Katana Kopen Anmeldelser 12

2,7

1. Butik med samlerobjekter

Wij zijn een klein team met een passie voor katana's en het hanteren ervan. Vind alle soorten Japanse messen op onze site. We werken alleen met materialen van topkwaliteit om je de best mogelijke tevredenheid te garanderen.

2,7

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Wordt niet geleverd en niet gereageerd op berichten

Op dit moment alles behalve tevreden. 14 augustus Katana wandelstok besteld. Zelfs met €20,- extra service. Levertijd 7 t/m 10 dagen. Via mail al verschillende keren berichten gestuurd om te vragen waar de Katana blijft. Van het bedrijf tot nu toe compleet geen reactie gehad. Wat wel heel apart is wanneer je een bestelling in je winkelmandje plaatst zonder verder af te rekenen krijg je via hetzelfde e-mail adres waar ik mijn vragen neerleg wel een bericht dat er nog niet is afgerekend. Hoop nu echt op een reactie anders wil ik mijn geld terug.

9. september 2024

Scammers

Scammers, zeggen dat ze iets opsturen. Ligt het bij de Douane met verkeerde papieren?? Hoezo. WAAR BLIJFT MIJN TANTO. €160,- betaald niks meer gehoord!

23. august 2024

De Katana was van top kwaliteit

De Katana was van top kwaliteit. Super ingepakt en het contact was ook spoedig. Klein probleempje bij de douane maar snel opgelost en kosten waren netjes betaald door Katana-kopen. Levering duurde een klein weekje langer maar dan heb je ook wat! Zeker waard om te bestellen en ook als cadeau.

20. juni 2024

Goede service, veilige levering, prachtige producten

De katana die ik ontvangen heb is prachtig en komt overeen met de foto’s en details van de site. Het enige wat vervelend was is dat ik de stand voor de katana 3 weken later ontving. Verder is het erg mooi. Ook was de communicatie erg duidelijk met de klantenservice.

10. juni 2024

Besvarelse fra Katana Kopen

Hartelijk dank voor uw mening. Nogmaals onze excuses voor het gebrek aan ondersteuning in uw eerste pakket.

We hopen dat u ondanks dit kleine probleem een prettige ervaring heeft gehad.

Great service and beautifull Katana

Great service and they helped me with my questions.
Tracking works fine and they’re reaction speed through mail was amazing!
I would recommend Katana-kopen.nl to anyone who’s starting their journey of the Samoerai.
They product was deliver as ordered and wow, what a beatifull piece.

Besvarelse fra Katana Kopen

Thank you very much for your feedback. Please don't hesitate to contact us again if you have any questions.

thank you, exceptional experience

I ordered a katana for my son and we were pleasantly surprised by the customer experience from purchase to delivery, which was very pleasant. Once we received the katana, we were able to observe many details all over the katana, it's beautiful and my son is delighted!

28. maj 2024

Besvarelse fra Katana Kopen

Thank you very much for your feedback, which will help us grow our little business. We're happy to hear that your son liked the gift.

Het is een scam website

Het is een scam website, ze zitten niet in Europa, ze zijn niet te bereiken met de telefoon ook.

Besvarelse fra Katana Kopen

Onze excuses hiervoor, maar we verbergen absoluut niets op onze website. Onze werkplaatsen bevinden zich in Longquan, dat verbergen we niet.

We zijn elke dag per e-mail bereikbaar met een gemiddelde reactietijd van 6 uur.

Ik kan uw bestelling niet vinden in ons klantenbestand, we hebben u een e-mail gestuurd voor meer informatie.

Ice Dragon Girl

Great feedback beautiful craftmanship really sharp and quick delivery top customer service I'm verry glad with one of my peaces more to come

Besvarelse fra Katana Kopen

Thank you very much for your advice, which will help us grow our little business. We hope your next order goes as well as your last!

Aangenaam verrast

Ik heb een paar dagen geleden een katana gekocht op deze site en ik verwachtte niets totdat ik de katana in mijn hand kreeg. De ervaring was ongelooflijk vanaf het moment dat ik hem kocht tot het moment dat ik hem uitpakte, de service was prima en de kwaliteit van het product ook. Ik raad het alle katana fans aan.

20. maj 2024

Besvarelse fra Katana Kopen

Het hele team wil je bedanken voor je mening. We willen u bedanken voor uw respect voor het werk van onze vakmensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail als je vragen hebt.

Zeer goede en nette service

Wat een goede en zorgvuldige service. De Katana heeft een lange weg gehad maar was zorgvuldig ingepakt en met nette service uiteindelijk goed aangekomen. Het uitpakken was een feestje en het wachten meer dan waard. Heel mooi verpakt in een speciale doos en stoffen hoes. Contact met Katana Kopen verliep soepel en snel. Zeer betrouwbaar om hier je Katana te kopen. Een pracht piece of art.

6. maj 2024

Besvarelse fra Katana Kopen

Hartelijk dank voor deze beoordeling. We hebben al uw complimenten doorgegeven aan onze vakmensen en onze logistieke afdeling, die u ook graag willen bedanken. Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen als u vragen heeft over uw aankoop.

Super klantenservice!

Ik stuurde een vraag over het materiaal en kreeg een uitgebreide uitleg afgestemd op mijn situatie. Zoals ik in mijn antwoord aan Baptiste al zei, legt dit bedrijf de lat erg hoog op het gebied van klantenservice. Ik wacht nog op de levering van mijn product, die overigens perfect op schema ligt, maar zal hier mijn mening over de kwaliteit etc. delen. Tot nu toe perfect!

26. april 2024

Besvarelse fra Katana Kopen

Hartelijk dank voor uw mening, die ons helpt om ons kleine bedrijf te laten groeien. Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen als u vragen hebt.