kammerslusen.dk Anmeldelser 44

3,6

Jeg var til julefrokost på kammerslusen den 12/12 Der var sørget for bus til alle gæster og hjem igen. Allerede fra starten var personalet i top humør. Maden var helt delikat. Musikken var lige... Se mere

Har holdt min 50 års fødselsdag på kammerslusen, hvor vi fik den lækreste brunch. Virkelig lækker, mega gode lokaler og skønne omgivelser samt rigtig god service ☺️ Kan varmt anbefales.

Netop været til en 100 års fødselsdag som skulle være en stor begivenhed, men må ærligt sige jeg og alle gæster var dybt skuffet over den manglende service. Maden var der absolut kun lige nok af og ud... Se mere

Vi bliver mødt af et oplagt personale, der sprudler af imødekommenhed. Vi får anvist et bord som er yderst elegant minimalistisk pyntet, hvilket iøvrigt er et gennemgående træk gennem hele restaurant... Se mere

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Nedladende behandling

Vi var et selskab på 14 personer der havde bestilt bord til frokost en lørdag. Der var mange ankepunkter, men fremfor alt stod vi, efter frokosten, tilbage med en følelse af at være uvelkomne, at blive talt ned til som børn af "kromutter"og blive betjent af et uvidende personale, der ikke kendte noget til maden eller drikkevarerne på det beskedne menukort.

29. maj 2018

Farvel

Guldbryllup, 100 gæster, dyr menu....
Kedelig og enkel bordpynt med enkelte afslørende blomster der skriger til den næste..
Godkendt forret.
Hovedret averteret med speciel fedtmarmoreret Weber stegt oksefilet, der serveres på fade med eet stykke #pålægger# tyndt oksekød. Jeg tog 2 stykker og blev bedt om at returnere det ene, da der ellers ikke var kød til hele bordet, uden reaktion fra servitrice der stod og ventede på et tomt fad. Det tynde stykke kød smagte ok, sammen med dåse karotter, champignoner, broccoli, sovs og kartofler. 2. servering gentog seancen, så der var rigelig plads til desserten med Vanilleis, små stykker jordbær og blødende chokoladekage..... så blødende at de fleste tallerkener fløde i chokoladesauce fra den sammen faldende chokoladekage.

Tallerkner blev fjernet inden kaffen, men resten af brugt skulle stå og skrige ulækkert på bordene hele eftermiddagen, indtil natmaden skulle indtages. Natmaden bestod af lunken biksemad, og næsten kolde røde pølser til børn.
Kæmpe skuffelse, og vi er mange der ikke selv vil holde fest på Kammerslusen med dette koncept af Jønnes dinner.

22. juni 2015