Selve forløbet med varsling fra Radius og de SMS og emails man fik inden var fint. Udskiftningen af elmåler forløb også som det skulle og de var flinke undervejs. Til gengæld fik jeg uanmeld... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kamstrup is a world-leading supplier of energy and water metering solutions. Our solutions support utilities and are also applied in properties with individual metering. For 70 years, we have delivered reliable, cost-effective ways to measure and manage energy and water consumption worldwide. By anticipating our customers’ challenges, we enable them to run a better business and inspire smarter, more responsible solutions for the communities they serve. Our solutions include consumption meters, smart metering systems, hosting and services, analytics and smart grid applications. All products are produced with the highest certifications for environmental safety and quality in our automated production facilities.

1,3

Dårlig

Svarer typisk inden for 48 timer

Vi har her i Ejby Vandværk fået…

Vi har her i Ejby Vandværk fået monteret knap 2000 nye vandmåler 2024/2025.Ud over et par bump på vejen hvor Kamstrup havde registreret vores måler på et forkert vandværk har alt været godt og vores forbruger har kunne følge deres forbrug via Målerportalens App.
Men her den 6/5 gik det helt galt og når man henvender sig til Kamstrup for man en sluder for en slader. Så Kamstrup hvad er status og den rigtige forklaring??????????

6. maj 2025

Hej Lene

Vi er kede af at høre om din oplevelse. Telia/NORLYS har haft udfordringer med deres netværk og dette kan have indflydelse på målerdata. Der er nu implementeret en ændring i netværket og analyser indikerer en forbedret ydeevne i leveringen af data. Vi forventer dog, at det vil tage nogle dage, før du oplever normale driftsforhold igen. vi overvåger derfor også nærmere i de næste par dage. Vores kundesupport sidder klar hvis du har brug for yderligere detaljer på nuværende tidspunkt.

Kamstrup

Var til jobsamtale hos fj*olserne...

Var til jobsamtale hos fj*olserne.... kan ikke anbefales!

2. januar 2024

Hej Ole

Vi beklager, hvis du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med en jobsamtale. Du er velkommen til at kontakte os på info@kamstrup.com med reference til din sag, så vil vi kontakte dig derefter.

Kamstrup

Unødig trælst forløb - opfører sig som aggressive telefon sælgere.

Radius skifter elmålere - og Kamstrup udfører opgaven.
Første dato for skift af måler kom med brev - en dag før montør skulle komme. Ringede ind for at aflyse og fik så at vide at der skulle laves ny tid inden for næste 14 dage.
Og hvis man ikke har tid de næste 14 dage?

Bare ærgerligt. Der skulle laves ny tid.

Så jeg spildte tid på notere ny tid - og skrive mail efterfølgende om at aflyse. Og informere dem om hvornår der bliver tid og jeg vil kontakte dem her.

Det var åbenbart ikke acceptabelt - så de bookede bare en ny tid - uden at informere. Så stod der pludselig en montør en dag. Som blev fortørnet over at være kommet forgæves - forståeligt nok. Mon han oplever det jævnligt i lyset af hvordan de booker?

Mindre forståelig var det at få at vide at jeg havde fået besked om aftale og at jeg 'nægtede adgang' - ved ikke lige hvor Kamstrup har fået beføjelser til at have adgang til privat ejendom når det passer dem?

Nå endnu en mail til deres booking om at det ikke tryller tid frem bare at dukke op. Fik jeg undskyldning for ulejlighed?

Haha, nej der blev doblet op og fik trussel om at hvis ikke de hurtigt fik en tid så ville de 'sladre' til Radius.

Så jeg skrev naturligvis til Radius for at høre om de havde givet Kamstrup en benhård tidsplan. Fik aldrig svar fra Radius - men mail røg videre til en lidt højere i systemet i Kamstrup. Som så - igen uden mindste undskyldning for spild af både min og deres egen tid - nødtvunget accepterede at de kunne komme til i juli.

Som et særligt kirsebær på toppen er Radius nye måler - og specielt Kamstrups kassette til elmåler - større end forgænger. Kamstrups og Radius designere er vist nogle modige gutter, der tænker det der med 'kompakt og spare plads' er for amatører. Og alle har vel et teknik rum?

