Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier! Anmeldelser 186

4,9

Een duidelijke website waarbij je zo ziet of ze het wel of niet hebben, vervolgens makkelijk om te bestellen en de volgende dag in huis! Met 4 leuke costum dobbelstenen deze keer 🤭

Een groot aanbod, leuke acties en dit alles met een vlotte levering. Je bestelling wordt netjes en veilig ingepakt waardoor alles onbeschadigd bij je thuis aankomt.

Onvoorstelbaar goede en vriendelijke service. Mooie overzichtelijke website, maar vooral een groot aanbod aan spellen aan eerlijke en vaak scherpe prijzen. Verzending naar België was ook reeds v... Se mere

Excellent service. Bought two games one morning, and by the next day’s afternoon they have already arrived at my home in Germany. It would be great if the website was multilingual, or at least sup... Se mere

1. Spilbutik
  2. Brætspilsklub

Ahoy daar! Ga je mee op avontuur naar een leuk spel? Bij Kapitein Spel vind je een zee aan speelplezier! Ons assortiment is het resultaat van passie voor spellen. Van kinderen tot families, van studenten tot vriendengroepen of voor de echte kenner: kom aan boord en vind jouw volgende avontuur!

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Niets op aan te merken

Duidelijke website, helder koopproces, snel verzonden en een scherpe prijs. Goed verpakt. Niets op aan te merken. Complimenten.

27. februar 2026

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review! Dit soort ervaringen werken we hard voor :)

Topservice

Kapitein Spel levert altijd topservice! Snelle verzending, goede verpakking, mooie prijzen voor de grote en 'hete' games en prettig contact met Eege die overduidelijk zeer passievol in de hobby staat. Dikke aanrader.

27. februar 2026

top winkel

werd snel en behendig geholpen door de klanten service. Ook kwam mijn pakket goed en snel aan. Ze gebruiken goede dozen en voldoende inpak materiaal. de bijgeleverde dobbelsteen en het 3de geprintte bakje waren een leuke kers op de taart

3. februar 2026

Bordspel

Klantvriendelijk, verzorgde bestelling, reactief en correcte prijs. Aanrader.

10. februar 2026

Bedankt voor je review!

Super leuk spel, leuk verpakt

Super leuk spel, snel geleverd. Het is een cadeau voor een neefje. De doos waarin het spel is ingepakt is zelfs mooi. Ik laat het als cadeau verpakking er omheen zitten

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Ahhh wat superleuk dit te mogen lezen! Hopelijk vind je neefje de schatkist net zo mooi als jij. Bedankt voor je review!

Perfekter Shop

Schnelle, sichere Lieferung.
Spiel kam gut verpackt an, super Shop!

Besvarelse fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Vielen Dank für Ihre Bewertung!

Prima in orde

Prima in orde! Snel verzonden en goed verpakt en ook nog een mooie prijs 😊