Dejlig mad og fin betjening hos Kalejdoskops Café Orangeriet. Både børn og voksne nød den rare stemning i de spændende omgivelser. Desuden bugner butikken af atmosfære og lækkerier for både hus og... Se mere

3,5

Middel

Køb ikke i butikken, overvej webshoppen

Ser en lampe i jeres webshop og går ned i butikken (Aalborg) for at se den i virkeligheden. De har ikke flere på lager så vi kan ikke se eller låne den. Vi bestiller lampen i stedet. Samme dag ser vi at samme lampe er på udsalg i Salling til 50%. Vi køber den og spare der med ca. 2000 kr.

I Kalejdoskop vil vi så gerne afbestille/bytte lampen. Dette er IKKE muligt. Det mest frustrerende og uforståelige er at hvis vi købte via jeres webshop ville vi kunne have fået pengene retur -
nu står vi så med et gavekort til 4000 kr. men har mistet lysten til at handle i butikken.

Det er bare ikke i orden!

30. november 2017

Kære kunde
Vi har som vi skilter med i forretningen og på vores bon, ikke mulighed for at give penge tilbage på specialbestilte varer i vores fysiske, hvorimod det er et lovkrav online. I købte en lampe til -20% på Black Friday og ønsker at afbestille den 6 dage senere.
Vi står klar til at betjene Jer i forretningen indenfor vores handelsbetingelser med en god tone til hver en tid.
Mie Hedeman Mortensen
Direktør

Dejlig mad og fin betjening ...

Desuden bugner butikken af atmosfære og lækkerier for både hus og mave.:)
Vi er klar på et gensyn ...

18. juli 2017

Arrogant og utroværdig virksomhed

Desværre en rigtig dårlig oplevelse.
Købte et smykke på deres hjemmeside den, men Kalejdoskop overholdt desværre ikke den oplyste leveringstid på 2-10 dage.

Da modtog pakken var smykkeæsken, mast og ødelagt, noget ærgerligt når man køber produktet som en gave. Havde man ofret en lille papkasse, frem for den billigste bobleplast pose, havde den nok overlevet forsendelse. Aftalen blev at jeg skulle komme forbi butikken for at få den ompakket. Noget spild af tid, da jeg af en årsag valgte at købe via webshoppen i første omgang.

Da jeg ankom i butikken, gik jeg tilfældigvis for en monitor med et tilsvarende smukke. Smykket fangede min opmærksomhed, da det var magen til det jeg havde købt, dog tydeligt misfarvet.

Ved nærmere eftersyn, var det tydeligt at det meste af det "forgyldte" var slidt af og resterne forsøgt manuel fjernet. Det er enorm dårlig stil, at forsøge skjule en fejl på en vare for efterfølgende gensælge det i en "grå"-version som ekspedienten så fint sagde.
Denne farve findes dog ikke for den pågældende smykke.... Utroværdigt, arrogant...... på kanten til bondefangeri.

Efter for sen levering, dårlig indpakning og et defekt vare som mistet "forgyldningen" forlagte jeg mine penge retur... Det var så ikke en mulighed, før jeg efterspurgte en overordnet som var i stand til at tage beslutninger.

Efter dialog med indehaveren af butikken, fik jeg at vide hvis jeg bare afleverede smykket hos dem, så ville jeg få mine penge tilbage :-)
De kunne af ukendte årsager ikke udbetale pengene i den fysiske butik.

Jeg efterspurgte en kvittering for indleveringen og efter en autogant svar om at "hvorfor det, det plejede de altså ikke at gøre" fik jeg en underskrift på indleveringen. 14 dage senere, havde jeg stadigvæk ikke hørt noget fra Kalejdoskop eller modtaget mine penge retur.

Jeg skrev til mail og spurgte hvor langt de var i processen, uden noget svar. 24 dage senere gik pengene ind på min konto, men de har endnu ikke gidet at svare på min mail!!!

Banale fejl, som jeg sagtens kunne leve med, hvis ekspedienten og indehaveren ikke havde opført sig arrogant, havde været proaktive ved for sen levering, værer ydmige ved deres "fejlagtige" valg af indpakning, ikke havde forsøgt at gensælge en smykke med åbenlyse fejl og til sidste havde erkendt deres alt igennem dårlige håndtering af sagen.

