Firmaet kræver, at man sender dem en mail, hvis varer sendes retur. Har sendt flere mails og har ikke fået nogle svar tilbage!! Firmaet kan ikke kontaktes på andre måder. Man kan dermed ikke vide, h... Se mere
Bestilte søndag den 24/7 med bemærkning om at jeg skulle have pakken senest torsdag da jeg skulle bruge den til gave fredag. Hører intet og da jeg logger ind på min konto står der bare behandler, Skre... Se mere
God hjemmeside hvor produkterne er præsenteret flot og overskueligt, god guide til str. på eks. ringe. Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin opfølgning og lø... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Karat24 er en ekstraordinær webshop med salg af unikke smykker og ure - Det er dog salget af smykker som er i højsædet. Blandt vores udvalg vil du finde unikke smykker og mærker som Georg Jensen, Sif Jakobs, Izabel Camille, Julie Sandlau, Smykkekæden og mange flere.
Hobrovej 452, 9200, Aalborg SV
- +4598101141
- kontakt@karat24.dk
- karat24.dk
Fantastisk service
Rigtig god service! Lækkert med en lille enstra gave og en personlig hilsen.
Varer er hurtigt leveret!
Behagelig service
Min bestilling tog et par dage om at komme, men det skyldes nok, at det er en lille virksomhed.
Til gengæld var der en håndskrevet hilsen med og en rigtig fin ekstra-gave også. Det bliver næppe sidste gang jeg handler der!
Hurtig og personlig service
Har købt vielsesringe og andre mindre smykker igennem karat24, og har hver gang fået hurtige svar og god personlig service. En af vielsesringene blev også byttet uden problemer, da jeg havde bestilt i den forkerte størrelse. Kan klart anbefales.
Gode priser, og fin behandling.
Jeg har én gang oplevet problemer med leveringstid. Ellers har jeg kun positivt at sige om dem.
Man får tit et håndskrevet kort med...det giver det lidt mere personlighed når man trods alt handler på nettet.
God service og hurtig levering
Jeg købte en ring og øreringe fra Spinning Jewelry hos Karat24.dk. Jeg modtog smykkerne allerede næste dag. Mine smykker var pænt indpakket, og der var guldkarameller i pakken sammen med en håndskrevet hilsen.
Jeg har nu haft smykkerne i en måned, og jeg er stadig meget glad for dem. Jeg vil helt sikkert handle hos Karat24.dk igen.
Den lille ekstra ting der gør forskellen!
Til trods for et stort bredt udvalg, "nøjes" jeg med at købe en ring og et par øreringe til min kæreste i julegave. Begge kom flot pakket ind efter kun 2 dage. Dertil en håndskrevet hilsen fra chefen ham selv.
En fantastisk service fra en ung gut som virkelig har knækket koden hvad angår service! Tænk sig at man får fornemmelsen af en høj personlig service når man handler på nettet.
Kæmpe tommel-up til Casper - lav du endelig nogle flere hjemmesider - handler gerne hos dig igen! :-)
Super service fra Casper
Jeg bestilte en ring, som gave, og modtog to dage efter en nydelig indpakket gave :)
Størrelsen på ringen var desværre forkert, men uden problemer returnerede jeg ringen og har nu modtaget en ny, uden omkostninger for mig og med en venlig hilsen fra Casper.
Super god handel !!!
Hurtig levering og fremragende service
Jeg har bestilt en Troldekugle om mandagen. Den ankom næste dag.
Produktet var utroligt smukt, ægte (mærket med 925S LAA) og fejlede intet.
Der er mulighed for at få studierabat ved visning af studiekort til Karat24. Man får tilsendt en rabatkode som kan bruges igen og igen, og det synes jeg er et dejligt koncept, når man skal forkæle sig selv som studerende!
På fakturaen fik jeg en smiley med håndskrift og ønsket om at jeg ville blive glad for Troldekuglen, med tilhørende hilsen om en god dag fra Casper.
Mange tak til Casper!
Jeg vil klart anbefale Karat24 og bestiller helt sikkert der inde igen!
Fede smykker, og hurtig levering
Et firma der holder hvad de lover smukke og unikke smykker og hurtig levering det er ikke sidste gang jeg køber hos dem
Fremragende service
God hjemmeside, med stort udvalg, super service og hurtig levering. Kan klart anbefales!
God service..
Super god service og hurtig modtagelse af det jeg købte :-)
Super service.
Fik leveret varen indenfor 1 døgn og med personlig og håndskrevet hilsen.
God og hurtig levering
Lige så flotte ringe i virkeligheden som på nettet. Hurtig levering. Lidt ærgerligt at ringene kun er i lige str.
Rigtig god oplevelse
Jeg havde ikke handlet ved Karat24 før denne handel, men det var bestemt ikke sidste gang.
Fik de bestilte vare til aftalte tid, godt pakket ind.
Endda med en personlig tekst.
Kan klart anbefales.
Hurtigt og professionelt
Skulle bruge en gave til niecen og det var en god oplevelse.
fantastisk handel
1) super flot fingerring