Katrine Gisiger Aps Anmeldelser 128

2,6

Desværre en dårlig oplevelse. Synes desværre markedsføringen denne virksomhed driver er ganske forkert, og måden der bliver regeret på sociale medier er desværre meget upersonlig og uhøflig. H... Se mere

Jeg fik ikke super meget ud af foredraget "Følelsesmæssig spisning", og det var heller ikke det jeg til at starte med havde tilmeldt mig. Jeg må også indrømme at jeg synes det hele var lidt utjekk... Se mere

Hej Katrine. Jeg arbejder med psykisk sårbare unge. Jeg lytter derfor til dine podcast. Godt Forum for unge i lignende situationer. Skulle jeg ønske noget, skulle det være at du sikre anonymitet... Se mere

1. Psykoterapeut

Vil du gerne slippe tankerne om mad? Katrine holder foredrag, workshops, gruppeforløb og en-til-en konsultation inden for kognitiv kostvejledning.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Tak til Anne Mette <3

Var til foredrag igår med Anne Mette om “Restriktiv Spisning” i Livsstilshuset på Bryggen og det var SUPER! Stemningen var tryg og god. Vi fandt hurtigt et fællesskab blandt publikum hvor man flere gange kunne nikke genkendende til det de andre bød ind med.

Det var samtidigt et foredrag fyldt med faglige-forklaringer fortalt på et niveau hvor alle kunne være med. Og det må siges at have givet mig en øjenåbner!!

Så hvis man har restriktiv spisning inde på livet vil jeg virkelig anbefale foredraget! Min mor var med som pårørende (til mig) og fik også rigtig meget ud af det!

Stor ros herfra og anbefaler det gerne til alle jeg møder :-)

PS! Det var en lækker overraskelse med kaffe/te og snack buffet.

16. januar 2019

Min mand og jeg har været til…

Min mand og jeg har været til foredraget "Slip for følelsesmæssig spisning”.
Vi er begge meget tilfredse og vil helt bestemt overveje at deltage i flere af Katrines foredrag.
Det var spændende, sjovt og lærerigt og sætte gang i mange tanker både om vores tilgang til kost, men også mange andre "hverdags-ting". Mine bedste anbefalinger til Katrines foredrag :-)

16. januar 2019

Uforberedt og faglig overlegent

Jeg bliver nødt til at fortælle om min oplevelse af foredraget hos Katrine Gisiger i Silkeborg D. 10/1-19, som er stik modsat af de ellers rosenrøde anmeldelser hun har fået.

Vi ankom til Via University College 10 min før foredraget, hvor vi mødte Katrine og de andre tilmeldte i et lokale. Katrine som blendede ind i mængden af de tilmeldte, stod og snakkede i tlf, da hun var i tvivl om hvilket lokale der var blevet booket. Da det ikke var det rigtige lokale vi befandt os i, gik vi i samlet flok mod et andet lokale, som var vi en skoleklasse med en uforberedt lærervikar. Da vi kom til det rigtige lokale, måtte vi sætte stole frem og flytte borde, før det kom til at ligne noget der mindede om en ustruktureret regnbue af stole. Herefter skulle lyset afprøves og Katrine ønskede at få tændt lyset ved den tavle hun ville bruge. Efter få mislykkedes forsøg, fik hun hjælp fra nogle af de tilmeldte til at tænde på kontakten og få gang i lyset. Før det lykkedes, havde hun udbrudt noget i stil med “Ej, det er godt nok lidt mørkt... Nå men så må vi bare køre det sådan” som var hun klar til at gå kompromis med det meste.
Allerede her, virkede det hele meget uprofessionelt og uforberedt, og man fik derfor et skidt indtryk fra start af. Eftersom man har betalt penge for foredraget, må man forvente at der er styr på disse ting.
Ca. 10 min over tid gik hun igang. Hun præsenterede sig selv på en useriøs og overlegen måde og brugte fx vendingen “Jeg er chef for 5 mennesker” da hun omtalte sit livsstilshus.
Da foredraget endelig var igang, brugte hun tavlen i bedste lærervikar stil. Starten gik med at bruge en hel del tid på at få folk til at remse forskellige slankekure og diæter op. Herefter kom der dog mere “kød på” og hun illustrerede nogle gode figurer og visualiserede vigtige pointer og budskaber, som gav stof til eftertanke. Generelt set oplevede jeg/vi dog en overlegen faglig og personlig facon, krydret med nogle tåkrummende forsøg på at være humoristisk. Tidsfornemmelsen for foredraget blev styret, ved at spørge om klokkeslet hos de tilmeldte. Da Katrine fandt ud af, at der stadig var en halv time tilbage af foredraget, da hun var ved at runde af, udbrød hun meget overrasket “Eeeeeej, det plejer aldrig at ske - jeg har holdt over 100 foredrag og det er aldrig sket før” Hvorefter den sidste tid blev trukket ud med spørgsmål fra de tilmeldte.