Så nu passer en hylde ikke ind i skabet mere. Så det er gaven der bliver ved med at give, da jeg nu skal jeg have tømmer ud og ordne det - ikke gratis heller. Hverken i tid eller penge

Kamstrups kassette buer endda ud af - og tager derfor helt unødigt ekstra plads. På samme måde som deres bookere tager helt unødigt af både deres egen og andres tid.

8. juni 2023

Tak for din henvendelse.

Vi beklager din oplevelse af situationen og den ulejlighed, du har haft omkring booking af tid til målerudskiftning hos dig. Vi forsøger altid at imødekomme de ønsker, der kommer fra forbrugeren, og vi beklager, at der er opstået en misforståelse, så dette ikke er lykkedes.

Vores teknikere har naturligvis ikke ret til uden videre at gå ind på privat ejendom uden aftale, men den pågældende tekniker var af den opfattelse, at der var indgået aftale om målerbytte.

Vi kan oplyse, at elmåleren overholder kravene som fremgår af 'Fællesregulativet – tilslutning af elektriske installationer og brugsgenstande'. Heri oplyses også om de krav, der er til målene på det målerskab, hvor elmåleren skal placeres. Målerskabet er kundens ejendom.

Skulle du have spørgsmål til installationen, er du altid velkommen til at kontakte dit netselskab Radius.

Med venlig hilsen Kamstrup

Jeg skulle have ny varmemåler

Jeg skulle have ny varmemåler, så Verdo havde hyret Kamstrup til at sætte disse nye målere ind, der kom så en montør forbi og skiftede varmemåleren, men efterfølgende var der utætheder og mit system taber vand, det mener Kamstrup så ikke de skal tage ansvaret for, og mener jeg senl skal bestille en VVS montør til at rette op den fejl Kamstrup har laver, Kamstrup frasiger sig alt ansvar på det de laver så pas på at bestille/bruge dem til noget da du kan ende med at stå med en stor regning efterfølgende

14. september 2022

Kære Torben

Tak for din henvendelse. Vi vil gerne undersøge din sag nærmere, men da Kamstrup er underleverandør, vil det være dit forsyningsselskab, du skal kontakte ifm. reklamationer over målerskiftet. De vil kunne supportere dig i denne sag.

Kamstrup

De behandler åbenbart folk som skidt

De behandler åbenbart folk som skidt! Min søn blev sendt ud på Kamstrup af et vikarbureau og blev lovet fjorten dages arbejde. Kamstrup gav ham tyve minutters oplæring, herefter bliver han rykket til en anden station, da dagen var færdig fik han at vide at han havde været for langsom i morges hvor han fik lousy tyve minutters oplæring. Hvad er det for en freaking dårlig arbejdsplads, de skulle skamme sig! Var det mig der havde et vikarbureau ville jeg ikke sende folk derude igen!

24. oktober 2022

Virkelig ringe service ifbm vandmåler…

Virkelig ringe service ifbm vandmåler skift

Jeg tjekkede mine rør inden målerskift, her var ingen tegn på rustgennemtrængnig eller tæring, som de beder om inden de kommer. Derfor tænker jeg ikke at der er noget galt.

De har ødelagt mit vandrør før stophane og vil intet ansvar tage, sender mig videre til novafos som er forsyningsselskab. Her vil de heller ikke tage ansvar for noget, hvis de siger de skal skifte måler, så sig nej til det.

Står nu her med ødelagt rør efter dem og en større vandskade, og de henviser til diverse regulativer som man ikke som almindelig borger kender til.

Virkelig ringe service

5. juli 2021

Kamstrup måler forkert, Kamstrup måler virker ikke .

Mit forbrug er steget til det dobbelte efter jeg fik ny måler fra Kamstrup
har brugt den gamle i over 15 år, så hvorfor stiger forbruget til det dobbelte ..

28. juli 2020

Hej Jan

Tak for din henvendelse.

For at få svar på dit spørgsmål vedr. fakturering af forbrug, beder vi dig venligst kontakte dit forsyningsselskab. Vi kan desværre ikke hjælpe med svar på fakturering og forbrugsoplysninger.

Grus i logistik møllen

Grus i logistik møllen ! Havde en aftale d. 17/6 mellem 12 & 16 til udskiftning af vandmåler. Den 15/6 blev aftalen annulleret pga. en skadet/syg medarbejder og jeg kunne så få en ny tid 7/7. Sidder så her på en "planlagt fridag" som ikke kunne ændres og ser en Kamstrup bil køre ind til naboen (folkepensionister). Jeres forklaring - forskellige montører kører til forskellige adresser. Det er godt nok ikke effektiv afvikling af arbejdsopgaver eller den skadede/syge medarbejder en undskyldning for noget helt andet.

