Kesbeke Online Anmeldelser 36

TrustScore 3 ud af 5

2,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte nep kimchi! Na het eten heb ik een hele heftige reactie op mijn darmen gehad. Ik heb het prikkelbaar darmsyndroom en twee dagen veel ellende gehad. Dan denk je dat het echte kimchi is wat wel... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij kopen al jaren ons zuur bij Kesbeke. Vandaag een rondleiding door het bedrijf gehad. Femke heeft deze rondleiding verzorgd. Het was werkelijk geweldig. Met passie en liefde vertelde ze over h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service door de lullo’s van Oos👍 Vandaag bij de locatie geweest voor inkopen. We hadden 150 km gereden, maar het was het bezoek dik waard. Door de medewerking van in eerste instantie Patric... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Slechte nep kimchi!

Slechte nep kimchi!
Na het eten heb ik een hele heftige reactie op mijn darmen gehad. Ik heb het prikkelbaar darmsyndroom en twee dagen veel ellende gehad. Dan denk je dat het echte kimchi is wat wel goed werkt. Blijkt dat Kesbeke het gepasteuriseerd heeft. Gisteren hoorde ik het op tv en Kesbeke probeerde onder de uitslagen van het onderzoek uit te komen van dit product bij de keuringsdienst van waarde. Wat een slechte zet van dit bedrijf!! De reviews op hun site zijn goed maar als beheerder van je website heb je dat zelf in de hand.

26. april 2026

Beste Marianne,

Wat vervelend om te horen dat u zo’n heftige reactie heeft gehad. Wij hebben medewerkers op kantoor met PDS en het is een ontzettend nare aandoening, daarom weten wij als geen ander wat het is.

Er is echter een belangrijk technisch verschil dat in de uitzending van de Keuringsdienst van Waarde niet volledig aan bod kwam.

We hebben onze verse, niet-gepasteuriseerde kimchi. Deze staat in de koeling en bevat de levende bacteriën (probiotica) die u zocht voor de darmwerking.
We hebben ook de variant die u waarschijnlijk heeft gehad. Deze gaat door de pasteur zodat hij ongekoeld in het gewone schap kan staan.

Hoewel de smaak erg gewaardeerd wordt, klopt het dat door de verhitting de actieve probiotica niet meer aanwezig zijn. Voor de gezondheidseffecten van fermentatie is de verse (gekoelde) variant dus de juiste keuze.

We vinden het erg vervelend dat dit onderscheid voor u niet duidelijk was en hopen dat u hiermee voor de toekomst weet welk product het beste bij uw behoeften past.

Team Kesbeke

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mailtje gestuurd over de slecht…slappehap

Mailtje gestuurd over de slecht kwaliteit van 3 potten augurken ,2weken later een mailtje terug met een paar lieve woordjes en met de vraag of ik mijn adres wil sturen en het nr op de augurken potten wil opsturen dan sturen ze een pakket op. De firma Kesbeke denkt waarschijnlijk dat ik de potten blijf bewaren als ik na een week niks hoor verdwijnen de augurken in de kliko bak en de potten in de glasbak. Waarschijnlijk is dit een tactiek om er onderuit te komen of heeft Kesbeke het zo druk met de klachten afhandeling? Vandaag boodschappen gedaan maar geen Kesbeke het is Kühne geworden en raad eens de eerste augurk was knapperig en geen slappe hap uit Amsterdam

4. februar 2026

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Sjaak Senior , excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Jammer dat u zo slecht over ons denkt. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk op emailtjes te reageren, normaal reageren wij veel eerder dan de twee weken die u aangeeft. Het zou kunnen dat een technisch probleem of zieke werknemers er bij u zorg voor heeft gedragen dat er twee weken tijd over heen is gegaan.Wij gebruiken geen tactiek om onder het versturen van een pakketje uit te komen !!! Wij vragen dat nummer , omdat we graag de gehele batch dan willen controleren om te bekijken of er iets mis is gegaan. Nogmaals jammer dat u zo slecht over uw medemens denkt. Dank voor de moeite en een fijne dag !

