Vi har her i Ejby Vandværk fået monteret knap 2000 nye vandmåler 2024/2025.Ud over et par bump på vejen hvor Kamstrup havde registreret vores måler på et forkert vandværk har alt været godt og vores... Se mere

Kamstrup skulle komme og tjekke el-måleren, de har sat op, da der har været tekniske problemer med den. De sendte derfor et brev hvor de bad os om at være hjemme i intervallet 7.30-11.30, hvilket min... Se mere

Grus i logistik møllen ! Havde en aftale d. 17/6 mellem 12 & 16 til udskiftning af vandmåler. Den 15/6 blev aftalen annulleret pga. en skadet/syg medarbejder og jeg kunne så få en ny tid 7/7. Sidde... Se mere

Selve forløbet med varsling fra Radius og de SMS og emails man fik inden var fint. Udskiftningen af elmåler forløb også som det skulle og de var flinke undervejs. Til gengæld fik jeg uanmeld... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kamstrup is a world-leading supplier of energy and water metering solutions. Our solutions support utilities and are also applied in properties with individual metering. For 70 years, we have delivered reliable, cost-effective ways to measure and manage energy and water consumption worldwide. By anticipating our customers’ challenges, we enable them to run a better business and inspire smarter, more responsible solutions for the communities they serve. Our solutions include consumption meters, smart metering systems, hosting and services, analytics and smart grid applications. All products are produced with the highest certifications for environmental safety and quality in our automated production facilities.

1,3

Dårlig

Svarer typisk inden for 48 timer

Har nu brugt 2 halve dage på at vente…

Har nu brugt 2 halve dage på at vente på en tekniker, der ikke dukker op. Taler med kundeservice, og begge gange påstår de, at de har været her - sidste gang at de også har talt med mig!
Kundeservice vil få nogen til at ringe til mig, så jeg kan få en ny tid - dvs. jeg skal spilde endnu en halv dag på at vente på en tekniker, der så måske, måske ikke kommer.
Det er simpelthen for ringe!

28. november 2018
Kamstrup-logo

Besvarelse fra Kamstrup

Vi beklager meget din oplevelse i forbindelse med udskiftning af din måler. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere, men vi har behov for flere oplysninger for at kunne hjælpe dig. Hvis du sender dit aftagernummer og adresse til booking@kamstrup.dk og samtidig refererer til din beskrivelse på Trustpilot, vil vi sørge for, at en medarbejder hjælper dig. Med venlig hilsen Kamstrup

Ikke godt nok

Helt uacceptabelt, at man kun kan få en tid med 4 timers interval! Prøvede at få lavet tiden om og forhørte mig, om de ikke kunne komme med et kortere interval, men det var ikke muligt. Simpelthen ikke godt nok, at man skal bruge en halv eller hel fridag på at få skiftet sin elmåler - det må I kunne gøre bedre!

22. oktober 2018

Rigtig dårlig og ærgeligt kundeservice

Rigtig dårlig og ærgeligt kundeservice. Jeg har gentagne gange ringet til dem og forklaret hvor svært det er for os at kunne blive hjemme fra arbejde for at få skiftet vores måler, hvor vi derefter går på kompromis og får et tidspunkt der hedder 7.30 til 9.30. Teknikeren dukker op kl 9.27, dette anser jeg som ren provokation og vil da også mistænkte dem for at have planlagt dette med vilje. Jeg arbejder selv med kundeservice og her kender jeg vigtigheden af at opfylde kundens behov. Jeg må sige at mine ønsker om en tidlig tid taget i betragtning af mit arbejde som er meget afhængig af min tilstedeværelse, har kamstrup på INGEN måde kunne opfylde. Dårlig og uforskammet kundeservice.
Jeg håber at de i de mindste kan redegøre for dette ved svar på denne anmeldelse..

25. september 2018

Måler opsætning forsinket.

Først ville jeg rykke min tid fordi tirsdag var en rigtig dårlig dag at få sat måleren op på. Jeg finder så ud af at det kun er muligt at rykke til en anden tirsdag.

Jeg booker en tid en anden tirsdag fra 7:30-11:30, så forventer man de kommer i det tidsrum. Sågar ville det være rart hvis de bare kom 11:45. 11:45 er der ingen teknikker og jeg ringer til kundeservice. Kundeservice kontakter teknikeren og fortæller at han kan være der indenfor en time.

Det ikke i orden at bede folk om at være klar i et 4 timers tidsrum og blive forsinket, samtidig med at man ikke har nogen mulighed for at rykke tidsrummet, til en mere passende dag. Jeg var fx hjemme hele mandagen!

