Vi var på Rest. Kaktus i Præstø lørdag d. 18-10-25. Vi var 7 personer og der var godt gang i butikken. Tjeneren var en ualmindelig sød og smilende ung dame fra Ukraine. Hun talte godt dansk. Der var... Se mere
Virkelig god mad. Ny ejer har løftet restauranten og kvaliteten af maden. Jeg kan intet udsætte på servicen af den altid søde tjenerinde og maden virkelig god sammenlignet med for 7 mdr siden.
Den kedeligste madoplevelse vi har haft i år. Dårligt tilberedte retter. Forretterne var spiselige. Pasta og kylling og chili con carne var meget “våde”, ja kunne nærmest få status som supper.... Se mere
Super oplevelse på Kaktus i Præstø
Vi var på Rest. Kaktus i Præstø lørdag d. 18-10-25.
Vi var 7 personer og der var godt gang i butikken. Tjeneren var en ualmindelig sød og smilende ung dame fra Ukraine. Hun talte godt dansk. Der var virkelig travlt (omkring 40 gæster) hun var alene, men havde et kæmpe overblik. Hun løb stærkt og var virkelig effektiv. Hun klarede det hele selv og smilte hele tiden. Maden var som sædvanlig rigtig god.Vi kan derfor kun anbefale Kaktus på det varmeste- en oplevelse af de super gode.
Virkelig god mad
Virkelig god mad. Ny ejer har løftet restauranten og kvaliteten af maden.
Skrækkelig pizza
Var på besøg lørdag den 26. juli til aftensmad. Bestilte pizza, og det var skrækkeligt. Bunden var færdigbund, og med fyldet på, blev midten en grød og bunden kunne ikke holde på fyldet, så det burde spises med en ske. Blev spurgt, om vi var tilfredse, og til det kunne jeg kun svare nej. Og det skete der så ikke noget ved. Kan ikke anbefale nogen at tage på Kaktussen, hvis det er pizza, I går efter. Min veninde fik en pastaret, og den så fin ud.
Personale trækker den samlede oplevelse op
Personale trækker den samlede oplevelse op. Det er ikke en gourmet restaurant, men maden er absolut top
Bestilte en mørbradbøf med pommes…
Bestilte en mørbradbøf med pommes frites, men fik med kartofler. Fejlen blev hurtigt rettet og fik pommes frites. Maden var noget smagløs og kedelig. Kunne måske være peppet lidt op med lidt grønt.
Vil ikke anbefale til andre
Havde glædet os til lækker mad, som det var sidste gang vi var her, men denne gang levede det ikke op til forventningerne. Til en pris af 129 kr for en pizza matador forventer man noget. Det var så ikke den oplevelse man fik, er næsten sikker på det var en færdigbund og der var næsten intet fyld på, samt kun en enkelt lille skive oksefilet. Tjeneren virkede ret ligeglad, og der var næsten ingen gæster, som jeg nok godt kan regne ud nu hvorfor! Ærgerligt, her kommer vi nok ikke igen.
Det ku være så godt og så var det faktisk skidt
Havde set frem til lækker mexicansk og italiensk mad.
Blev skuffet allerede ved forretten. Det var tydeligvis guacamole fra Netto (den billige) og smagte ikke godt. Øv at de ikke laver den selv. I det hele taget bar maden præg af hurtig løsninger. Ris der der var tørre og en sørgelig bøf med billige skinkestrimler, grynede bønner. Til de priser havde vi forventer meget mere.
Der kan gives 1 stjerne for de udendørs omgivelser og 1 stjerne for min forret med ost og hvidløg men så har jeg også set igennem fingre med de IKKE hjemmelavede tortillas.
Havde forventet mere for de penge.
God service og lækker mad
God service og lækker mad. Og så er deres gård så hyggelig at sidde i. Klart et besøg værd. Jeg kommer igen.
super service og rigtig god mad
super service og rigtig god mad. Virkelig hyggeligt sted i Præstø, som varmt kan anbefales.
Den kedeligste madoplevelse vi har haft…
Den kedeligste madoplevelse vi har haft i år.
Dårligt tilberedte retter.
Forretterne var spiselige.
Bønnerne var udkogte og grynet.
Retten blev returneret til køkkenet og jeg afholdt mig fra at genbestille flere oplevelser.
Vi kunne dog få os et billigt grin flere gange, fordi vi kunne høre mikrobølgeovnen smække i og “plinge” hver gang, forud for serveringerne.
Kan ikke anbefales.
Det blev så til 3 besøg
Det blev så til 3 besøg, første, eneste og sidste, mega dårligt personale, stortset uspiselig mad, græsk bøf som ikke var gennemstegt, smagte af for gammel frikadellefars, skinke-pizza til ungerne som lugtede og smagte meget dårligt, alt i alt en ringe oplevelse, kan kun fraråde folk at besøge det sted.
Utrolig dårlig service
Vi møder personligt op et par dage i forvejen, og aftaler et lidt større parti mad ud af huset. Vi aftaler at bestille på dagen, hvor det skal spises - ved at ringe.
Opkaldet bliver ikke besvaret, vi venter 10 min og stadig ingen besvarelse. Kører personligt ned i restauranten, og får her at vide det ikke er muligt for dem at lave maden til os - ufattelig dårlig service!!
Meget skuffet, da vi på forkant aftaler og undersøger muligheden for det
Hyggeligt, men plaget af hvepse.…
Besøgte Restaurant Kaktus 2.8.23 sammen med to venner. Hyggeligt sted. Men vi var desværre plaget af mange hvepse i den ellers hyggelige gård. Jeg vil anbefale stedets ejer til at opsætte en hvepsefælde el.lign. Og vore wienersnitsler kunne godt have været stegt lidt bedre. Til gengæld blev de serveret med lækker gariture.
Har spist der adskellige gange og altid…
Har spist der adskellige gange og altid været tilfreds. Men sidste gang var noget skidt. skinkesnitzel var friturestegt hård og tør som spånplade . pomfritter ligeså . ikke meget smag i bearnaisesaucen
Lækker mad
Lækker mad, god betjening. Mange gæster så anretning tog lidt tid men vi fik god vin.
Meget kedelig og smagsløg mad
Meget kedelig og smagsløg mad og der er meget beskidt det er lige fra gulvet til pynt
Service var der heller ikke meget af rejste os flere gange for at be om drikkelse mm .
Vi havde ellers hørt godt om det. Men det er ikke et sted vi kommer igen. Der var ærgerlige penge at bruge når man forventede noget godt .
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Dejlig frokost og sublime pizzaer gode bøffer og rent faktisk et stjerneskud med en smørstegt fisk til. Høflig betjening!
Dårlig mad
Alt i alt en dårlig oplevelse med maden.
wienersnitsel Var genopvarmet og paneringen var ikke andet ind klistret dej. Tallerknen flød med smør. Glaskartofler med all around krydderi og grønsagerne var rå. Det er ikke er oplevelse jeg vil gentage.
Personalet var venlige, men det bliver kun til en stjerne, da det var maden vi kom for
Rigtig god mad høflig betjening…
Rigtig god mad høflig betjening rimelige priser