Nu 4e pot slap en erg zuur

Nu 4e pot amsterdamse augurken gekocht. Ook deze ligt in de prullenbak. Ze zijn zo slap. De zoet zure zijn ook ontzettend zuur geworden. Ook al een pot gehad met bedorven augurken. Als de volgende pot weer zo slap en zuur is voor mij geen kesbeke augurken meer. Dan stap ik over op küne. Erg jammer dit

18. februar 2026

Besvarelse fra Kesbeke Online

Hallo Bartje 1 , excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Bedorven augurken in een pot is eigenlijk helemaal niet mogelijk. Wat eventueel zou kunnen is dat een augurk van binnen iets verkleurd is, maar het blijft dan ook een feit dat augurken een natuurproduct zijn en er best iets mis is gegaan van binnen zonder dat wij dit kunnen zien aan de buitenkant. Wat de smaak betreft, heeft u niet per ongeluk een andere smaak van ons gekocht ? Zie onze achter etiketten op de potten, wij verkopen namelijk zeer veel verschillende smaken. Zoet-zuur, Zuur , zuur-zuur , pekel, met suiker , of met suiker en zoetstof en alleen met zoetstof. U begrijpt , een vergissing is zo maar gemaakt in het schap. Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 1 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Geachte directeur en medewerkers,

Geachte directeur en medewerkers,
Jullie programma loopt al een tijd op de TV, waar ik met plezier naar kijk. De baas is altijd in opperste aktie om de boel draaiende te houden, soms heel streng, soms ook zeer sociaal ! Vooral Thierry maakt het bedrijf winstgevend. Gelukkig komt de winst ook uit de nieuwe machines, die ‘foutloos’ moeten werken (?) Een trauma voor Thierry !
Maar het is gelukkig dat de directeur alles in kalme- en duidelijke manier opneemt en met een humoristische toon duidelijk maakt op welke manier de boel moet worden schoongehouden, er moet geen rotzooi van gemaakt worden, toch.
Wat nodigde mij uit om dit briefje (review) aan jullie te schrijven ?
Bij het warme middagmaal, aardappelen met spruiten, waar ik altijd piccalilly bij gebruik, zie ik op de fles staat de naam van het vermaarde bedrijf ‘Kesbeke’. En dat is nu juist het goed renderende bedrijf van de TV.
De piccalilly smaakte héérlijk (!) waarvoor ik jullie heel erg bedank, want die was beter dan alle vorige. Heb daarom de moed om gewoon verder te gaan, op de manier zoals je nu bezig bent en de grote omzet haalt met Daan als aanjager.
Hartelijk gegroet van C.Rijnberg – Maartenshof 2 – 4695 HV St.Maartensdijk.

27. januar 2026

Besvarelse fra Kesbeke Online

Dank u voor al deze vriendelijke woorden. Fijne dag !

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De pekel waarin de augurken liggen

De pekel waarin de augurken liggen, is aanzienlijk zuurder dan voorheen. Daarnaast is de kwaliteit van de augurken achteruitgegaan; momenteel bevatten de potten vrijwel uitsluitend augurken die beginnen te bederven.

9. december 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Damian De Boer , excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Bedorven augurken in een pot is eigenlijk helemaal niet mogelijk. Wat eventueel zou kunnen is dat een augurk van binnen iets verkleurd is, maar het blijft dan ook een feit dat augurken een natuurproduct zijn en er best iets mis is gegaan van binnen zonder dat wij dit kunnen zien aan de buitenkant. Onze opgiet qua smaak is niet aangepast de laatste jaren. Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 1 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stamppot knolselderij met mosterd-dille saus

Vanavond een stamppot knolselderij gemaakt. Waar ik er normaal wel eens ketjap of honing bij door doe had ik nog een potje mosterd-dille saus van Kesbeke staan en ik heb er 4 eetlepels van door de stamppot gedaan, en dat smaakt toch lekker! Wow wat past dat goed bij knolselderij zeg!
Heerlijke variant.

5. december 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Dank u voor het delen. Hier doen we het voor, fijne dag !

Zachte augurk…

Al 2 potten gehad met plakjes augurk die te zacht zijn. Die zijn echt niet lekker.

