Super lækker butik at handle i. De varmeste anbefalinger til Kalejdoskop. Du kan forvente en service i top kvalitet.
Dejlig mad og fin betjening hos Kalejdoskops Café Orangeriet. Både børn og voksne nød den rare stemning i de spændende omgivelser. Desuden bugner butikken af atmosfære og lækkerier for både hus og... Se mere
Ved besøg i DK faldt jeg for nogle kæmpe knappe-knager hos en bekendt, som heldigvis huskede hvor hun havde købt dem. Lidt rodet bestillingsformulær medførte at jeg begik en fejl ang farve, men det re... Se mere
Jeg bestilte et tæppe fra Kalejdaskop og fik at vide, at de ikke havde det på lager. Jeg spurgte, hvornår jeg kunne forvente at få det og ekspedienten sagde, at det kom i butikken om 1 uge. Da der var... Se mere
Mølleå 1, 9000, Aalborg, Danmark
- kalejdoskop@me.com
- kalejdoskopshop.dk
Andre kiggede også på
Købelov, hvad er det?
Overholder ikke købeloven, - helt konkret sælger Kalejdoskop ikke varerne til udstillet pris. Ellers ærgerligt, for de har fine varer, men kundeservicen er elendig, og kunderne mistænkeliggøres.
Hurtigt og effektivt!
Jeg bestilte varer via hjemmesiden og varerne blev leveret til mig to dage efter bestilling - super! Intet at udsætte på hverken varer eller service. Jeg handler helt sikkert her igen.