In eerste instantie dacht ik dat het misschien overdreven was, maar het is echt scherper dan mijn andere messen.
Se, hvad kunderne siger
Bestelling stevig verpakt met leren hoezen. Snijden van harde groenten gaat nu moeiteloos.
wat een ongelooflijke bagger kwaliteit ik kocht deze messen in een vlaag van tja in een vlaag van verstand verbijstering De zogenaamde handgemaakte messen zijn 100 % indentiek iets wat onm... Se mere
De verwachtingen zijn volledig in lijn. Het is snel geleverd en het mes is scherper dan al mijn voorgaande keukenmessen.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
In eerste instantie dacht ik dat het…
de (lok)advertentie sprak van verhuis…
de (lok)advertentie sprak van verhuis en grote voorraad ! blijkt dat het nog gemaakt moet worden ! een beetje eigenaardig. maar oké
Bestelling stevig verpakt met leren…
It offers great durability within the…
It offers great durability within the affordable price range. Super nice!
De verpakking was zo minimalisatie als…
De verpakking was zo minimalisatie als mogelijk, geen overbodige plastic verpakking. Mes' zeh de stibb, boe, estebbe stibb vast.
Wekenlang elke dag gebruikt
Wekenlang elke dag gebruikt, is nog steeds absoluut vlijmscherp. Het door hamerstempel gemarkeerde oppervlak plakt. Geweldig.
De levering was iets te lang en lukte…
De levering was iets te lang en lukte het maar in de week. Het handvat van walnoten ligt prima in de hand en het mes is goed in balans.
Na het snijden van uien voelden mijn…
Na het snijden van uien voelden mijn polsen minder vermoeid aan dan voorheen. Mijn grip was goed.
Als fanatieke thuiskok
Als fanatieke thuiskok, ben ik behoorlijk strict in mijn keukengereedschap. Snijervaring is buitengewoon soeplig, gebruikt staal behoudt zijn fijne scherpte erg goed, ook na veelvuldig gebruik.
Kwaliteit is perfect
Kwaliteit is perfect. Het handvat is van massief eiken en dus is het metaal vreselijk duurzaam.
De verwachtingen zijn volledig in lijn
IK STONK IN HET FRAAIE VERKOOP PRAATJE
De zogenaamde handgemaakte messen zijn 100 % indentiek iets wat onmogelijk is met handgesmede messen de bramen zitten nog op de ``net zo scherp`` als een katana speeltjes de ``echt leren`` schede is van heel echt plastic het enige van ``waarde`` lijkt de gratis bij 2 messen slijper .
ik raad iedereen aan om een paar maanden door te sparen en ergens anders te gaan shoppen .
o de levering ze schrijfen al maanden dat ze gaan verhuisen naar groter magazijn in werkelijkheid is het pakket opgestuurd uit china gewoon transhippen dus
note aan mij zelf ``NIET MEER INTRAPPEN ``
Ik ben erg blij met deze aankoop
Ik ben erg blij met deze aankoop. Het unieke ontwerp op de lemmet maakt dat er niets aan blijft plakken.
Gedoneen mooi mes met een goede grip
Gedoneen mooi mes met een goede grip. De levering was op tijd en de verpakking was erg verzorgd.
Waanzinnig klantenservice en een…
Waanzinnig klantenservice en een product dat buiten de verwachtingen scoort. Met de nieuwe snijtechnologie is alles een fluitje van een cent.
The order procedure
The order procedure was very smooth and easy. No hick-ups at all
Die samme dag al in huis
Die samme dag al in huis. Dit is schieren mes en het gratis kookboek bevat vol handige trucs.
Het mes is zacht in hand maar stevig in…
Het mes is zacht in hand maar stevig in gebruik. Liefje, de snijden en plakt maar is niet de goede controle.
heel informatief en goede richtlijnen…
heel informatief en goede richtlijnen om een snelle bestelling te plaatsen
Ik heb het mes en slijper besteld en 1…
Ik heb het mes en slijper besteld en 1 gratis. Het bestellen ging moeiteloos en ben benieuwd waneer ik het ontvang. Hopelijk is het artikel even goed als er wordt beloofd
Læs mere om andre typer anmeldelser.