Ærgerligt at Kalejdoskop drives så uprofessionelt og arrogant. Heldigvis kan alle mærker købes andre steder !

16. januar 2017

Nemt og lige til

Fandt det der skulle bestilles på deres hjemmeside. Betaling og levering gik som det skulle.

Et plus at de også pakker gaven ind f.eks her til jul.

8. december 2016

Dårlig kundeservice og lang leveringstid

Jeg bestilte et tæppe fra Kalejdaskop og fik at vide, at de ikke havde det på lager. Jeg spurgte, hvornår jeg kunne forvente at få det og ekspedienten sagde, at det kom i butikken om 1 uge. Da der var gået 3 uger ringede jeg til Kalejdaskop, der oplyste, at det gik yderligere 3 uger. Dvs. 6 ugers leveringstid for et helt almindeligt tæppe...

12. maj 2016

Besvarelse fra Kalejdoskop

Kære Kunde... Vi beklager den lange ventetid på det ønskede tæppe samt ligeledes den manglende tilbagemelding omkring leveringstiden. Vi bestræber os på at give den bedste kundeservice, - nogle gange er der ordre der glipper af forskelllige årsager, og det forsøger vi at forbedre med mere struktur i vores hverdag til samtlige medarbejdere. - Vi håber at se dig igen i vores bolighus og kunne give dig en god og bedre oplevelse næste gang. MVH Kalejdoskops butikschef

Imod almindelig sædvane for danske butikker

Købte en genstand i kalejdoskop,da jeg kom hjem og ser at genstanden ikke passer i mit hjem som jeg havde forudset, gik jeg tilbage i butikken for at få pengene retur. Da jeg henvender mig til ekspedienten nægter hun at betale pengene tilbage og oplyser mig om at der står et skilt, hvor de ikke vil leverer pengene tilbage. til min store forundring, undersøger jeg emnet og finder ud af at man ikke er forpligtet til returret for en fysisk butik. På trods af de har ret til ikke at give pengene tilbage, vil jeg ikke anbefale at handle her, da det går imod almindelig dansk sædvane at man kan få pengene retur. Hvorfor handle her, når man kan handle hundredevis af andre steder og få de samme møbler, så nu står jeg tilbage med dårlig smag i munden og indebrændt med et tilgodebevis som nok vil blive smidt væk med tiden.

4. maj 2016

Besvarelse fra Kalejdoskop

Kære Jonas..... Da vi ikke har mulighed for at give penge tilbage på nuværrende tidspunkt som forretning, gør vi meget ud af at skilte med rettigheder for køb ved disken, ligeledes på kundernes bon. Vi har ydermere en udlånsregel, således at hvis du som kunde ytre tvivl om dit køb, låner vi gerne ALLE vores ting med kunderne hjem, inden de foretager køb. Vi beklager at du trods dette føler at du har fået en dårlig behandling, fordi vi ikke har gjort en undtagelse i dit tilfælde. Inden du smider dit gavekort væk, gør vi for en god ordens skyld opmærksom på, at du kan bruge dit gavekort i Kalejdoskop Østerå, Orangeriet og By Hand i Skipper Clementsgade, og at det ligeledes er gyldigt i 2 år. MVH Kalejdoskops butikschef

Fantastisk service!

Jeg har for nylig købt et par ting online på Kalejdoskop og har sjældent været ude for så søde og kommunikerende mennesker. Jeg vil varmt anbefale dem!

19. juni 2015

Yderst behagelig kundeservice

Bestilte et Bob Noon billede med hvid ramme og modtog det med sort ramme. Jeg skrev en mail, hvor jeg udtrykte min skuffelse. Talte dagen efter med Deres kundeservice, Jette. Hun forklarede, at det var Bob noon der besluttede hvilken farve ramme skulle være. Hun vil se om de ikke havde en hvid ramme liggende de kunne sende mig eller om Bob Noon kunne sende en hvid ramme. Par timer efter tlf samtalen modtager jeg en mail om at der er en hvid ramme min vej.
Jeg er yderst tilfreds 👍👍

6. marts 2015

Kun en god oplevelse

Jeg havde længe søgt efter noget helt bestemt. Fik et tip om at Kalejdoskop havde det. Fandt det ikke på hjemmesiden, men skrev blot og så hjalp de mig. Fik bestilt med det samme og dagen efter havde jeg den ønskede vare. Så det var en god handelsoplevelse.

