Bij binnenkomst was ik goed ontvangen zonder beperkingen terwijl bij andere winkels afspraak moet maken hoeft dat hier niet. Zijn ook erg flexibel en bespreek alle punten erg netjes. Dat in... Se mere
Virksomheden har svaret
In de afgelopen periode een keuken gekocht en laten plaatsen door Keukensale Hoorn. De service was erg goed, er werd actief meegedacht met het ontwerp en problemen die daarbij kwamen kijken. Daarnaast... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben onlangs onze keuken gekocht bij keukensale in Hoorn en deze is ondertussen al geplaatst. Wij zijn ontzettend tevreden met de keuken! En wat een prettige service van Mike en Jeroen. Deze h... Se mere
Virksomheden har svaret
Tsja en dan een review. De keuken gekocht bij Maudy in Amsterdam. Dat ging super, ze snapte heel goed dat we een eenvoudige maar goede en goed bruikbare keuken wilden. Goed gelukt, maarrrr dan... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Dr.CJK van aalstweg 6a, 1625 NV, Hoorn, Noord-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We liepen binnen zonder afspraak. Dat was geen probleem. Mike hielp ons en al gauw sloot Arthur aan. Ze namen er alle tijd voor. Ze gaven blijk van vakmanschap. (goed luisteren naar onze wensen, aangeven wanneer iets niet paste of juist met tips of ideeën komen)
Diezelfde middag hebben we de keuken gekocht.
Arthur is komen inmeten en ook dat is vlekkeloos verlopen, ondanks dat de stalen balk nog afgewerkt moest worden en wij een extra hoekje erbij wilden.
De bezorging van de keuken vond al na ruim 6 weken plaats door 2 leuke enthousiaste jongens.
Gisteren en vandaag (1 dec) is de keuken geplaatst door Jeffrey. Wat heeft hij dat vakkundig gedaan. Alles was aanwezig alleen de bestekbak wordt nageleverd. Als klap op de vuurpijl werd er vanmiddag een bloemetje bezorgd. Wat attend.
Een 10 met een griffel.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Daar ook een 3D tekening van gemaakt zodat we echt konden zien hoe onze keuken eruit zou komen te zien. De offerte doorgenomen en vervolgens het inmeten thuis. De afspraken zijn ook vervolgens keurig nagekomen van wanneer de keuken afgeleverd en geplaatst zou worden. Wij werden er enorm blij van.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Geweldige service 👍na ruim 5 jaar scharnier kapot van 1 keukenkastje, er werden zonder verdere kosten nieuwe thuisbezorgd

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Vriendelijke medewerkers, afspraken worden goed nagekomen. De keuken is prachtig geworden, heel blij mee.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Duidelijk en eerlijke uitleg. Nemen echt de tijd, flexibel en super advies over complexe vraagstukken. We raden ze zeer aan.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Door dat we op pad gingen voor een nieuwe keuken liepen we binnen bij keukensale in Hoorn en liepen gelijk al naar de keuken toe die in de smaak viel, en is het ook geworden ,werden keurig en correct geholpen en juiste uitleg waar we wat mee konden ,keurig op papier gezet ,na een week kregen we bericht om te tekenen voor de aankoop van de keuken ,kregen daarbij ook al de prognose van de lever week ,week 21 ,de exacte dag kregen we 10 van te voren bericht ,stond op 23 mei en 24 mei de montage van de keuken ,dus 23 mei geleverd door transporteur van der Heerik ,keurig en nette bezorgers ,werd ook zo neergezet dat monteur het zo op volgorde kon pakken ,perfect ,volgende dag 24 mei ,monteur om 08.00 uur ,dus dat liep ook goed ,eerst effe bakkie en kennis maken ,had ook gelijk een goed gevoel bij deze monteur Jeffry ,had ook al snel door dat het een vakman is ,deed alles zeer netjes en met beleid,rond 17.00 uur was hij klaar ,alles netjes gekit, afvoeren netjes aangesloten ,ook nog tekst en uitleg ,was gewoon een topper ,kregen nog een mooi bloemstuk een dag later ,ben zelf nog even naar zaak geweest van keuken sale om te bedanken dat alles perfect is gelopen gewoon netjes dik voor elkaar en een pluim voor de monteur.
vr/gr
N.Lub

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Filiaal Hoorn heeft me super goed geholpen. Advies op maat, ze nemen echt de tijd voor je en halen andere collega's erbij voor nog een andere kijk op de zaak.
Goed verzorgde klantbeleving en een aanrader.
Bedankt!

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Keuken was perfect geleverd, alles was aanwezig. Installatie is ook heel kundig gedaan. Ik zou deze toko zeker aanraden, personeel denkt erg met je mee.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
We wilde een nieuwe keuken voor na de verbouwing. Met wat ideetjes in ons hoofd en een instelling van we zien wel waar ze mee komen stappen we binnen bij de keukensale in Hoorn. Hier worden we ontvangen door een enthousiaste verkoper (sil).
We lopen vrij snel door de mogelijkheden heen en zijn het snel eens na het intekenen en wat hulp van (Arthur) zijn we het eens dit zou hem wel eens kunnen worden. Toen we daarna de prijs hoorde waren we al verkocht we hebben ook meteen besloten de keuken te bestellen we gaven wel aan we moeten nog verbouwen kan even duren.
Geen probleem prijzen staan vast en we weten er van. Top dan kunnen we rustig eerst verbouwen.
Uiteindelijk met wat probleempjes rond de verbouwing de plaatsing moeten uitstellen de keuken word langer opgeslagen ook dit prima geregeld door de keukensale Hoorn.
Na lang wachten word de keuken 6-3-2023 geleverd en 7 & 8 geplaatst een goed meedenkende monteur heeft nog geholpen met een paar laatste aanpassingen om alles te optimaliseren.
Top!! We genieten nu elke dag van onze keuken.
Ik kan iedereen aanraden hier langs te gaan.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
We zijn heel tevreden over het aanschaffen van onze keuken bij keukensale. Het personeel in de winkel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het plaatsen van de keuken ging ook heel goed. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Helaas was onze inductiekookplaat nog niet geleverd. We hebben een leenkookplaat gehad zodat we toch alvast kunnen koken. ☺️

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Het is fijn dat er nog bedrijven zijn die begrip hebben en meelevend zijn .wij zijn blij dat we de keuken bij Keuken sale Hoorn gekocht hebben super bedankt voor de service.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Wij hebben in April onze nieuwe keuken uitgezocht, we kwamen bij Keukensale terecht en zagen daar de ‘Leisteen’keuken en vonden het meteen wat voor ons.
Om het niet te donker te maken kozen we er voor om de spoelkant, Leisteen te doen en de andere wand, met middelhoge koelkast, koffiecorner en ladenkast, Aqua
We werden geholpen door Sil, die met advies en voorbeelden, goed hielp knopen door te hakken.
Onze keuken is gisteren opgeleverd en werd gemonteerd door Jeffrey B. Die heel netjes en secuur de keuken plaatste en details met ons besprak waar dat nodig was.
Het keuken is prachtig, precies wat we in onze gedachten hadden
Veel lades, een fijne grote koelkast, een inductiekookplaat met afzuiging, een geweldige voorraadkast met 6 lades
Volgende week wordt er nog betegeld en dan is ie helemaal klaar.
Een echte aanrader, van uitzoeken tot en met plaatsen; helemaal top!