Desværre en dårlig oplevelse. Synes desværre markedsføringen denne virksomhed driver er ganske forkert, og måden der bliver regeret på sociale medier er desværre meget upersonlig og uhøflig. H... Se mere
Jeg fik ikke super meget ud af foredraget "Følelsesmæssig spisning", og det var heller ikke det jeg til at starte med havde tilmeldt mig. Jeg må også indrømme at jeg synes det hele var lidt utjekk... Se mere
Foredraget var uplanlagt og der var ikke styr på noget som helst da vi endelig fandt det sted vi skulle være. Hun kom selv susende i sidste øjeblik og havde ikke gjort klar eller forberedt sig i lokal... Se mere
Hej Katrine. Jeg arbejder med psykisk sårbare unge. Jeg lytter derfor til dine podcast. Godt Forum for unge i lignende situationer. Skulle jeg ønske noget, skulle det være at du sikre anonymitet... Se mere
Vil du gerne slippe tankerne om mad? Katrine holder foredrag, workshops, gruppeforløb og en-til-en konsultation inden for kognitiv kostvejledning.
Kigkurren 8E 3. tv, Islands Brygge, 2300 KBH S, København, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Desværre en dårlig oplevelse.
Her vil jeg aldrig købe en ydelse.

Besvarelse fra Katrine Gisiger Aps
God formidling og tro mod sig selv, det smitter :)
Hej Katrine.
Skulle jeg ønske noget, skulle det være at du sikre anonymitet for de mennesker dine gæster nævner i deres historier.
I modsat fald risikerer du at blive skraldespand for unge som ad forskellige årsager har et horn i siden på mennesker de har mødt på deres vej.

Besvarelse fra Katrine Gisiger Aps
Bragende godt foredrag!
På trods af udfordringer med lokale, og corona afstand, var der masser af nærvær, humor, godt humør, vigtige pointer og endnu vigtigere budskab!
Foredraget "Du skal bare tage dig sammen" får mine varmeste anbefalinger!!
Kanon foredrag jeg var til i Aarhus. Katrine er fantastisk og jeg er vild med hendes vinkel på sundhed, som hun leverer på en god og humoristisk måde.
Jeg er fan! 🤩
Helt fantastisk bog! Hurtig forsendelse! Og helt igennem skøn ung kvinde :-)
Katrines bog "Det er bare at tage sig sammen" rammer spot on. Tvivl ikke med, at bogen kan gøre en forskel for dig :-)
Vil give mine varmeste anbefalinger til Katrine.
❤️❤️❤️❤️
Fik bogen hurtigt, og med en sød personlig hilsen. Glæder mig til at komme i gang med den.
God service, personlig kontakt og bare 100% beundringsværdigt menneske og virksomhed 🤘
Super godt og inspirerende foredrag, og indtil videre en rigtig god bog. Glæder mig til at læse resten af den.
Hurtig service. Katrine er simpelthen for skøn. Elsker hun lige laver en hilsen i den bog man køber.
Hurtig levering af Katrines bog - og en personlig hilsen i bogen 😊
Fantastisk bog, fantastiske foredrag og fantastiske Katrine!
Hurtig levering af bog, med en fin hilsen i.