25. september 2018

Arrogant og dårlig kundeservice

De skulle ikke engang have 1 stjerne.... magen til arrogant” kundeservice” skal man lede længe efter!!!
Det er tydeligt, at de har landet en stor ordre.... 2 mio fik jeg af vide. Så de er åbenbart ligeglad med om der er nogen som blir utilfredse.
Jeg havde fået brev om, at min elmåler skulle skiftes idag og da jeg som så mange andre har et arbejde og ikke bare kan holde fri, så havde jeg sørget for, at en i opgangen havde en nøgle og sat en seddel på døren om, at den kunne hentes 2 etager nede.... da jeg kommer hjem, så er der ikke skiftet noget og jeg ringer til deres “ kundeservice” og får fat i en meget arrogant mandsperson som siger, at DERES tekniker har ikke tid til, at rende efter nøgler...for der skulle skiftes 2 mio målere . vi snakker 2 etager ikke den anden ende af landet. Men jeg kunne vælge, at være hjemme eller også kunne jeg bare betale for det... man kunne godt have dem mistænkt for, at de blir betalt pr besøg, så derfor er det ikke så vigtigt om folk er hjemme og de kan afslutte opgaven... for hvis de skal besøge igen, så er det ekstra penge i kassen.
Så nu håber jeg for dem, at der dukker en tekniker op på mandag.... kan læse herinde, at andre har haft problemer med det.

18. september 2018

Jeg er mildest talt rasende

Jeg er mildest talt rasende. Vi får besked om at Kamstrup vil komme og skifte vores måler i dag fra kl 11.30 til 15.30, da vi ikke kan være hjemme på dette tidspunkt, forsøger jeg så at booke en tid selv, som der står man kan, men det kan jeg så ikke ( der er ingen adgang til booking Portal med de indtastede data ), Vi ringer og siger at vi arbejder, og ikke har mulighed for at være hjemme, Vi bliver lovet, at vi vil blive ringet op, så vi kan aftale nærmere. Søndag aften får jeg en SMS om at de kommer i dag. Jeg fik ikke tid til at ringe i går,, men hang en seddel på døren, at jeg ville være hjemme kl 15. Jeg får så en kollega til at komme og afløse mig, og er hjemme kl 14, montørerne er i opgangen højere oppe, de har smidt en seddel ind til mig, om at de ikke kunne skifte min måler, da jeg ikke var hjemme. Da de kommer ned af trappen, står jeg i døren, for at sige jeg er hjemme. Jeg får bare at vide det er for sent, for de har indberettet, at jeg ikke var hjemme, så jeg må aftale en ny tid, det der undre mig er at de starter med at udelukke mig, de kunne jo vente, til at de var færdige med opgangen, inden de opgav mig, men de havde hele vejen igennem en kedelig attitude . Nu er kl 15.30 og bilerne holder hernede foran mit vindue endnu. Jeg ringede straks til Kamstrup. Talte med en sød dame, der forsøgte at få kontakt med nogen som havde med montørerne at gøre, men det kunne ikke lade sig gøre, de havde ikke tid, jeg vil blive ringet op, med aftale om en ny tid. Undre mig de ikke har tid, eftersom planen var at de skulle have været hos mig. Det er bare så dårlig kundepleje. Der bliver heller ikke taget hensyn til, at man arbejder, vi kan ikke være hjemme i det tidsrum, det kan heller ikke være meningen at man skal bruge sin ferie, det er ikke mig der har bedt om ny måler, alle dem jeg kender arbejder, jeg udleverer ikke min nøgle og kode til alarm. Desuden hvis der er noget væk eller ødelagt i ens lejlighed, så dækker indbos forsikringen ikke, da man selv har udleveret nøglen. Kamstrup det må i kunne gøre bedre, håber ikke at alle jeres medarbejder er så arrogante som dem jeg talte med i opgangen..Jeg er normalt tålmodig, Der skal meget til før at jeg brokker mig, men jeg må sige, at jeg er rystet over at man er så ufleksibel. Nu er kl 15.45 og bilerne holder der endnu

18. september 2018

Venter forgæves på installatør

Kamstrup står åbenbart for at udskifte el-målere (på vegne af Radius), hvor jeg bor, og de havde proklameret deres ankomst fredag 13. september ml. 7.30 og 11.30.

Som altid irriterende med et tidsrum på fire timer, hvor man bare har at være hjemme. Noget af en omgang planlægning af ens arbejdsliv.

