Jeg var til julefrokost på kammerslusen den 12/12 Der var sørget for bus til alle gæster og hjem igen. Allerede fra starten var personalet i top humør. Maden var helt delikat. Musikken var lige... Se mere
Har holdt min 50 års fødselsdag på kammerslusen, hvor vi fik den lækreste brunch. Virkelig lækker, mega gode lokaler og skønne omgivelser samt rigtig god service ☺️ Kan varmt anbefales.
Vi bliver mødt af et oplagt personale, der sprudler af imødekommenhed. Vi får anvist et bord som er yderst elegant minimalistisk pyntet, hvilket iøvrigt er et gennemgående træk gennem hele restaurant... Se mere
Bjerrumvej 30, 6760, Ribe, Danmark
- info@kammerslusen.dk
- kammerslusen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Julefrokost i topklasse
Jeg var til julefrokost på kammerslusen den 12/12
Der var sørget for bus til alle gæster og hjem igen.
Allerede fra starten var personalet i top humør.
Maden var helt delikat.
Musikken var lige min smag så der blev danset til den store guldmedalje.
Kan kun anbefale at prøve en julefrokost på kammerslusen.
Vh Steen Brogaard
Lækker brunch som varmt kan anbefales
Kan varmt anbefales.
Virkelig god brunch
Virkelig god brunch, dejlige lokaler og flotte omgivelser.
Venlig og god betjening, der manglede ikke noget :)
Virkelig dejligt mad og hyggelige…
Virkelig dejlig mad og hyggelige omgivelser 😊 Helt bestemt et besøg værd ☀️
Netop været til en 100 års fødselsdag…
Netop været til en 100 års fødselsdag som skulle være en stor begivenhed, men må ærligt sige jeg og alle gæster var dybt skuffet over den manglende service. Maden var der absolut kun lige nok af og ud over at blive præsenteret så var betjeningen nærmest usynlig. Flasker fra hele dagen stod på bordet og blev ikke ryddet løbende og personalet holdt sig efter første udskænkning af vin helt væk… så høflig selvbetjening. Er ked af at måtte anmelde så dårlig en oplevelse, da stedet er smukt og fortjener det bedste men så må de gerne oppe sig lidt til store begivenheder og hyre flere folk ind så alle selskaber de booker ind samme dag, føler sig betjent ordentligt.
Kammerslusen
Vi havde en overnatning på Kammerslusen. overnatningen og værelset levede op til vores forventning. Personalet var imødekommende og venlige.
Men vores skuffelse bestod i morgenbuffeten - som ikke levede op til 125,- de kunne fx have lavet hjemmebagt brød. Det hele smagte lidt af discount køledisk.
Kammerslusen når nye højder på det…
Kammerslusen når nye højder på det kulenariske plan og service i en klasse for sig. Det bedst rammer for intime rammer om en fødselsdag med familen. Forret en gang blå muslinger med rød karry fløde sauce. Blå muslinger er ikke bar muslinger det var fede og kødfyldte med bid. En top stjerne anretning of afstemning i smag og udsende. Forret Pighvar stegt til perfektion og lækker sauce også med meget høj standar. Det hele blev rundet af med dessert Crembrulle og hjemmelavet sorbeis. sorbeis skal trækkes helt frem en Hinbære sorbe lavet til perfektion perfekt balance mellem syre og sødme cremet some en drøm og efter sange som engel drømme. En bedømmelse helt uden for kategori
Og helt sikker en oplevelse der er være at køre langt efter.
Fantastisk menu og miljø på kammerslusen
Er der en kok til stede.
Er der en kok til stede.
Fik sereveret lam med tilbehør. Lammet var koldt, tjeneren kom men en forklaring fra kokken om, at når man laver rødt lam, så er det ikke varmt. Herefter fik jeg serveret det samme kød, der lige havde været en tur på panden. Jeg spiste det naturligvis ikke og måtte nøjes med et par rugbrødsmadder da jeg kom hjem, da jeg havde mistet lysten til at spise mere der.
Jeg kommer ikke igen.
Jeg holdt min 70 års fødselsdag på…
Jeg holdt min 70 års fødselsdag på Kammerslusen.
Vi havde en skøn aften, med rigtig god mad, og exceptionel betjening af bla. Tina. Vi fik den nye buffet menu.
Vi kommer igen 👍
Katastrofal fødselsdags brunch
Katastrofal brunch ! Min mor holdt 75 års fødselsdag og havde inviteret omkring 20 gæster. Vi glædede os til hyggeligt samvær, som altid og en lækker brunch på den ellers ret anerkendte Restaurant Kammerslusen. Men nyt værtspar har overtaget indenfor det sidste halve-hele års tid og umiddelbart ikke sidenhen modtaget særlig god kritik. Det skulle vi have vidst, så var der blevet valgt anderledes. Ingen imødekommenhed af parrets mandlige vært, kun et arrogant nik i døren.
ALT hvad der skulle være VARMT var KOLD og ikke i nærheden af ordentligt tilberedt ! Minimalistisk, nærig og SÆRDELES KEDELIG buffet med fladt pålæg, uden skyggen af tilbehør ! Ingen ordentlig opfyldning og simpelthen en katastrofe af værste skuffe ! Det var ikke i nærheden af pengene værd
( 279,- pr. kuvert ) og vi informerede om dette til den kvindelige vært, som gik videre med vores klage. Min mor fik et afslag på 35,- pr. kuvert, men det var jo helt til grin !