17. juni 2020

Kære Sanne

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at vi har været nødsaget til at aflyse besøget hos dig. Vores montør blev desværre sygemeldt, og da de øvrige montører var fuldt bookede med andre målerskift havde de, på dagen, ikke mulighed for at overtage andre opgaver uden, at det ville gå udover andre forbrugere. Vi beklager naturligvis meget din oplevelse, og såfremt du ønsker, at vi fremskynder dit målerskifte er du meget velkommen til at kontakte os på email: novafos@novafos.dk eller telefon 89 93 17 36.

Kamstrup

Kamstrup skulle komme og tjekke…

Kamstrup skulle komme og tjekke el-måleren, de har sat op, da der har været tekniske problemer med den. De sendte derfor et brev hvor de bad os om at være hjemme i intervallet 7.30-11.30, hvilket min kæreste var, men ingen tekniker dukkede op. Desuden hævdede de, ved kontakt med kundeservice, at der havde været en tekniker ude, hvilket ikke var sandt. En halv dags arbejdsfortjeneste spildt. Virker meget uprofessionelt.

29. august 2019

Besvarelse fra Kamstrup

Vi beklager meget, hvis vores tekniker ikke dukkede op på det aftalte tidspunkt. For at vi kan hjælpe dig, har vi brug for lidt flere oplysninger. Du må derfor meget gerne sende din adresse til booking@kamstrup.dk med din forklaring, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Ørkesløst målerbytte-forløb

Jeg bor i lejelejlighed og er (som flere andre, kan jeg læse) røget ind i et kedeligt samarbejde med Kamstrup omkring udskiftningen af min elmåler til den nye model.

Første besøg: Måleteknikeren konstaterer at udlejer har opsat et køkkenskab (en integreret del af et nyt køkken), så der ikke er plads til den nye måler. Det fastlægges efterfølgende at det er min udlejers (DKE) fulde ansvar at få gjort plads til den nye måler og at Kamstrup skal arrangere dette med udlejer.

Andet besøg: Kamstrup sender besked ud om at de vil komme og skifte måleren. Jeg bruger en portion tålmodighed på at orientere Kamstrup om at skabet stadig er der, og at de (som afgjort) skal aftale det videre forløb med DKE. Det virker som om de hverken har gemt information eller nogle af de mange billeder som teknikeren tog ved sit første besøg, for det er besværligt at få dem overbevist om, at jeg ikke prøver at nægte dem adgang til min lejlighed men blot gerne vil undgå at både tekniker og jeg spilder tiden. De annullerer besøget.

Tredje besøg: Jeg får igen besked om at være hjemme (i fire timer) for nu kommer de og skifter måleren. Jeg kontakter Kamstrup og fortæller at skabet stadig er der, og med mindre de har fået mindre målere eller en aftale med DKE om at de må save i skabet, så vil besøget være spild af tid. De forsikrer at de er inde i situation og ved hvad der skal gøres, så jeg accepterer og arrangerer at være hjemme. Teknikeren kommer så, åbner skabet og siger at der ikke er plads til måleren og at skabet skal fjernes. Og så går han igen.
Jeg kontakter Kamstrup kort efter besøget. Jeg får fat i en kundeservicemedarbejder der lover at deres planlægger vil ringe tilbage til mig i løbet af to sekunder. Han ringer dog ikke - det er to dage siden nu. Ved ikke om jeg blot skal vente på den næste besked om at være hjemme for 'nu kommer de og skifter måleren'.

16. august 2019

Kære Marianne

Vi beklager din oplevelse i forbindelse med udskiftningen af elmåleren. Vi vil meget gerne undersøge din situation og hjælpe dig. Vi har dog brug for din adresse, som du kan sende til booking@kamstrup.dk. Henvis gerne til din historie på Trustpilot.

Kamstrup

Problemer er stadig ikke løst kamstrup

Talt og problemet er løst ....
Nej det er jo direkte løgn , problemet er ikke løst ! Tværtimod
Jeres oprydning mangler stadig !
Det brev som i fremsende til min postkassen er aldrig ankommet som i lovede pr. Mail.
Det skal jeg hente i den anden ende af byen... På et gls pakkecenter...