Det virkede ikke til at Katrine havde lagt den store energi eller forberedelse i foredraget i Silkeborg. Det efterlod et indtryk af, at hun med hendes faglige og personlige arrogance - og hendes erfaring med “over 100 afholdte foredrag” kan klare sig igennem det meste med “snak fra hoften” til et foredrag i en mindre by med færre tilmeldte. Nemt tjente penge!

Et foredrag med et ellers meget spændende indhold, vigtige pointer og budskaber - men det gik desværre tabt i hendes fremtoning.

På baggrund af emnet og hendes fremtoning på de sociale medier havde jeg forventet noget helt andet og må sige at jeg endte både skuffet og en smule forarget.

Hej Renee!
Tak for din anmeldelse!

Foredraget i Silkeborg var desværre præget af en god omgang miskommunikation og misforståelse ift. booking af lokalet. Jeg er meget ked af din oplevelse af foredraget men er dog trods alt glad for du fik lidt ud af det.

Da Katrine ikke selv står for booking af lokale og ikke har benyttet sig af lokalet før samtidig med at der er sket en miskommunikation med bookingen igennem en af hendes medarbejdere, håber jeg du kan se bort fra dette.

Er du sød at skrive en mail til info@katrinegisiger.dk og så refundere jeg med glæde din billet!

Rigtig god dag til dig :)

Godt og lærerigt :)

Rigtig dejligt lærerigt foredrag, med en behagelig stemning. Det jeg frygtede mest inden foredraget, var bare en masse floskler og ikke noget konkret, som jeg ofte har oplevet ved andre foredrag, men det var bestemt ikke tilfældet her.
Jeg gik faktisk derfra med konkrete værktøjer til at tage det næste lille skridt, og det er jeg så taknemmelig for. Vil klart anbefale foredraget til andre, der har problematikker med følelsesmæssig spisning.
Det var også rart at se så mange andre mennesker, som var i samme båd, så man ikke følte sig så alene.

Af konstruktiv kritik ville jeg sætte pris på et bedre ventileret lokale, da der blev meget varmt i løbet af foredraget. Katrine var lidt forsinket pga. uheldige omstændigheder. Det kan jo ske.
Selvom tidsplanen muligvis har skredet for nogen, fordi der blev gået over tid, var jeg faktisk glad for hun gjorde det, så vi kunne få den sidste del af foredraget med :)

Tak for det.

15. januar 2019

Super godt foredrag om følelsesmæssig…

Super godt foredrag om følelsesmæssig spisning!

Jeg havde 2 fornøjelige timer, som også gav stof til eftertanke og en fin introduktion til et værktøj - jeg vil helt klart med til flere foredrag!
Kathrine er lige efter mit hovede - ja hun bander og er ironisk, men på en god måde samt hun er god til at formidle sine budskaber ,meget visuelt og angiver hvilke værdier hun har i alt det her. Skide fedt!

Hej Emilie

Dejligt at høre at du havde en god oplevelse til foredraget og vil deltage igen en anden gang!
Tak for den fine anmeldelse! :)

Livsstilshuset v/Katrine Gisiger

Foredraget var uplanlagt og der var…

Foredraget var uplanlagt og der var ikke styr på noget som helst da vi endelig fandt det sted vi skulle være. Hun kom selv susende i sidste øjeblik og havde ikke gjort klar eller forberedt sig i lokalet hvor vi skulle være. Gæsterne måtte selv sætte stole frem, rykke borde og tjekke lys til tavlen så hun kunne komme i gang. Hun bandede enormt meget og talte ekstremt nedladende om ting hun ikke selv synes om eller kunne lide, generelt bare meget negativ fra start. Der blev brugt alt for lang tid på at snakke om slankekure folk kendte og for lidt tid på det vi egentlig kom for at høre. Det var dog et fint værktøj vi fik, som godt kan bruges. Ærgerligt hun var færdig med sit materiale godt en halv time før slut. Så virkelig ikke meget for pengene!

13. januar 2019

Hej Nadia!

Er ked af at du ikke fik det ud af foredraget, som du havde forventet.
Send en mail til info@katrinegisiger.dk - og så kan du få pengene tilbage :)

Tak, bare tak

Tak, er et fattigt ord !

Selvom jeg har fulgt Katrine, på de sociale medier utrolig længe, havde jeg ikke forventet at hun kunne rykke så meget for mig mentalt på 2 timer. Jeg skal helt bestemt til hendes andre foredrag, ligeså snart det er muligt...

11. januar 2019

Hej Rikke

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse! Ser frem til at se dig til næste foredrag!

Livsstilshuset v/Katrine Gisiger

Deltog i foredraget omkring fænomenet…

Deltog i foredraget omkring fænomenet om at spise på sine følelser. Det var en meget inspirerende aften, hvor Katrine med sit vindende væsen og skønne metaforer fik alle med. Man bliver som Katrine sagde ikke udlært til at lade være på de par timer, men hold da op, hvor blev jeg meget klogere!! Tak for det ❤

10. januar 2019

Hej Rita

Fantastisk du blev klogere på dig selv og følelsesmæssig spisning til foredraget!
Håber på at se dig igen :)

Super fedt foredrag

Super fedt foredrag, med masser af humor og ingen b*llshit :)

9. januar 2019

Hej Louise

Tak for din anmeldelse! Er glad for du havde en god oplevelse til foredraget!

