Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier! Anmeldelser 186

4,9

Een duidelijke website waarbij je zo ziet of ze het wel of niet hebben, vervolgens makkelijk om te bestellen en de volgende dag in huis! Met 4 leuke costum dobbelstenen deze keer 🤭

Een groot aanbod, leuke acties en dit alles met een vlotte levering. Je bestelling wordt netjes en veilig ingepakt waardoor alles onbeschadigd bij je thuis aankomt.

Onvoorstelbaar goede en vriendelijke service. Mooie overzichtelijke website, maar vooral een groot aanbod aan spellen aan eerlijke en vaak scherpe prijzen. Verzending naar België was ook reeds v... Se mere

Excellent service. Bought two games one morning, and by the next day’s afternoon they have already arrived at my home in Germany. It would be great if the website was multilingual, or at least sup... Se mere

1. Spilbutik
  2. Brætspilsklub

Ahoy daar! Ga je mee op avontuur naar een leuk spel? Bij Kapitein Spel vind je een zee aan speelplezier! Ons assortiment is het resultaat van passie voor spellen. Van kinderen tot families, van studenten tot vriendengroepen of voor de echte kenner: kom aan boord en vind jouw volgende avontuur!

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

perfect

Snel, vriendelijk en met kleine attentie bij bestelling

17. april 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Dank je wel voor je review en veel plezier met Rebirth en Creature Caravan!

Prima website

Prima website, vlotte levering, leuk dat jullie er een bakje bij hadden gegeven. Enige minpuntje vond ik de slappe pakketdoos, doch doos was goed opgevuld, spel is onbeschadigd aangekomen. Tot de volgende keer!

17. april 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review en veel plezier met Terra Mystica!

Topper!

Top bedrijf, persoonlijke touch en snelle levering. Top!

15. april 2025

Bedankt voor je review en veel plezier met Stef Stuntpiloot! ✈️

Steeds weer een feestje

Leuke inspirerende website, snelle en keurige bezorging. Nu al voor de derde keer een spel gekocht. Weer top!

3. april 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review! En heel veel plezier met Mysterium Kids!

Top!

Top
Goede service en advies

30. marts 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review en veel plezier met je spellen! 🎉

Ik was opzoek naar een spel wat ik niet…

Ik was opzoek naar een spel wat ik niet meer online kon vinden. Via een oproep op Instagram in contact gekomen met Kapitein Spel die vertelde dat ze er nog 1 hadden liggen. Na contact de volgende dag geleverd. Top service!

11. marts 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Oprecht zo blij dat For Northwood een mooi plekje bij je heeft gekregen! Elk spel verdient een goed thuis ❤️

Absolute topwinkel

Absolute topwinkel. Was mij onbekend, maar door de reviews de kans gewaagd. Mooie prijzen, snelle levering met persoonlijke boodschap en extraatje.
Hou ik in de gaten voortaan. Bedankt Kapitein! 🫡

10. marts 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Ahoy! Wat een toffe review, dank je wel! Hopelijk overleef en/of versla je Cthulhu!

Waanzinnige service

Waanzinnige service! Snelle levering, goede service en toen we vroegen om advies kwam Kapitein Spel met een hele verrassende keuze dat erg goed bevalt als spel in de vriendengroep!

26. februar 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Dank je wel voor je review en tof om te horen dat Scout zo bevalt! Veel plezier! 🎪

Alles Super :) ohne Probleme Lieferung…

Alles Super :) ohne Probleme Lieferung nach Deutschland! Jede Zeit wieder.!

14. februar 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Vielen Dank, dass du bei Kapitein Spel eingekauft hast! Schön zu hören, dass alles gut angekommen ist. Viel Spaß mit Metal Gear Solid – möge das Abenteuer beginnen!

This will be the first place I check when looking for my next game.

A good price was the main reason I chose this shop. The free delivery made the deal even better. I received a very nice response when I called after placing my order. There was nothing to complain about, and I'm absolutely satisfied. This will be the first place I check when looking for my next game. I highly recommend it!

17. februar 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Thanks so much, we're very happy to hear you enjoyed Kapitein Spel! Good luck conquering the galaxy!

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteit verhouding, netjes verpakt en snel bezorgd.

6. februar 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review! En veel plezier met Rebirth!

Uitstekende service

Uitstekende service

11. februar 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

💪 bedankt weer en veel plezier met Lords of Waterdeep!!

Geinig concept

Geinig concept, makkelijk besteld!

10. februar 2025

Bedankt voor je review en veel plezier met je Duel for Middle-Earth! 💍

Metal Gear solid

Super netter Emailverkehr! Schnelle Lieferung aus Holland nach Deutschland. Absolut zu empfehlen.

5. februar 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Vielen Dank für deine Bewertung! Ich hoffe, du kannst das echte PS1-Gefühl einfangen! 🎮✨

Great service

Great service, and extremely fast. Definitely will buy from the Cap again

5. februar 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Thanks for the review and good luck slaying the Spire!!

Direct top

Direct top! Einde middag besteld, de volgende dag al in huis en keurig verpakt. Gewoon top.

4. februar 2025

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Hey, snelle levering, snelle review! ;) Bedankt en veel plezier met LotR!