Alt det hovedpine pga manglede rengøring må da være et Wake up call til ledelsen om at i gør det for dårligt

17. juni 2019

Hej Anders

Vi beklager naturligvis, at du ikke er enig i, at sagen er blevet løst. Vores kundeservice vil derfor kontakte dig.

Kamstrup

Jeg har fået lukket for strømmen og for…

Jeg har fået lukket for strømmen og for så et brev om at jeg skal have udskiftet min elmåler, og at det er mit ansvar at i kan komme til og bla bla bla... Kan læse her at ALLE kunder har problemer med jer! I kan ikke smide mig ud og til inkasso og så tro at jeg vil have mere af jeres l.ort inden for min dør, som jeg så skal servicere og tage fri fra arbejde for i kan komme til... Omvendt, I kan holde fri fra arbejde og stikke jeres elmåler skråt op, så tager jeg på arbejde den dag! Og hvis i begynder med et el andet at elmåleren er jeres, så skal jeg med glæde få den pillet fra og stille den udenfor min dør til afhentning!
Og nu arbejder jeg tilfældigvis med udlejning af lejligheder, og har skulle åbne for adskillige af jeres montører, og jeg kan derfor sagtens forstå at i ikke lige kender til de klager folk her på siden kommer med, for i har jo underentreprenører til at udføre jeres arbejde, nærmest ingen af dem er ansat hos jer, sikkert så i ikke stå til ansvar for nul og nix, og komme med jeres standardsvar at det er i da kede af og vil gerne undersøge nærmere men desværre overhovedet intet kender til det! Og så tillader i jer at tage 500kr+ i timen for en montør, der PÅ OVERARBEJDE får 35-70 pr måler han skifter........... Jesus! Han skal nå 7-8 målere i timen, mens i score kassen! Jeg skal ALDRIG have noget med jer at gøre mere, og jeg skal gøre alt hvad jeg kan for at fortælle ALLE på sociale medier hvordan i er og at man skal skifte elselskab hvis man har med jer at gøre!
Og bare drop jeres svar, og scroll ned og ned og ned os se beviset på at det bare er et standardsvar, ellers var så mange dårlige anmeldelser ikke muligt!

26. april 2019

Hej Michael

Det er korrekt, at vi er ansvarlig for at udskifte elmålere flere steder i Danmark, men vi er ikke et forsyningsselskab og har derfor ikke ansvar for sager vedr. strøm, forbrug og afregning. Derfor bliver vi nødt til henvise til dit forsyningsselskab, hvis du har spørgsmål til dette. Hvis det drejer sig om udskiftningen af måleren, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. For at vi kan hjælpe, har vi dog behov for at kende din adresse. Du kan kontakte os på booking@kamstrup.dk eller 89 93 18 19.

Kamstrup / Radius - Forsøg på udskiftning af måler

Kamstrup / Radius
Radius har betalt Kamstrup til at foretage udskriftning af automatiske fjernaflæste målere.
Fik besøg af en tekniker (et umælende får / robot) der ikke var særlig fleksibel eller uddannet til det han skulle gøre. Eller blot tænke een selvstændig tanke selv. Kort sagt "...Computer Says NO! ..". Han stod med hænderne i lommen og kunne kun sige at målerskabet skulle brækkes ned for at han kunne få plads. Efter 10 minutter gik han?? Klager til Radius og Kamstrup mange gange. Siger de ringer retur. Hvilket de ikke gør!! SIG!
Får så sendt adskillige mails med foreskrifter og forordninger der beskriver forbrugerens / borgerns rettigheder - men rettielig er det mere en beskyttelse af selskabet end mig som forbruger. Min opgave at skabe "adgangsveje". Jeg skal for egen regning foretage ændringer af installationen således deres tekniker kan komme til at arbejde osv. osv. Her er der bare ikke noget at ændre.....det er bureaukrati og monopol når det er værst....
Ringede og sagde ændringerne var sket - Det var de ikke.....ved det godt.....Sneaky af mig..... :- %
3 uger senere kom der så en anden tekniker der på 5 minutter udskifttede måleren.
Da han var færdig spurgte han hvad der var galt første gange.
Han fik forklaringen.... Han sukkede og indrømmede han havde været flere steder hvor det samme havde scenario havde udspillet sig.
Han var mere ærlig end hele Kamstrup og Radius havde været indtil da. En god fyr. En af den type som jeg havde ansat på stedet og ikke en talentløs fyr fra gaden med hovedet under armen. Ham skule der være flere af!
Måske både Kamstrup og Radius kunne bruge nogle i deres kundeservice der som ham rettelig leverer kundeservice.
Kamstrup er en privat virksomhed - dem kan man ikke gøre noget ved. Men Radius ejes af både dig og mig...... Stof til eftertanke!