Da klokken er 11.30 er der selvfølgelig ikke kommet nogen endnu, så jeg gør egentlig klar til et opgivende opkald til Kamstrup, da det ringer på døren 11.35. Ind kommer en installatør, som dog kun skal to skridt ind i lejligheden, før han kan se, at han - ligesom det var tilfældet i alle de andre lejligheder i opgangen/bygningen - er blevet givet en el-måler med, som er for stor ift. den, jeg har nu/hvor den skal sidde.

Helt elendigt og amatøragtigt. Og nu kan jeg vel se frem til at skulle vente endnu engang.

16. september 2018

Man kan da ikke bare sætte et varsel op…

Man kan da ikke bare sætte et varsel op på yderdøren om at folk skal være hjemme for at få skiftet måler, og så viser det sig at det kun gælder dem der har fået et brev.
.....og telefonnummer eller mailadresse er der heller ikke noget af, formodentlig fordi kundeservice er en by i Rusland
Elendig kommunikation - og en spildt dag!

11. september 2018

De nye målere er forsynet med en…

De nye målere fra Kamstrup / Radius er forsynet med en moderigtig antracitgrå plastkappe. Denne plastkappe er designet med et buet frontparti med præget firmalogo, som betyder at måleren rager 2-4 mm længere ud end resten af modulerne på el-tavlen. Ifølge installatøren skyldes den ekstra dybde på kappen ikke nogen genstand bag kappen, som rager længere ud end resten af målerenheden. Der er altså tale om en udelukkende æstetisk udførelse af fronten, som ikke er begrundet i målerens funktionalitet. Hvis I havde taget højde for, at alle boliger i Danmark ikke er parcelhuse, hvor el-tavlen typisk er placeret i et skab i bryggeret, men at der er ældre lejligheder hvor måleren typisk er placeret i en trang entré, hvor beboeren måske har sat et el-skab op for at skjule de typisk uskønne tavler, kunne I have an sørget for at producere en enkelt, udelukkende funktionel, flad variant af disse kapper, som brugeren kunne vælge som alternativ for tilfældet, at der ikke var plads til de ekstra, overflødige millimeter i et eksisterende el-skab. I stedet for en tidstypisk tilfredshedsundersøgelse via sms efter udskiftningen, kunne kunderne være blevet oplyst om de nye måleres dimensioner inden udskiftningen og givet mulighed for på forhånd at vælge eller tilkøbe en mindre kappe, så man kunne undgå skabe, som ikke længere kan lukkes.

11. september 2018

Jeg skulle have udskiftet min elmåler

Jeg skulle have udskiftet min elmåler, og kontakter Kamstrup for at få ændret datoen. Får at vide, at de vil ringe tilbage senere. Der går 5 dage, så rykker jeg for et svar, så jeg ved, hvornår jeg skal være hjemme. På 6. dagen efter min henvendelse, bliver jeg kontaktet af Kamstrup torsdag, hvor de skal komme om mandagen :-(. Men 6 dage er under al kritik.

Da teknikeren kommer herud og skifter elmåleren undrer jeg mig over et gad til kassen til den indgående installation på 6 mm - nok til at et barn kan få fingeren ind der - måske får barnet ikke stød, men med mulighed for sidde fast med fingeren. Jeg får blot at vide, at det ikke kan være anderledes. Men det ved jeg, at det kan, for den måler, som DONG opsatte for bare 1 1/2 år siden, sad tæt til kassen. Men hvor der er en vilje, er der en vej - bare ikke hos Kamstrup :-(.

Og så kan man undre sig over, at elmåleren fylder 3 gange så meget som den, der sad der i forvejen - forklaringen var, at den indeholdt en antenne - så kan jeg undre mig over, at min gamle NOKIA klaptelefon, som indeholder en antenne, kun er ca. 5 cm høj.
******
Og nå, ja - her 4 dage efter, at elmåleren er sat op, ringer Kamstrup og siger, at elmåleren ikke kan fjernaflæses - dvs. man tjekker heller ikke, at det arbejde man udfører er korrekt.......beskeden var, at den nok havde virket i noget tid, og så var holdt op med at virke, indtil jeg fortalte, at den var opsat for 4 dage siden. Og "nå, ja.... så har den nok aldrig virket". Og ca. 15 minutter senere ringer de og siger, at når den er sat op så få dage før, så gælder det alligevel ikke. Alt sejler....
******
En rædselsfuld oplevelse fra start til slut ......
Vælg aldrig Kamstrup til noget arbejde.