18. januar 2015

Jeg bestilte to plakater til afhentning i butikken, og de kunne afhentes dagen efter, så det var helt fint.
Da jeg så skulle hænge plakaterne op, var den ene plakat en lille smule krøllet i hjørnet, jeg gik ind og fik uden problemer min plakat ombyttet, til en ny plakat. Så helt kanon service!

10. september 2014

Hurtig og serviceminded hjælp

Jeg bestilte den meget omdiskuterede Kähler Jubilæums vase fra Kalejdoskop, eller rettere bestilte jeg både den lille, 12,5 cm og mellem, 20 cm. Eftersom den lille først kommer sidst på året var jeg indstillet på at modtage dem sammen efter den lille var kommet i handlen. Dog, blev jeg lidt nervøs fordi vasen jo blev revet væk alle andre steder, så jeg kontaktede Kalejdoskop for at dobbelttjekke at jeg stadig havde en sat til side- jeg ville ikke stå i november med en lang næse når det eneste alternativ ville være at betale overpris et andet sted.
Jeg blev mødt utrolig venligt af Louise Stjernby Jensen, der selvfølgelig forsikrede mig om at vasen stadig var sat til side til mig, at hun meget gerne ville tilbyde mig at dele forsendelsen mod en lille betaling til PostDanmark så jeg kunne have ro i sindet og modtage vasen før sidst på året. Ydermere har hun holdt mig utrolig velinformeret over email hele tiden så jeg havde en god ide om præcis hvordan betaling og forsendelse ville foregå. Tusind tak for god og venlig service til dig Louise, det er sjældent at man møder så serviceminded personale i Danmark :-)

28. august 2014

Utrolig rodet levering!

Jeg forudbestilte en vase hos kalejdoskopshop.dk, og bestilte pakkepost uden omdeling.
Jeg modtager så en email d. 4 august 2014 med leveringsbekræftelse og pakkenummer.
Dog bliver den først sendt afsted fra lageret d. 7 august 2014.

Jeg ringer til kundeservice og får at vide at den nok bliver sendt afsted inden ugens udgang, men at det ikke kan garanteres.
Desuden er medarbejderen meget kort for hovedet, og siger tingene på en måde som at jeg jo burde vide at de har travlt.

Jeg modtager så d. 8 august 2014 en mail fra PostDanmark om at min pakke kan hentes på posthuset, og jeg kører derned for at hente min pakke, for så at finde ud af den er udleveret til en anden person, dette er naturligvis ikke kalejdoskopshop.dk's skyld, men eftersom at der ikke var skrevet mit navn og adresse på pakken, gjorde det det noget besværligt at tjekke om det var den rigtige person der hentede den.

Efter en del bøvl, tid og lidt frustrede miner har jeg i dag fået min pakke.

9. august 2014

Hej Malene

Vi er kede af, at du har haft den oplevelse. Grundet den store mængde vaser, har ekspeditionstiden været længere end normalt, og at der er sket en fejl på vores fejllabel er selvfølgelig beklageligt.

Dog synes vi, at vi havde en god korrespondance med dig over telefonen i forbindelse med den løsning, vi fandt frem til, og vi håber, at du vil vende tilbage en anden gang, så vi kan give dig den gode kundeoplevelse, som vi altid tilstræber at give vores kunder.

Bedste hilsner

Sofie
Web- og marketing

Jysk super-service

Ved besøg i DK faldt jeg for nogle kæmpe knappe-knager hos en bekendt, som heldigvis huskede hvor hun havde købt dem. Lidt rodet bestillingsformulær medførte at jeg begik en fejl ang farve, men det redte Kalejdoskops Louise ud med bravour. Inden hun sendte de 9 knapper, tog hun et foto så jeg var sikker på, hvad der kommer med posten dagen efter. Jeg rejser hjem til Sverige om to dage med mine fede knappe-knager - det kalder jeg service med kryds og slange

