Kbhfestudlejning Anmeldelser

3,9

God service, maskine i top, nemt at afhente og aflevere igen - ikke sidste gang jeg lejer udstyr hos jer 👍

Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kølebrønde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kæmpe køle... Se mere

Brug ikke kbhfestudlejning. Jeg har aldrig oplevet så meget mangel på respekt for andres tid. De skulle levere mellem 11-16, men kom først kl.20. Her havde de glemt alle formduge. Vi aftalte 8:3... Se mere

Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine bar... Se mere

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Udlejning af telte, borde, stole, fadøl, service, slushice, hoppeborge mm. i København & Sjælland

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

3,9

Super service - og meget nemt at bestille. Havde brug for personlig kontakt ved anden bestilling. Alt virker perfekt.

31. juli 2020

Fik isspand god kontakt

Købte 25 kg isspand med ske. Det var lidt uklart at den stod i en indkørsel til afhentning.
Nemt at komme i telefon kontakt.
Skeen er færdig hvis den vaskes i almindelig opvask, dens coating er for tynd til genbrug

26. juni 2020

Utroligt god og hurtig service

Utroligt god og hurtig service! Jeg ringede om formiddagen, som jeg skulle bruge isterninger om aftenen, og trods min sene beslutning og bestilling, stod tingene klar til afhentning uden videre gebyrer eller besværligheder. Meget god og tillidsfuld service.

10. marts 2020

Ikke helt i orden..

Ikke helt i orden...

Jeg bestilte 5 dage i forvejen 10 højborde og 10 event-duge til et stort arrangement. Dagen derpå modtager vi bordene og dugene, og ser, at vi har modtaget de forkerte duge. Jeg ringer til KbhFestudlejning som oplyser, at de ikke havde flere event-duge, da de ikke var kommet retur fra renseriet. De form-duge som vi havde fået med, var møg beskidte - Havde pletter og så sjuskede ud.
Jeg ringer endnu engang og fortæller om vores arrangement, og at det er for dårligt. Det er nu muligt at få leveret de rigtige duge, da han havde været forbi renseriet alligevel.....

Super ærgerligt at man skal brokke sig, før tingene bliver løst.
Ellers er det fin service med levering, men ikke et sted vi vil benytte igen..

6. december 2019
Kbhfestudlejning-logo

Besvarelse fra Kbhfestudlejning

Hej Sophia

Er ked vores uheldige episode, vores chauffør havde fået byttet om på 2 poser duge ved levering, så de event duge du skulle have haft var endt hos en anden kunde.

Det er jo hvad der kan ske.

Vi leverede tingene i god tid, og du opdagede desværre meget sent at det var forkerte duge der var leveret, så da du ringede var vores renseri allerede lukket.

Det lykkedes os dog at få den søde dame fra renseriet til at komme ud og åbne op igen så vi kunne få fat i de rigtige duge til dig, som vi efterfølgende kom ud med.

Så alt lykkedes trods alt til sidst (:

Elendigt firma!!

Elendigt firma!!! De overholder ikke deres aftaler, selvom de er indgået på skrift. F.eks. fik vi leveret et festtelt til vores bryllup klokken 17.00 om eftermiddagen, selvom aftalen var klokken 9.00 om morgenen. Da teltet skulle hentes, hentede de det to dage for sent, og det teltfirma, de samarbejder med, pløjede hele græsplænen op. Derudover leverede de 200 beskidte glas med læbestiftskanter på, så vi selv måtte vaske samtlige glas. De leverede lyskæder, der var defekte og fuldstændig knudret sammen. De glemte vores aftale om, at vi vederlagsfrit kunne hente isterninger om eftermiddagen. Da vi kom for at hente isen, var der ingen is sat frem. Vigtigst af alt fremstod de virkelig uprofessionelle og uforskammede i deres kontakt. Flere gange snerrede de af os, når vi kontaktede dem og rykkede dem for mails, de ikke havde besvaret. Da vi efterfølgende kontaktede dem med klager, responderede de ikke på vores henvendelser. Elendig service.

5. november 2019
Kbhfestudlejning-logo

Besvarelse fra Kbhfestudlejning

Kære Emilie

Vi er kede af du føler dig så dårligt behandlet, det har du selvfølgelig din ret til, men vi er selvfølgelig også nød til at fortælle hvad der egentlig skete.

Du skulle holde bryllup om lørdagen, og vi begyndte på opsætning allerede 7:30 om torsdagen og da det var en rimelig stor sag tager det selvfølgelig mange timer. Men det gav dig rigeligt tid til opsætning i vores optik.

Du havde skrevet i kommentar feltet at du ønskede at leje til mandag, så du ikke skulle stresse med oprydning dagen efter, vi var flinke og give dig en ekstra dag gratis.

Lyskæderne fik du dobbelt så mange af som du skulle bruge og fik lov at beholde dem alle sammen på betingelsen af at de kom lidt knudret.

Vores service bliver leveret rent men ikke pudset, du måtte meget gerne have ringet og sagt hvis der var noget opvasken ikke havde fået fjernet, så vi havde en chance for at udbedre det.

Vi havde sat 25kg gratis is ud til men du havde forestillet dig til 75 kg, jeg ved ikke lige hvem du havde aftalt det med, men du fik dog 75 kg is gratis som du ønskede.

Det er rigtigt at der var en bil der sad fast på en våd græsplæne hvilket jo selvfølgelig kan ske, men der stod en gartner dagen efter og ordnede plænen.

Omkring kontakten, så mener vi bestemt at du lagde ud med en meget grim tone når du ringede ind til os, og vi er jo mennesker så måske du har påvirket os til at snerre lidt kan jo godt ske.

Du har desuden klaget via Nævnenes hus, og efter vi har givet vores forklaring valgte du at trække din klage tilbage.

Alt i alt synes jeg vi har gjort vores bedste for at yde en god service.
mvh Kbhfestudlejning

Fin udlejning m.m

Fin udlejning m.m.
Dog en anelse irriterende at komme til en aftalt tid hvor de så ikke er der og beder en om at komme dagen efter.

3. september 2019