2. december 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Maria Cascarino , excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Jammer dat u niet tevreden bent over onze augurkenplakjes. Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 2 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

vreselijk zuur en erg hard

20. november 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Catharina Kampen, excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Wat de smaak betreft, heeft u niet per ongeluk een andere smaak van ons gekocht ? Zie onze achter etiketten op de potten, wij verkopen namelijk zeer veel verschillende smaken. Zoet-zuur, Zuur , zuur-zuur , pekel, met suiker , of met suiker en zoetstof en alleen met zoetstof. U begrijpt , een vergissing is zo maar gemaakt in het schap. De meeste mensen willen juist een stevige augurk ivm de bite.U begrijpt, we gaan voor het gemak er nu vanuit dat u het over augurken heeft. Het zou ook over onze komkommers , geel of groen kunnen gaan, of over Amsterdamse Uien of smuluien kunnen gaan. Dat kunnen we niet zien aan uw bovenstaande review. Maar ook daar zitten verschillen in qua harde of zachte buitenkant, wellicht heeft u een product gekocht waarbij het wel hard hoort te zijn. Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 1 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Met dank aan de serie.

Door de televisieserie dit bedrijf leren kennen. Bij AH hier in België de smuluitjes kunnen kopen. We waren benieuwd en óh wat zijn dié lekker zeg, knapperig en vers, net goed van zoet-zuurgehalte, perfect van grootte. Zelfs de pot en het dekseltje stralen klasse uit. Sorry maar in België nog zo geen lekkere uitjes geproefd. Met dank aan de serie want anders had ik het merk nooit leren kennen. Heb ook de augurkjes gekocht maar nog niet aan begonnen...

30. oktober 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Dank u voor alle mooie woorden , kijk ook eens in onze webshop ; www.kesbeke-online.nl , fijne dag ! Excuus voor de late reactie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De zoetzure augurken van Kesbeke zijn…

De zoetzure augurken van Kesbeke zijn waarschijnlijk overgegaan op een nieuw recept. Dit was al de tweede keer op verschillend tijdstip. De azijn is veel zuurder.
Dit is geen vooruitgang Kesbeke ! Graag terug naar het oude recept, want u gaat zo veel klanten verliezen. Mijn gasten aan tafel vonden het geen vooruitgang.

6. november 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Niek de Koning, excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Wat de smaak betreft, heeft u niet per ongeluk een andere smaak van ons gekocht ? Zie onze achter etiketten op de potten, wij verkopen namelijk zeer veel verschillende smaken. Zoet-zuur, Zuur , zuur-zuur , pekel, met suiker , of met suiker en zoetstof en alleen met zoetstof. U begrijpt , een vergissing is zo maar gemaakt in het schap.Wij zijn namelijk zeker niet over gestapt op een ander of nieuw recept. Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 1 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Een heel onhygiënisch bedrijf geen…

Een heel onhygiënisch bedrijf geen handschoenen aan geen shorten voor dhr zijn vieze bilnaad zie je dan nog dat ze pik in de brand staat dat zeg al genoeg voor mij geen augurken daar meer

10. oktober 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste mevrouw Margret Roos, jammer dat u er zo over denkt. Wij zijn zeker geen onhygienisch bedrijf. Mocht u meer info willen hebben over hetgeen u gezien heeft , bel dan ons 020 nummer en Patrick of Wendy leggen u alles uit mbt wat u denkt gezien te hebben. Met vriendelijke groeten, Team Kesbeke

Programma gevolgd.

Programma gevolgd.
Oos is best wel een prima vent maar klaagt wel heel veel over zijn personeel. De meeste werknemers spreken geen woord Nederlands en/of Engels. Hij gaat door het lint als er iets verkeerd gaat maar komt totaal niet binnen bij bepaalde werknemers. Nou ja groente in het zuur doden de bacteriën. Maar een mutsje op en een ADHD Daan die met een afgezakte broek en bijna in zijn blote kont staat, daar zegt die dan niets van.

9. oktober 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Osp, excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Wel een gekke naam overigens ; Osp. Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 2 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Geen lekker augurken meer

Wij hebben altijd kesbeke augurken, altijd lekker. maar de laatste tijd zijn de augurken niet meer lekker. zijn meer nu aan de zure smaak. en wat ik op het etiket lees zit er een soort sarin suiker in de azijn, plaats van echte suiker,maar de smaak wat het is geweest is het niet meer,echt jammer.

