Kesbeke Online Anmeldelser

4,0

Topservice van Kesbeke Online! Bestelling was snel binnen, alles netjes verpakt en de producten smaken zoals altijd geweldig. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan kwaliteit én aan de klant.... Se mere

Zeer snelle levering Duidelijke webshop Heel fijn zo makkelijk de prachtige Kesbeke producten te kunnen krijgen die hier niet in de supermarkt liggen

Producten voldoen aan een eerlijke prijs en de kwaliteit is ook zo als het hoort. Op donderdag avond besteld en op zaterdag ochtend bij mij in belgie geleverd, zeer goed en degenlijk verpakt geen... Se mere

Ongelofelijk ik bel net met een verkoper buitendienst omdat ik na 4 potten slappe augurken nog eens 4 potten heb gekocht ( andere types ook nog). Voor de eerste vier kreeg ik een pakketje, wat ik wa... Se mere

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

47 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gewoon weg geweldig!

Vandaag in de winkel geweest.
De mosterd en leverworst met augurk zijn gewoon weg heerlijk, als of er een engeltje op je tong pist. Gember gekocht in twee soorten, Jammer dat dit product niet in de supermarkt te koop is. Wel weer een reden om terug te komen. Oos en alle medewerkers bedankt en ik zit weer voor de buis;)

30. oktober 2024

Besvarelse fra Kesbeke Online

Dank u voor alle mooie woorden !

Onfrisse handeling

Na programma op rtl5 zie ik de augurken koning met heel veel troep op zijn bureau terwijl hij 1 van de werknemers verplicht alles netjes te houden!!! Tot onze verbazing zien we een medewerker graaien in een bak augurken zonder handschoenen en rookt buiten een sigaret. Wie zeg dat hij zijn handen wast! Zijn shirt zat onder de smurrie. Goor gezicht bah.

20. oktober 2024

Besvarelse fra Kesbeke Online

Jammer dat u er zo over denkt , u mag altijd bij ons binnen kijken zodat u zelf ziet dat wij keurig aan alles voldoen.

De piccalillie is niet te eten

De piccalillie is niet te eten

8. oktober 2024

Besvarelse fra Kesbeke Online

Dat mag u zeker vinden , smaken verschillen. Wellicht zijn er andere producten die uw waardering wel krijgen.

Augurken pap

Ik kocht een pot augurken in de A. H. die absoluut niet meer goed was. Wel volgens de datum maar 't was een pap. De klantendienst beloofde mij een servicepakket, helaas pindakaas heb ik dat nooit gekregen.

6. september 2024

Ondertussen toch wel ?

Top service door de lullo’s van Oos👍

Top service door de lullo’s van Oos👍

Vandaag bij de locatie geweest voor inkopen. We hadden 150 km gereden, maar het was het bezoek dik waard. Door de medewerking van in eerste instantie Patrick die het later subtiel verder door Wendy liet afhandelen. Ze had immers toch even pauze😂.
Super bedankt Wendy voor je betrokkenheid en meedenken. Wendy laat hierin zien dat service echt nog bestaat. Zeker tot ziens.
Groeten Theo en Karin

23. juli 2024

Besvarelse fra Kesbeke Online

Dank u zeer voor het compliment !

Wat beter kan is dat niet alle…

Wat beter kan is dat niet alle producten te krijgen zijn.
Vaak ook is Kesbeke veel duurder en zijn goedkope augurken net zo goed!
De kimchi van Kesbeke kost 5.50 in de appie... die koop ik dus niet.
Eigen merk kimchi kost 2.50 en ook dat vind ik te duur.

19. juni 2024

Besvarelse fra Kesbeke Online

Smaken verschillen en dat mag ook , dank voor uw berichtje.

He beste Oos,

He beste Oos,
Wanneer zijn je spullen in de web shop er weer.
Ik wil graag die lekkere spullen bestellen die niet in de supermarkt liggen...
Groet Peter

5. juni 2024

Besvarelse fra Kesbeke Online

Alles moet nu weer voorradig zijn in onze webshop , dank voor het geduld !