Attenzione giocano sul fatto che non si tiene sotto controllo la scadenza della prova e ti addebitano senza alcun avviso direttamente sulla tua carta. Io ho aderito al periodo di prova dove ho paga... Se mere

It was great on different ideas to keep things from being monotonous but the cost for someone on a fixed income is really out of line
Unexpected surgery has me canceling my subscription for now and it was fast and very nice of Nora to provide that with kind words for my recovery. Great company. Thanks
Being helpful as to how things need to be filled out as I am 73 and things are so hard especially when I haven't learnt how to cope with phones or computers.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
WARNING ⚠️: This is a subscription scam. I signed up, then didn’t hear anything for ages, then they said they’d developed something new and didn’t want to keep it from me – and before I knew it, money had been taken from my account. Even though I hadn’t used the service, they wanted me to pay. So be careful ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️

Not so good!
Unfortunately when I tried to open the plan your system tried to start charging me more money! Not nice

Besvarelse fra Ketoway Diet
Pagato piccolo periodo di prova senza nessuna comunicazione ti sottoscrivono un abbonamento mensile a pagamento senza che tu l'abbia richiesto.

Besvarelse fra Ketoway Diet
I checked very closely to confirm I was paying a one off fee for a set of recipes. There was no mention of a subscription or mention of monthly cost. They charged me a subscription anyway and refused to provide information about where this was disclosed when I bought their recipes. They are tricking or defrauding consumers

Besvarelse fra Ketoway Diet
Ich wollte sofort nach Kauf kündigen und habe dies dem Support mitgeteilt. Leider habe ich bisher keine Rückantwort bzw. eine Bestätigung der Kündigung erhalten.

Besvarelse fra Ketoway Diet
Avo sottoscritto solo una prova di 7 giorni, e mi sono ritrovata abbonamento mensile, il sistema è poco trasparente da questo punto di vista. La disdetta non è semplicissima poichè non hanno contatto telefonico ma solo email. Per il mio stile di vita il servizio richiesto non è adatto da quello che ho visto il primo giorno di prova i menù non sembrano malvagi. Ribadisco la poca trasparenza del sistema e l'impossibilità di parlare con qualcuno.

Besvarelse fra Ketoway Diet
Sono dei grandissimi truffatori tu attivi il singolo pacchetto per un solo mese e loro il mese dopo ti addebitano su PayPal il pagamento dicendo che è automatizzato.
Per non parlare di PayPal che gli asseconda e diventa complice nella truffa.

Besvarelse fra Ketoway Diet
Son unos estafadores ,pagas un mes de dieta sin suscripción y al siguiente te pasan un pago de 89€,otro de 34€ y no te lo reembolsan ,no os molestéis en descargaros esta aplicación ya que os van a dejar la cartera vacía ,yo esty recopilando datos de todo lo que han echo para poner la pertinente denuncia ,ya que es una publicidad engañosa y esto no puede quedar así ,de verdad cuidado con lo que aceptáis ya que este tipo de empresas se dedican a esto ,a engañarte

Besvarelse fra Ketoway Diet
I have just begun this journey and don’t have an any idea of what to expect

LADRI... LADRI.... TRUFFATORI...
ASSOLUTAMENTE NN CHIARI E QUINDI PRENDONO SOLDI PER ABBONAMENTI NN RICHIESTI

Besvarelse fra Ketoway Diet
I received an almost immediate response to cancel my trial membership. Although I didn't find the Ap to be a fit for me, the level of customer service was amazing. I received several responses notifying me that my trial membership was successfully cancelled.

Besvarelse fra Ketoway Diet
Good meal choice. Easy to prep. When I wanted to cancel subscription Nora Abot was very quick to respond and complete my request.

Besvarelse fra Ketoway Diet
Pessima mi hanno addebitato un importo di 120 senza aver specificato un abbonamento, mettono clausole in piccolo e si rifiutano di emettere i rimborsi. Ho dovuto bloccare la carta con i costi e le seccature che conseguono e ho chiesto il rimborso al circuito Mastercard. Ho aperto segnalazione a agcm cosa che invito a fare a tutti i truffati

Besvarelse fra Ketoway Diet
Wonderful app easy to use amazing recipes 😀
Hoping to get it again soon
Highly recommend it.

Besvarelse fra Ketoway Diet
La solita truffa. Ti addebitano un abbonamento nonostante dichiaro no che. Non lo fanno, nonostante non acconsenti e nonostante disattivi immediatamente ogni servizio.
Truffatori legalizzati