22. september 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Chris Doddema , excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Wat de smaak betreft, heeft u niet per ongeluk een andere smaak van ons gekocht ? Zie onze achter etiketten op de potten, wij verkopen namelijk zeer veel verschillende smaken. Zoet-zuur, Zuur , zuur-zuur , pekel, met suiker , of met suiker en zoetstof en alleen met zoetstof. U begrijpt , een vergissing is zo maar gemaakt in het schap. Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 1 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Amsterdanse augurken

Pot amstdamse augurken houdbaarheid tot juni 2026.
Na openen zijn de augurken te zacht. Leek wel snot. Niet wat je gewent bent van Kesbeke. Normaal zijn de augurken lekker stevig maar dit was niet te eten.
Jammer van de aankoop en ga over op een ander merk.

3. september 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Evert Imhof, excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 3 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Hee slappe…..augurken

Eerst al een paar potten gehad met allemaal slappe augurken en nu weer 2 potten waar de augurken ingepropt zijn. Daar dus ook een deel van weg moeten gooien.

10. september 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Dirkster , excuus voor deze late reactie. Wij zien deze reactie nu pas. Wij proppen nooit augurken in een pot. Wij proberen wel zoveel mogelijk augurken ( meer dan het vulgewicht achter op het etiket vermeld ) in de pot te krijgen. Dan zou het kunnen dat er 1 of 2 augurken uit de pot steken alvorens de deksels er als het waren "opgeslagen "worden. Dit heeft als gevolg dat de uitstekende augurken er anders uitzien dan de augurken die verderop in de pot zitten.Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 1 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Kesbeke, Hollandse Nieuwe.

Gisteren Hollandse Nieuwe-haring van Kesbeke gekocht bij een toonaangevende supermarkt. Er zit ook een heel klein bakje met uitjes en zuur bij. De haring is verschrikkelijk slecht. Hard en zouteloos en vol met graten. De producten van Kesbeke zijn altijd erg goed maar de betreffende haring is slecht voor de reputatie. Heb alles na twee hapjes weggegooid.

11. august 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste heer Luiten, spijtig om te lezen dat u de haring niet als lekker heeft ervaren. Gelukkig schrijft u zelf al dat onze producten altijd erg goed zijn. Onze ervaring met onze partner die de juiste haring met veel zorgvuldigheid uitzoekt is ook altijd goed. Uiteraard blijven vissen en augurken natuurproducten waardoor het wel eens anders van smaak zou kunnen zijn, dit betreuren wij , maar kunnen we niet aan de buitenkant zien. Heeft u al een mail naar ons toegestuurd alvorens u hier deze reactie gaf ? Wij reageren namelijk op ieder bericht dat wij binnen krijgen. Mocht uw klacht al behandeld zijn ( vanwege het feit dat wij nu pas hier reageren ) zou u dan deze 1 ster review weer op de juiste waarde willen bijstellen. Dank voor de moeite !

Eerlijkheid

Tja......eerst negatieve review geschreven, maar wat een top bedrijf is de fam. Kesbeke. Na echt een slechte start(foutieve bestelling) heeft Nelleke het zo goed opgelost. Zonder eruit te komen toch ons hart gestolen! Dan ben je echt goed! Kesbeke als je het zo oplost heb je echt een gezond en goed bedrijf! Het gaat jullie goed en ik ga op mijn slippers naar mijn skibaan!!!!! Wat een topbedrijf!

8. august 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Hahahahah dank voor uw eerlijke berichtje , excuus voor de late reactie. Fijne dag !

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hollandse Nieuwe van de familie Kesbeke…

Hollandse Nieuwe van de familie Kesbeke bij AH gekocht: frisse geur, weinig beet, niet rood op de graat, smaak redelijk.

19. juli 2025

Besvarelse fra Kesbeke Online

Beste Rob, dank voor uw mening. Jammer , slechts 2 sterren. Fijne dag.

Læs mere om andre typer anmeldelser.