Bij binnenkomst was ik goed ontvangen zonder beperkingen terwijl bij andere winkels afspraak moet maken hoeft dat hier niet. Zijn ook erg flexibel en bespreek alle punten erg netjes. Dat in... Se mere
Virksomheden har svaret
In de afgelopen periode een keuken gekocht en laten plaatsen door Keukensale Hoorn. De service was erg goed, er werd actief meegedacht met het ontwerp en problemen die daarbij kwamen kijken. Daarnaast... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben onlangs onze keuken gekocht bij keukensale in Hoorn en deze is ondertussen al geplaatst. Wij zijn ontzettend tevreden met de keuken! En wat een prettige service van Mike en Jeroen. Deze h... Se mere
Virksomheden har svaret
Tsja en dan een review. De keuken gekocht bij Maudy in Amsterdam. Dat ging super, ze snapte heel goed dat we een eenvoudige maar goede en goed bruikbare keuken wilden. Goed gelukt, maarrrr dan... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Dr.CJK van aalstweg 6a, 1625 NV, Hoorn, Noord-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We werden erg goed en vriendelijk geholpen. Met name door Mike die ons door het proces heeft geleidt. Zelf de keuken geplaatst dus over de plaatsing kunnen wij niets zeggen. Het personeel is ook totaal niet opdringerig wat je vaak bij andere bedrijven wel ziet.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
We zijn enorm professioneel, vriendelijk en goed geholpen. Contacten waren goed en makkelijk te leggen en er werd overal over meegedacht. Heel erg fijn!
Een dikke aanrader om hier je keuken te bestellen!
Familie Bodmann

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Zeer kundig personeel, zijn ook eigenaar van de winkel . alles op
Tijd geleverd en vakkundig gemonteerd , na het monteren zijn ze nog langs geweest om te kijken of alles naar wens is gegaan
Zeer zeer tevreden over keukensale Hoorn
Echt een aanrader 👌
Dit kom je nog zelden tegen

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
We zijn super fijn ontvangen in de winkel in Hoorn. Ze hebben alle tijd voor ons genomen en hebben goed geluisterd naar wat wij graag wilden. We zijn met een tevreden gevoel de winkel uit gegaan. Onwijs blij met het goede advies en onze prachtige keuken.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
We zijn ontzettend goed geholpen door Jeroen en Yvonne van Keukensale Hoorn. Niet eens een jaar geleden hebben we hier al een keuken gekocht en nu, vanwege een verhuizing, zijn we weer teruggekomen. De service was wederom top, wat ons niet verbaasde aangezien we de vorige keer ook zo tevreden waren. Tijdens het proces hebben we een paar keer de indeling aangepast, maar dat was absoluut geen probleem. Ze denken goed mee en geven advies dat aansluit bij wat wij wilden. Deze keer hebben we weer een geweldige keuken kunnen samenstellen en we kijken er enorm naar uit! Bedankt voor de goede service en het meedenken!

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
We hadden een probleem met onze zeefplug en kwamen er zelf niet uit. Gelukkig kregen we een duidelijke uitleg van Keukensale Hoorn, waardoor het uiteindelijk is gelukt om de pen eruit te krijgen en de zeefplug correct te plaatsen.
De service was uitstekend: snel, vriendelijk en deskundig. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar vakkundige hulp!
Nogmaals bedankt!

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Hele fijne keukenzaak met veel keus. Mike van der Kamp nam de tijd voor ons om de keuken uit te tekenen. De keuken werd netjes geleverd op de afgesproken datum. Achteraf wilde ik toch nog extra plankjes die ook zonder probleem bij mij afgeleverd werden. Echt een aanrader 👍🏼

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Keukensale Hoorn heeft mij goed geholpen een goeie keuken uit te zoeken, namen hun tijd om met me ervoor te zitten en het eindresultaat is erg mooi geworden. Speciale dank aan Rob van de monteurs ook, want hij heeft het erg mooi, netjes en strak in elkaar gezet.

Review voor Yvonne, Edwin en Mike van Keukensale
Wij hebben een geweldige ervaring gehad bij Keukensale, mede dankzij Yvonne, Edwin en Mike. Wat een fantastische mensen! Ze zijn ontzettend vriendelijk, lief en geduldig. We zijn wel tien keer langs geweest om alles goed door te nemen, en elke keer werden we met dezelfde hartelijkheid en aandacht ontvangen.
De ontspannen sfeer in de winkel, zonder opdringerige verkoop, maakte het proces heel prettig. Dit voelde echt fijn en gaf ons alle ruimte om een weloverwogen keuze te maken.
De bezorging verliep aanvankelijk niet vlekkeloos, maar na één telefoontje naar Keukensale werd dit dezelfde dag nog superieur opgelost. Wat een topservice!
Als ik in de toekomst weer een keuken zou kopen, zou ik dit zonder twijfel opnieuw bij hen doen. Chapeau voor dit geweldige team!