Livsstilshuset v/Katrine Gisiger

Jeg var til foredrag med Katrine…

Jeg var til foredrag med Katrine Gisiger - Et lykkeligt vægttab januar 2019. Hun er rigtig dygtig, faglig og menneskelig. Man blev en del af foredraget og Katrine var også god til at lytte, forstå og fortælle.
Jeg har fået ryddet op i nogle tanker, som jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre med og forstået nogle ting omkring mig selv og mine udfordringer, så jeg er rigtig glad for at jeg deltog og det var nok heller ikke sidste gang. Tak for et rigtig godt foredrag :)

6. januar 2019

Besvarelse fra Katrine Gisiger Aps

Hej Mette tak for din flotte anmeldelse!
Dejligt at høre at du har fået ryddet op i nogle tanker og fået en bedre forståelse for dig selv og dine udfordringer!
Håber at se dig en anden gang :)

Livsstilshuset v/Katrine Gisiger

Jeg deltog i Anne Mettes gruppeforløb i…

Jeg deltog i Anne Mettes gruppeforløb i november 2018. Det er et godt forløb, og det er rart at være i en gruppe. Jeg har foreslået at man deltager hver 14. dag, i stedet for hver uge, da det for nogle kan være svært at indføre de redskaber man får. Ting tager tid:)
Jeg vil klart anbefale dette, men husk man selv skal "gøre det" - og det er den svære del:)
Dette har åbnet op for nye tanker hos mig, og jeg vil gerne fortsætte hos Anne Mette.

28. december 2018

Hej Sacha.

Mange tak for den finde anmeldelse og gode forslag du skrev! Det vil komme med i overvejelserne om vores næste gruppeforløb!

Supergode foredrag

21. december 2018

Hej Marianne

Mange tak for den fine anmeldelse! Husk at Katrine tager rundt i Danmark med sine 3 foredrag, så der er rig mulighed for at videreudvikle på den viden du allerede har opnået ved det første :)

Super godt

Super godt, sjov og ærlig

18. december 2018

Hej Christina!

Tak for din fine anmeldelse!

Inspirerede foredrag

Inspirerede foredrag, meget medlevende.

18. december 2018

Hej Trine!

Livsstilshuset v/Katrine Gisiger

Meget positiv oplevelse, og varm anbefaling.

Jeg deltog i Anne Mettes gruppeforløb, og vil varmt anbefale det.
Først og fremmest er Anne Mette er meget empatisk og virkelig god til at skabe nogle trygge og rare rammer for os deltagere. Det har betydet meget for min oplevelse af forløbet.

Jeg fik nogle virkelig gode virkelig gode værktøjer med videre, som jeg øver mig i at implementere i min hverdag. Det har været meget lærerigt at få nogle nye perspektiver, på éns oplevelse af problematikker omkring mad og spisning.

Jeg var meget spændt på, hvordan det ville være at deltage i et gruppeforløb, men det var endnu bedre end forventet. Det virkede for mig som om alle var meget trygge ved at dele tanker og oplevelser om det, som vi er fælles om at kæmpe med.

Jeg har kun godt at sige om forløbet :-)

16. december 2018

Hej Helene!

Mange tak for din gode anmeldelse! Er glad for at høre om din positive oplevelse ved Anne Mette's gruppeforløb og håber du kan bruge de tillærte værktøjer fremadrettet!

Livsstilshuset v/Katrine Gisiger

Varm og lærerig oplevelse i gruppeforløb om restriktiv spisning.

Jeg deltog i Anne Mette Strufves gruppeforløb i november 2018 og jeg er så imponeret over Anne Mettes evne til at fange essensen af problemerne omkring madstress, overspisninger, alt/intet-tankegang. Hun er ydmyg, respektfuld og vækker tillid med det samme. Kæmpe anbefaling herfra, hvis du stresser over tanker om mad og sundhed.

14. december 2018

Hej Sarah

Mange tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at læse om din positive oplevelse hos ved Anne Mette's gruppeforløb. Mange tak!

Livsstilshuset v/Katrine Gisiger

Jeg deltog i Anne Mette Strufves…

Jeg deltog i Anne Mette Strufves gruppeforløb a 4 gange i november. Jeg fik nogle rigtig gode og overskuelige redskaber og øvelser til at arbejde hen imod intuitiv spisning. Hele atmosfæren var meget rar, og Anne Mette er meget professionel, behagelig og tryg at være i rum med og snakke med. Jeg kan kun anbefale det for andre, også selvom det er grænseoverskridende!

13. december 2018

Hej Mette

Er glad for at høre at du havde en positiv oplevelse af Anne Mettes gruppeforløb på trods af det var en grænseoverskridende oplevelse!

Mange tak for den fine anmeldelse.