4. september 2018

Modtager brev fra Radius om udskiftning…

Modtager brev fra Radius om udskiftning af elmåler indenfor de næste 2 måneder.
Firmaet Kamstrup vil informere om datoen 6-10 dage før udskiftningen.

Men så går "noget" helt galt ??

Kommer hjem fra arbejde og erfarer at der har været strømafbrydelse. suk.
Internet, telefon og tv er alle døde !? krise..
Fejlsøgning viser en netværks switch er ødelagt af strøm spikes på elnettet.

Finder et kort fra Radius/Kamstrup der siger at de IKKE kunne skifte elmåleren ?
HVAD, kamstrup har trængt uanmeldt ind på min ejendom og lavet hærværk ??
Forsøger at bestille tid på booking.kamstrup.dk. Siden fortæller at booking IKKE er mulig, da elmåleren er placeret udvendig på huset ???

Jeg konstaterer nu at elmåleren er blevet skiftet, og tager et billede af den nye ????
Kontakter kamstrup på mail og spørger hvad de har gang i ?
Kamstrup svarer at elmåleren IKKE er skiftet fordi de ikke kunne finde den??
Strømafbrydelsen og den ødelagte netværks switch kan IKKE være deres problem.. kontakt Radius..
Radius svarer at elmåleren IKKE er skiftet ??
Uanmeldte indtrængere er altså IKKE fra kamstrup !!

Sender billede af den nye elmåler til Radius/kamstrup..
Kamstrup svarer igen at elmåleren IKKE er skiftet, men de vil oprette en sag??

Kamstrup teknikkeren Peter ringer og fortæller at elmåleren på mit billede virker fint, men han tror ikke på det, for den er jo endnu IKKE skiftet????
Peter insisterer på at "udskifte" den tilsyneladende falske elmåler, installeret af en falsk kamstrup tekniker ????

Peter fortæller at kamstrup ALTID informerer før besøg og udskifter elmåler UDEN strømafbrydelse..

Bonus: min genbo har ligeledes haft uanmeldt "besøg" med strømafbrydelse og min broder fik også udskiftet elmåler uden varsel !!!

Konklusion: Radius/kamstrup har IKKE styr på deres kommunikation, "falske" teknikkere, deres IT og service medarbejdere !!!!!

3. september 2018

Jeg ejer en lille bilforretning hvor…

Jeg ejer en lille bilforretning hvor jeg har åbent i tidsrummet 10-17. Jeg er alene i forretningen. Min dagligdag er meget forskellig fra dag til dag, men ofte er jeg meget ude af huset, afhenter biler, syner biler, besigtiger biler m.v. Jeg modtager forleden et brev fra Kamstrup - at de ønsker at skifte min el-måler den 15.8 i et tidsrum der ligger uden for åbningstid, og jeg ændrer derfor tidspunktet til den 16.8 mellem 11.30 og 15.30...
Nu sidder jeg jo så idag og venter og venter - og ingen af de ting der skal klares ude af huset kan klares, hvilket ødelægger de næste dage.

Klokken bliver 15.25 - så ringer telefonen - det er Kamstrup der beklageligvis må meddele mig at de ikke kommer som aftalt, da teknikeren er løbet ind i problemer på sidste opgave.

Her er jeg jo af den opfattelse at ting kan ske - også dem man ikke er herre over, men så må man sende en anden tekniker, eller bede den oprindelige tekniker om at arbejde over - FOR MAN HAR JO EN AFTALE - OG FOLK HAR IKKE AFSAT FIRE TIMER AF DERES KOSTBARE TID FOR SJOV.

Desværre stopper det ikke her - for da jeg meddeler damen fra Kamstrup at de kan lave en ny aftale på nøjagtig det klokkeslet der passer mig hvis de vil skifte måler - meddeler hun mig i en fornærmet tone, at det kan de ikke, men de kan ringe 15 min før, hvilket jeg også bare kunne have bedt dem om i denne sag!!! - Det fremgår tydeligt af det brev der er mig tilsendt siger hun.

Nu har jeg så læst brevet - IGEN

DER STÅR INTET OM AT MAN KAN BLIVE RINGET OP 15 MIN FØR, SÅ MAN IKKE SKAL SIDDE OG GLO I FIRE TIMER.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse - desværre..