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Onze dochter had eerder een keuken bij keukensale gekocht. Al snel kwamen we in Hoorn terecht, waar we heel prettig geholpen werden door Yvonne. Er werd ons alle tijd gegeven om alles te zien en rustig te kunnen beslissen. Ook werd er op en prettige manier met ons meegedacht. Omdat wij de keuken zelf zouden plaatsen, werd er duidelijk aangegeven waar we aan moesten denken. Daar bleken hele nuttige tips bij te zitten. Een week voor levering werden er gebeld door het bedrijf dat de keuken bezorgde. Tot op de minuut kwam de levering binnen op de beloofde tijd. Van hen kregen we ook de tip om kleden tegen beschadiging op de vloer te leggen. Heel prettig. En....waar we als zelf plaatsers toch een beetje nerveus voor waren of alles wel zou passen en kloppen, kwam heel positief uit. Alles paste tot op de millimeter. Vanaf nu is het genieten van onze nieuwe keuken

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Van het begin tot het einde een topservice. Bij binnenkomst word je al gelijk warm ontvangen. Ze nemen de tijd om jouw droomkeuken te ontwerpen en de levering ging volgens planning. Gisteren is mijn keuken geplaatst en wat is het resultaat prachtig. Hier is de klant echt koning. Dank daarvoor!

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Goede duidelijke hulp met voorbeelden. Er werd tijd voor ons genomen en met ons meegedacht...

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Super goed geholpen helpen met mee denken en geven je een goed gevoel bij je nieuwe aankoop

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Onze keuken is enkele jaren gelden geplaatst. Helaas ging de deur van onze koelkast niet goed meer open en dicht. Dankzij de service van deze vestiging sluit de deur weer goed! Ik ben blij met ze.

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Mike wist heel goed mee te denken hoe alles goed ingedeeld kon worden in combinatie met wat onze wensen waren! Onze keuken is niet heel ruim maar we willen hem wel zo optimaal benutten en met de ideeën van Mike is het uitgekomen tot een prachtige keuken!
Inmiddels kunnen we al een week genieten van onze keuken en daar zijn we heel blij mee!

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
We zijn op deskundige wijze geadviseerd door Mike, dat was ook wel te zien toen de keuken geplaatst was, in één woord prachtig.
Ook een compliment voor Jeffrey de keukenmonteur, wat een TOP vakman.

Tsja en dan een review.
De keuken gekocht bij Maudy in Amsterdam.
Goed gelukt, maarrrr dan moet de keuken nog geleverd worden voor ons huis in Duitsland.....
Gelukkig kon en wilde Mike van de vestiging in Hoorn ons uitstekend verder helpen, zodat de levering perfect verliep. Na uitvoerige controle alles prima in orde, we gaan zelf de keuken plaatsen.
Keukensale team, Bedankt!
Kees en Marga

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
. Zeer goed ervaring met dit bedrijf prettig geholpen goed adviezen alles goed verlopen en volgens afspraak geleverd en geplaatst. Speciaal een opmerking over de installateur De heer J.Bleeker zeer goed en netjes de keuken geplaatst mijn complimenten

Onze nieuwe keuken is een plaatje geworden dankzij Keukensale Hoorn
Wij zijn fantastisch geholpen, heel gastvrij ontvangen en door het meedenken en advies welke keuze het best voor ons is alsmede de levering en afhandeling zijn wij trots en heel erg tevreden met Keukensale!
Tip: Neem een kijkje bij Keukensale en ondervind het zelf!

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
“Bij Keukensale Hoorn hebben we een uitstekende ervaring gehad tijdens de aankoop van onze keuken. Onze adviseur, Mike van der Kamp, bood een volledige begeleiding van begin tot eind. Zijn professionele ondersteuning en bereikbaarheid voor vragen waren ongeëvenaard. De service, klantgerichtheid, advies en het ontwerp waren van uitzonderlijke kwaliteit, en de naleving van gemaakte afspraken was perfect. Keukensale Hoorn onderscheidt zich door hun toewijding; ze gaan verder dan alleen tot aan de deur. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een prachtige keuken met uitmuntende service.”
Bedankt
Familie Hofmann

Besvarelse fra Keukensale.com - Hoorn
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.