droomkeuken voor een zeer schappelijke prijs. We raden Keukensale iedereen aan.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Vanavond zeer vriendelijk ontvangen door Jay. Zeer behulpzaam, zeer deskundig advies. En bovenal, totaal niet opdringerig! Neemt rustig de tijd om alles uit te leggen, komt met goeie punten waar wij niet over nagedacht hadden. Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van de keuken!!

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Jay hield ons spontaan aan bij de deur met een boekje en daarna nam Jeroen het over en maakte een prachtige keuken 3D
En gelijk verkocht. Bedankt voor de super service

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Na een lange zoektocht voor een keuken ben ik uiteindelijk uitgekomen op Keukensale Leiderdorp. Ik ben goed geholpen door de medewerkers in de winkel en door de keukenmonteur. Ik ben goed geadviseerd en de communicatie verliep ook goed. Kortom, de service is heel goed en de kwaliteit van de keuken is ook heel goed. Ik beveel dit filiaal zeker aan!

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Voor ons nieuwe jaren 30 huis in Oegstgeest zochten we een stijlvolle keuken. Mijn man had eigenlijk al voor een (dure) merkkeuken gekozen, maar ik wilde zelf toch nog even verder kijken. We zijn bij Keukensale Leiderdorp uitgekomen. Tot onze verrassing veel meer keuze voor een veel betere prijs. Mijn man was snel verkocht, en de keuken ook! Goed geholpen, fijne mensen die goed meedenken, optimale service! Dank je wel Ivo voor je inspiratie, dank je wel Axel van Hesselink Montage voor de perfecte plaatsing.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Bij binnenkomst werden we heel goed geholpen door Ivo, Guus en Jay biij keukensale Leiderdorp. Er is heel uitgebreid de tijd genomen om verschillende opties te bekijken zodat de keuken helemaal naar ons zin was. We zijn dan ook heel blij met het eindresultaat. De keuken is keurig geplaatst en na een aantal weken nog een keer nagekeken en waar nodig aangepast. Service was perfect en waar het even niet goed liep is dat op een later tijdstip helemaal goed gemaakt !! Kortom , wij zijn heel tevreden met keukensale Leiderdorp. Anne en Edwin.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Uitstekende service! Ons huis vereist maatwerk voor het plaatsen van een mooie keuken, omdat het een oud huis is. Er is meerdere malen heel goed met ons meegedacht om invulling te geven aan alle wensen.
Tevens heeft Keukensale Leiderdorp pro actief meegedacht en door ons veel te vertellen, konden we goede keuzes maken. Het vakmanschap is buitengewoon. Het resultaat daarvan is o.a. de hoge mate van afwerking van bijvoorbeeld het blad. Dit komt ook terug in de plaatsing omdat er 15 centimeter extra ruimte is gewonnen dankzij maatwerk op locatie.
Ook heeft Keukensale Leiderdorp ons geholpen met de aanvraag van subsidie voor elektrisch koken.
Omdat wij zonder keuken zaten heeft Keukensale Leiderdorp snel kunnen leveren en plaatsen. Alles volgens afspraak. En er staat een keuken die onze droom heeft overtroffen!!
Tot slot is ook onze after care ervaring zeer positief. Dus wij raden iedereen aan om naar Keukensale Leiderdorp te gaan.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Al vanaf het eerste moment dat wij binnen kwamen, kregen wij een warm welkom. Na 2 weken terug gekomen voor een tekening, werden wij herkend en meteen geholpen. Ze dachten goed mee en hebben nu een keuken helemaal naar onze wens. Dikke duim voor Ivo en Jeroen. Bedankt voor deze fijne ervaring.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Waren zondag 7 juli bij Keukensale Leiderdorp en worden geholpen door Yizi, was een leuk mens, heeft zeker kennis van zaken, ondanks dat zij stageer was.
was leuk gesprek en samen mooie keuken uitgezocht, totaal 3 uur daar gezeten, maar helemaal naar onze zin.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Goed geholpen in de winkel, personeel heeft fijn meegedacht en mogelijkheden laten zien. In de winkel hebben ze ook alles wat wij zochten uitgestald staan waardoor we een betere keuze konden maken.
Verder hadden we een vakkundige installatie, paar kleine dingetjes waren aanvankelijk niet helemaal goed afgewerkt maar nadat we contact hadden opgenomen werden deze knelpunten snel en net zo vakkundig opgelost. Fijne service en erg blij met de keuken.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Samen met mijn vriendin goed geholpen om onze ideale keuken samen te stellen voor een mooie prijs.

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Erg blij met mijn nieuwe keuken. Mijn collega had me aangeraden om naar Keukensale Leiderdorp te gaan. Een vriendelijk ontvangst en een fijne sfeer in de winkel er is echt goed meegedacht over het ontwerp. De monteurs Peter en Sven hebben mooi werk geleverd.
Ik raad deze winkel dus zeker aan als je een nieuwe keuken nodig hebt.
Groetjes Wendy

Beste Keukensale Leiderdorp,
Wij willen jullie hier graag bedanken voor alle dienste die jullie geleverd hebben. We hebben dan ook veel van jullie gevraagd tijdens het ontwerpen van de keuken. Na meerdere malen een bezoek aan de showroom hadden wij een heel mooi ontwerp. Het was erg fijn dat we de frontjes mochten meenemen om de vloer te kunnen uitzoeken. De montage verliep bijna vlekkeloos op de spoelbak na. ( Deze werd dezelfde nog opgehaald bij de leverancier en gebracht door een ander monteur ). Wij zijn erg blij met het resultaat en wij komen snel de appeltaart brengen vanuit onze nieuwe oven ;)

Besvarelse fra Keukensale.com - Leiderdorp
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.