Alt i alt en virkelig kedelig oplevelse, som jeg ikke under nogen.
Kommer IKKE igen
Har idag været til 75 års fødselsdagsbrunch, maden var iskold og kedelig, der var beskidt. Jeg kommer der IKKE igen!
Fanølaks og lam
Dejlig fanølaks
Lækkert lam
Godt hyggeligt lokale
Fin betjening
Et godt valg at spise her
Dejligt veltillavet og velsmagende mad , høflig betjening der kunne skabe en hyggelig stemning i de pæne omgivelser 😊
Burde anmeldes til fødevarestyrelsen...
Bestilte meniurestegt havtaske med kartofler, gulerodspure, svampe og hvidvinsauce. Der blev ikke oplyst at "hvidvinsaucen" var kogt på skaldyr før vi bestilte! Jeg har skalddyrsallergi. Tjeneren mente at man jo blot kunne tage en pille! Jeg var dum nok til at spise det beskedne måltid uden den sauce, der jo binder måltiden sammen. Fisken var 4 små skamstegte gnallinger, den såkaldte gulerodspure var et orangeskær på tallerkenen, svampe fandt jeg kun tre små kvarte af. Pris 275 kr!! SKAM JER!
Vi kommer ind og der var næsten ingen…
Vi kommer ind og der var næsten ingen gæster. Vi spørger om der er bord til 8. Der var næsten ingen gæster, men tjeneren var meget usikker på at det kunne lade sig gøre, siger han på en nedladende måde. Vi spørger efterfølgende om det kan lade sig gøre at sidde ude, og der skal jeg love for, at tjeneren udtrykker en negativ holdning til at vi nu ønsker at lave om det. Imens vi sidder ude, kan vi se at flere går der fra, og er utilfreds over den behandling de har fået.
Overlegen ejer på stedet.
Var på Restaurant Kammerslusen for at få en 5-retters menu. Da vi kom omkring kl. 17.00 og ville forespørge om der var plads til 2 personer blev der hverken sagt hej eller velkommen da vi kom ind i Restauranten. Ejeren havde åbenbart mere travlt med at italesætte/gøre grin med min mand da han kom til at forespørge på frokost i stedet for aftenmenu (en talefejl). Vi har været der før ad flere omgange og desværre har vi haft lignende oplevelse med ham. Ejeren egner sig bestemt ikke til at være ude blandt gæsterne, han har en nedladende måde at være på...."a la smart i en fart" og "se mig hør mig" Maden var ok men vi sad alt for lang tid inden der blev spurgt ind til drikkevarer og vi snakkede om vi bare skulle forlade stedet. Man føler sig ikke velkommen på stedet, og det er smadder ærgerligt.
Argh det ser fint ud men ikke nogen…
Argh det ser fint ud men ikke nogen stor oplevelse. Æggekage med få skamstegte tynde bacon skiver, tunmousse der bare er tun direkte fra dåsen, og efter min smag passer rødbede og peberrod ikke særligt godt til.
Is salget er lukket.
Rigtig lækkert mad og god betjening 😊
Topklasse!!!
Topklasse!!!
Helt spontant bookede vi et billigt værelse på Kammerslusen, idet vi ville se Ribe dagen derpå. Vi ankom i det meget mørke Vestjylland (ingen gadelamper) om aftenen og fornemmede ikke omgivelserne. Vi fik nøglen udleveret i receptionen af en sød dame ved Navn Dorte muligt med th vides ikke. Nøgle udleveret og meget pænt og nydeligt værelse modtaget med kingsize seng. Skråvægge med ovenlysvinduer. Derefter ned og spise i en fyldt restaurant med det lækreste lækreste mad med rigeligt på tallerken. Vi valgte husets Slusemeny der gik fra 1-5 retter efter eget valg i mængde. Alt var topklasse, råvarer kød/fisk og de skønneste saucer en lækker godt anbefalet hvidvin. Samme Dorte igen muligt med th var yderst servicemindet på den sympatiske afpassede måde. Superpræsentation af en hver lille kartoffel og skovsvamp på tallerkenen og næsten navnet på den ko der blev serveret som mørbrad. Topklasse
Vi vågnede til den store kontrast af det mørke vi ankom i til den skønneste udsigt fra værelset til en historisk smuk sluse/havn. Sikke et syn. Fantastisk område.
Næsten morgen til kl. 0900 havde vi bestilt morgenmad og servering/anretning ved Niels muligt ejer/forpagter der sørgede for en lækker nylavet varm røræg/bacon og det skønnneste kødpålæg og brød og NUTTELLA!!!
Vi fik af Niels en hyggelig fortælling om slusens virke og fortid samt lidt anbefalinger for området man kunne se. Små bådehuse samt småbåde lå i slusen og udgjorde en hyggelig idyl.
Vi gik derefter en skøn tur langs diget.
Alt i alt en skøn oplevelse i Januar måned og tør ikke tænke på det leben og liv der må være en sommer med udendørsservering med videre.
En klar Anbefaling her fra.
Rimelig priser på lækker og god mad alle pengene værd og skønt værelse.