15. april 2014

lækker butik - men rodet og dårlig service

tager i kalejdoskop for at shoppe lidt interiør og kommer hjem og opdager at de har opkrævet en dyrere pris på bonen end hvad varen stod til, men det er ligemeget, fordi jeg ser et møbel jeg vil købe og tænker at de kan de bare trække fra prisen på bordet. Tager så ind ugen efter for at købe det ønskede møbel, og bliver informeret om at det skal bestilles - helt fint med mig no probs!
nævner så det med det for meget opkrævede beløb, og herren der ekspederer mig kigger sukkende og siger bare, ´jaja det skal vi nok gøre´ ( tror aldrig jeg har hørt nogen lyde så træt og opgivende på samme tid ) - uden et undskyld fejlen eller andet.
samtidig med han virker utroligt irriteret over hele situationen, står der en ekspedient (som står og betjener en anden kunde) ved siden af som bare råber hen til mig `du er godt klar over at hvis du køber det over nettet er det jo klart det er dyrere fordi man betaler fragt`- blev helt forarget over tonen og sagde igen `jamen den er jo købt her??`, hvor hun bare sagde ´nårh´ (rigtig flabet ) bagefter.
nu er der gået en uge og har stadig ikke fået bordet og ringer ned for at høre, hvor lang tid der ville gå endnu (jeg blev informeret om at der højst ville gå en uge!) og de siger at de ikke engang har bestilt varen endnu (helt ærligt)!
kan kun anbefale kalejdoskop på deres ting, men ikke deres opgivende personale!!

13. januar 2014

Professionel og kompetent service!

Jeg handler meget i butikken i Aalborg, nyder den venlige og imødekommende stemning, samt den smukke og inspirerende udstilling! Har kun haft positive oplevelser med webbutikken, hvor man hurtigt får den bestilte vare :-)

19. november 2013

God service fra superkompetent personale

Jeg elsker at komme i Kalejdoskop - det er min yndlingsbutik i Aalborg. Jeg får altid supergod hjælp uanset om det er små eller store ting jeg er ude efter - og de har masser af viden omkring de mærker de forhandler - dejlig med så kompetent hjælp:) Virkelig en af de flotteste interiørbutikker i DK!
Har en enkelt gang prøvet deres webbutik og fik mine varer hurtigt - dejligt:) Kan kun anbefales herfra!

15. november 2013

Løgnehistorier og minus-service i Aalborgs Kalejdoskop!

Jeg havde reserveret en vare og ventede på den i godt tre uger.
Da jeg pr tlf oplyses af ejeren om, at denne nu er hjemme tager jeg ind til den fysiske butik for at afhente så snart det er mig muligt.
Da jeg vil afhente min vare overhører jeg ejeren spørge en ansat, om alle varer (af den type jeg skal afhente) blev stillet frem (til salg) ved ankomst, hvortil den ansatte svarer bekræftende.
Det er dog en anden historie ejeren vælger at fortælle mig, hun fortæller nemlig at varen slet ikke er kommet - og den kommer heller ikke igen, da den netop er udgået!
Ganske besynderligt eftersom ejeren af Kalejdoskop ellers pr tlf informerede mig om, at hun stod med varen i hånden, og at jeg blot skulle afhente den!
Jeg foreslår derpå at tage en anden vare fra samme serie, mod at hun giver mig en rabat, til gengæld for ulejligheden, dette nægter hun pure og jeg vælger derpå at gå med uforettet sag.
Så Kalejdoskop kan altså opsummeres på følgende vis: De lyver for kunderne, yder elendig kundeservice og dette udføres med en yderst arrogant attitude.

9. januar 2013

Åbenlys fejl

Jeg kontakter kundeservice ang. Hanno the Gorilla - en gorilla i træ - fra Superstudio. På deres hjemmeside reklamere de varen til 699 kr., hvorfor jeg hurtigt kontakter dem - den er set på alle andre hjemmesider til 849 kr.

Men jeg får der oplyst, at det er Hanno Junior Gorilla som de viser på hjemmesiden. Billedet er ikke Hanno Junior men Hanno the Gorilla! Junior er en mindre model og der er forskel i design - på trods af medarbejderen siger de er fuldstædig ens. Søg de to modeller på nettet, så ser du tydelig forskel!

Fair nok man har lavet en fejl, og ikke noteret den rigtige model på hjemmesiden. Men at man hellere vil diskutere end, at anderkende sin fejl, forstår jeg ikke noget af. Som kunde havde jeg naturligvis forventet, at få varen til den oplyste pris på hjemmesiden. Men jeg har naturligvis valgt, at købe varen hos et andet firma.

12. december 2012