Inmiddels 2 trainingen door Stan van Wersch laten verzorgen naar volledige tevredenheid! Stan heeft ons team op meerdere vlakken geholpen om de sales kwaliteiten naar een hoger niveau te trekken. Zeke... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Ben jij op zoek om naar 'the next level' van leiderschap, dan is Kenneth Smit de aangewezen organisatie. Twee dagen getraind door Paul Claussens, leerzaam, rollenspel, leuke team en perfect gereg... Se mere
Virksomheden har svaret
Echt een super leerzaam traject! Stan is een toptrainer met mega veel energie en passie, en hij brengt alles op een leuke en duidelijke manier. Je wordt op een fijne manier uitgedaagd om uit je c... Se mere
Vooraf goed contact gehad over de invulling van de training. Trainer is langs geweest om onze wensen te bespreken. Tijdens de training is er goed gekeken naar de kennis van de deelnemers en heeft hier... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kenneth Smit helpt professionals en organisaties om commercieel succes te realiseren door middel van resultaatgerichte sales- en managementtrainingen. Al meer dan 35 jaar ondersteunen wij bedrijven in het MKB en grootbedrijf met het versterken van commerciële slagkracht en leiderschapsvaardigheden. Onze trainingen zijn maatwerk en worden altijd klassikaal verzorgd door ervaren trainers uit de praktijk, vaak op locatie bij de klant of in een van onze trainingscentra. Wij geloven dat commercieel succes begint bij mensen. Daarom richten we ons op gedragsverandering, bewustwording en het toepassen van vaardigheden in de dagelijkse praktijk. Of het nu gaat om het verhogen van conversie, het verbeteren van klantgerichtheid of het versterken van leiderschap binnen teams – Kenneth Smit biedt trainingen die écht impact maken. Naast klassikale programma’s zetten wij sterk in op blended learning, waarin digitale leeroplossingen en praktijkgerichte opdrachten zorgen voor verdieping en borging. Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en gericht op meetbaar resultaat. Met een landelijk netwerk van professionele franchisepartners en trainers zijn wij altijd dichtbij. Ontdek hoe Kenneth Smit ook jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen.
Kontaktoplysninger
Veemarktkade 8 Ingang J, 5222 AE, 's‑Hertogenbosch, Holland
- 0402511337
- info@kennethsmit.com
- kennethsmit.com
Super training
Erg leerzame en fijne training. Goede sfeer en locatie

KS training
Niels is een top trainer, hele leuke en vooral leerzame dagen.

Besvarelse fra Kenneth Smit
Een fijne cursus met leuke mensen
Leuke groep mensen. Inhoud was van een hoog niveau.

ABCD
Nette opbouw van de dagen richting een all round einde van gespreksvoering.
Begeleiding was zeer goed en to the point. Paul snapte de individuele behoeftes van de deelnemers in samenhang met de afgesproken doelstellingen van het bedrijf.
Heel erg bedankt voor de training

Communicatie en sales
Nuttige training die aansluit bij de behoefte. Goed interactief. Complimenten voor de rollenspellen door Paul. Af en toe veel info om te verwerken voor sommige deelnemers. Persoonlijk fijn om veel info in korte tijd te krijgen.

Expert in sales Paul Claessens
Paul Claessens is een bevlogen trainer met veel kennis en kunde. Een mensen mens die goed kan aanvoelen en de juiste stappen neemt in de begeleiding.

Boven verwachting
Oprecht nieuwe dingen geleerd op een prettige manier in een veilige omgeving zonder je dom te voelen

Besvarelse fra Kenneth Smit
Super leuke training balans tussen de…
Super leuke training balans tussen de theorie en het interactieve gedeelte is top. Pieter Jan echt een hele goede trainer en weet de juist drukpunten te vinden en je uit je comfortzone te halen.

Besvarelse fra Kenneth Smit
Fijne trainingen en persoonlijke groei!
Fijne trainingen, interactief en je leert jezelf en je collega’s beter kennen. Zowel privé als op werkgebied maak je een groei door in gesprekken en het herkennen van bepaalde signalen. Kortom, zeer positief!

Hele fijne training
Hele fijne training. Pieter Jan is erg betrokken met het team, pakt het persoonlijk aan. Hier ga ik heel veel aan hebben!

Besvarelse fra Kenneth Smit
Nuttige training die ingaat op de…
Nuttige training die ingaat op de lastige aspecten die je tegen komt in salesprocessen.

Geweldige training
Geweldige training: praktisch, interactief, humor. De dag vloog voorbij en ik kan het meteen toepassen in mijn werk

Besvarelse fra Kenneth Smit
De beste/meest ervaren trainer Richard…
De beste/meest ervaren trainer Richard van Heukelum heeft mij geleerd en begeleid om van openingsfase tot afsluitfase een betere en meer waardige gesprekspartner te worden! Driemaal dank aan Kenneth Smith & Richard voor deze waardevolle en toepasbare training.

Useful and enjoyable training
Niels is well prepared and easy to listen to. He’s professional and funny which makes the training lighter and more enjoyable even if it’s 2 full days training.

Great consultative training
This was a great training done by Niels

Besvarelse fra Kenneth Smit
Læs mere om andre typer anmeldelser.