5. marts 2019

Kære Michael

Vi beklager den oplevelse du beskriver, og det er selvfølgelig noget, vi gerne vil undersøge nærmere. Vi vil undersøge, om der er sket en fejl i vores behandling af din sag, og du må derfor meget gerne sende os dit aftagernummer i en mail til booking@kamstrup.dk. Så vil vi kunne give dig en forklaring på din oplevelse.

Håbløs hjemmeside.

Håbløs hjemmeside.
Virker kun med cokkies og er svær at finde rundt på.
Sender mail vedr. køb af batterier til mine varmemålere, får automail retur med at der er "oprettet en sag"... intet sker i flere dage. Ringer for at spørge om jeg kan bestille batterier: svar "har du en konto" dette ved jeg ikke og bliver derefter henvist til at finde dem ved en VVS-mand. I er nok blevet for store, så køre det tit i hegnet med service og support

5. marts 2019

Besvarelse fra Kamstrup

Tak for din henvendelse. Vi kan desværre ikke fra din beskrivelse se, om du er oprettet som kunde hos os, eller du har henvendt dig som privatperson. Private henvendelser vedr. køb af produkter, henviser vi altid til grossister, hvilket er det, der er sket i dit tilfælde. Hvis det er en fejl, beklager vi naturligvis dette.

Virkelig dårlig koordinering

Udskiftningen af elmåler forløb også som det skulle og de var flinke undervejs.

Til gengæld fik jeg uanmeldt besøg af dem en uge senere, hvor de skulle evaluere og tage billeder af måleren. Og det var jeg ikke blevet varslet om. Og jeg havde heller ikke lyst til at skulle evaluere igen. Jeg havde allerede besvaret deres SMS evaluering.

Og det ved jeg fordi jeg lige for et par dage siden har modtaget en SMS hvor de spørger om de må komme på besøg og evaluere forløbet med mig.

Så virkelig dårlig koordinering.

8. februar 2019

Hej Christine
Vi er glade for at høre, at udskiftningen af elmåleren på din adresse er forløbet godt, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at give en tilbagemelding. Det er korrekt, at der efterfølgende også kan være en evaluering med et besøg, hvor måleren gennemgås. Her er proceduren, at man vil blive kontaktet via SMS eller telefonisk inden et besøg, og hvis du ikke er blevet kontaktet inden, så beklager vi naturligvis meget dette. Vi vil gerne undersøge det nærmere, og har i så fald behov for din adresse. Den kan du sende til booking@kamstrup.dk med reference til din henvendelse her på Trustpilot. Med venlig hilsen Kamstrup.

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.
Først tredeje gang jeg fik en tid, ankom teknikeren og skiftede elmåler. De to første gang blev han bare væk uden nogen form for advisering.

19. januar 2019

Besvarelse fra Kamstrup

Hej Per. Vi ønsker naturligvis at yde en god kundeservice, og derfor beklager vi også din oplevelse. Selvom du har fået skiftet måleren, vil vi gerne undersøge, hvad der kan være sket. Du kan sende en mail med dit aftagernummer og adresse til booking@kamstrup.com, så vil du få et svar fra vores kundeservice. Venlig hilsen Kamstrup

utrolig dårlig stil

Man tager troligt en hel fridag, for at få skiftet elmåler, hvorefter at man finder ud af at elmåleren i lejligheden slet ikke skal skiftes.. penge ud af vinduet.... kunne have været rart med den besked inden...

14. januar 2019

Besvarelse fra Kamstrup

Hej Jacob. Vi beklager din oplevelse og vil gerne undersøge sagen nærmere. For at kunne gøre det, har vi behov for, at du sender dit aftagernummer og adresse til booking@kamstrup.dk, hvor du samtidig refererer til din beskrivelse på Trustpilot. Så vil vi sende dig en forklaring. Med venlig hilsen Kamstrup