16. august 2018

Skal have skiftet elmåler

Skal have skiftet elmåler. Får brev samt sms, tager fri fra arbejde på dagen for så at få at vide at det alligevel ikke bliver i dag. Tror I at man bare tager fri for arbejde for at blive brændt af, så må i sgu arbejde over I har lavet en aftale med almindelige arbejdende mennesker, tror I bare at man tager fri efter behov?

13. juni 2018

Montør udeblev og måtte selv følge op for ny tid

Montøren kom aldrig og udskiftede min el-måler og deres kundeservice/booking fungere ikke. De har et online booking system, der er bare ingen ledige tider på noget tidspunkt... Så har jeg ringet til kundeserice 3 gange. De kan så konstaterer at der ikke er nogle ledige tider og sende en videre til planlægningsafdelingen som vil ringe tilbage. Efter 3 uger ringer de så tilbage med en ny tid hvor montøren så udebliver... Det er tre uger siden nu og i dag er jeg så selv bgyndt forfra i møllen, Online, kundeservice og viderstillet til planlægningsafdelingen...

Det er bare ikke i orden ikke at møde op når man har aftat en tid, det mindste Kamstrup burde gøre var at give besked så snart de kunne se at de ikke ville være i stand til at kome på det aftalte tidspunkt

24. maj 2018

Fin service

Hurtigt udskiftning af el-måler. Ingen problemer med at få flytte den oprindelige aftale og teknikker ringede 30 min før som aftalt.

15. marts 2018

Montør kom aldrig.

Så blev kl. 18.00 og har hastet hjem fra arbejde og aflyst aftaler da en montør skulle komme og skifte vores elmåler som jeg i øvrigt fik af vide for 48 timer siden, der er på nuværende tidspunkt ikke dukket nogen montør op, hvad i h...... Foregår der? Gør i grin med mig? I kan skifte den måler når det passer mig og det aner jeg sørme ikke hvornår det gør, i må jo banke på og se om jeg åbner eller har tid.

27. februar 2018

Dårlig kundeservice

Vi får besked om, at Kamstrup vil komme og skifte vores måler. Vi ringer så 2 gange til dem, og siger, at det ikke giver mening, da vi snart skal have huset revet ned. Nogle dage senere får vi så et brev med posten, at de kommer fredag d. 15/12! Vi skriver så en mail til dem, at de ikke skal komme, og så mener de, at vi skal give Radius besked, da de kun gør, hvad Radius siger, de skal gøre. Jeg foreslår, at de venter, indtil de hører fra Radius, men det kan de ikke, for de er nødt til at udføre det, Radius siger de skal?!?! Øhhh, kundeservice.....NOT

14. december 2017

I forbindelse med udskiftning af vores …

Opdatering
Sagen er d. 18.1.18 afsluttet.

Vi har fået dækning/udbedret skaderne således at vi er holdt skadesløse. Den fortsat lave rating skyldes at det er vores opfattelse at vi alene har fået dækning fordi Radius er gået ind i sagen.

Det er vores opfattelse at Kamstrup med det samme burde have dækket skaden og at vi således kunne have undgået et forløb på 3½ mdr. med usikkerhed.

Endelig er det ikke lykkedes hverken os selv eller Kamstrup at sikre en dialog imellem vores forsikringsselskab og Kamstrup/Kamstrups forsikring. Den opgave er vi fortsat uforstående for at skadevolder som et professionelt selskab ikke kan løfte. Vores sag kan ikke være første eller sidste gang hvor en medarbejder fra Kamstrup eller en af deres underleverandører, forårsager en skade på elsinstallationer i den bebyggelse hvor de udskifter målere. Slet ikke taget i betragtning af at selskabet skal udskifte mere end 1 mio. målere.

Derfor gives vi, på trods af fin dialog i den afsluttende fase af sagen, kun 2 stjerner.
-----------------------------------------------------------------------------

I forbindelse med udskiftning af vores måler lavede teknikeren en fejl som resulterede i en skade der ødelagde 4 hårde hvidevarer, vores fyr, vores gulvvarme og vores IHC system.

Her efter 15 dage er det endnu ikke lykkedes at få kontakt til skadevolders forsikringsselsskab. Hvem er egentlig ansvarlig? Er det Radius som er bygherre, er det Kamstrup som underleverandører, eller er det Eltel som åbenbart er endnu en underleverandør?

Jeg håber virkelig at vi her, eller via den mail som vi har sendt til jeres kundesupport får bragt orden i tingene så vi ikke ender med en regning for en skade forårsaget af Radius/Kamstrup.

Lærke Pihl Jørgensen

24. oktober 2017