Vi hentede 3 nytårsmenuer bestilt via nettet. Det lød rigtig lækkert. Forret hummersuppe smagte lidt som den var brændt på, og ingen rigtig smag, det røg ud. Hovedret fint lækkert stykke oksekød,... Se mere
En ellers hyggeligt afslutning på ferien, skulle afsluttes på kongernes i Tisvildeleje. Man bestiller en oksemørbrad som der forventes at kokken kan finde ud af at tilberede på perfekt vis efter inst... Se mere
Klar anbefaling herfra til Kongernes Fiskerestaurant. Vi fik rejer til forret og fish n chips til hovedretter. Det var super lækkert. Betjeningen var i top og priserne osse rimelige. Og... Se mere
Besøg vores Restaurant i Tisvilde. Kongernes serverer mad morgen-, frokost- og aften. Lokale råvarer, øl, dejlige vine og Kram til kr. 0,-
Hovedgaden 66, 3220, Tisvildeleje, Danmark
- +45 9310 7913
- tisvildeleje@kongernes.dk
- www.kongernes.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hyggeligt sted
Sød betjening, lækker mad, og godt nok serveret hurtigt.
At oplevelsen i sin helhed slet ikke står mål med prisen. Mår man bestiller en oksemørbrad, er forventningen at kokken kan finde ud af at tilberede den på perfekt vis. Det sted kan ikke anbefales.
Man bestiller en oksemørbrad som der forventes at kokken kan finde ud af at tilberede på perfekt vis efter instrukser. Når der bestilles en medium rare, forventer jeg ikke at få et stykke tørt kød retur, som saften og kraften er stegt helt ud af, selv min hund ville jeg ikke byde dette stykke kød, tjeneren er venlig og tager det retur og kommer 5 min efter med et nyt stykke, som så er det rene tatar. Kannibal er man jo heller ikke. De skulle skamme sig at servere sådan noget bras for kunderne, der i øvrigt betaler i dyre domme for måltidet. At kalde sig "kongernes", burde ændre navn til skosåle restauranten, da dette ville passe til det de servere. VIRKELIG ELENDIGT, KAN IKKE ANBEFALES.
Alt i alt en dårlig oplevelse
Da vi kom havde vores tjener omvendt kasket på som høre hjemme på et pizzaria og ikke på en restaurant. Så havde vi bestilt 3 retters menu hummer bidsk. Mørbrad af ung kvæ m garniture og chokolade mousse. da vi bestilte menyen fik vi at vide at de ikke havde mere ung kvæ mørbrad tilbage så vi fik ribeye i stedet for med garniture fra den ret på kortet .hummer bidsken var fin men hovedretten var ikke nogen god oplevelse kødet var fyldt med sener og garniture var middel. Så kom desserten der var lavet af pulver og mælk med vaniljeis i stedet for kokos is. Alt i alt en under middel oplevelse og jeg kan helt klart ikke anbefale stedet 😕
Rødspætten
Fik rødspætten som var nærmest kun panering. Usaltet og for dyrt til prisen. Kommer ikke der og spiser rødspætte igen .
Jeg besøgte kongernes desvære var maden…
Jeg besøgte kongernes desvære var maden virkelig dårlig og der ver ikke nok smag i maden der var ikke tilsat nok krydderier jeg bestilte en stor bøf som blev serveret nærmest kold. Jeg kan ikke anbefalde denne restaurant kvaliteten hænger ikke sammen med det man betaler for et måltid.
God mad - dårlig oplevelse med tjener
Vi havde en rigtig god oplevelse med maden. Jeg fik ribeye som var mør som smør. Generelt fik vi alle utrolig lækker mad.
Eneste minus var service fra den ene tjener som gav den dårligste service jeg til dato har oplevet. Derfor kun 4 stjerner.
Trist oplevelse
Det var en trist oplevelse sidste uge. Vi fik mørbrad og Falafel med grøntsager og salat. Anretningen var fin, men for os hang prisen dog slet ikke sammen med mængden af maden. Var vi mætte...nej. Udover det, var kødet meget tørt, salaten til Falafel var meget kedeligt, ingen særlig dressing/vinaigrette - smagte bare af eddike. Vi har ikke sagt noget på stedet, fordi vi var sultne og ikke ønskede at vente på en ny portion. Vi kommer desværre ikke igen.
Vi kommer gerne igen.
Spiste aftensmad kl. 17.30
Spiste en 3 retters menu, samt vinmenu.
Alt fungerede fint, sødt personale.
Vi kommer gerne igen, tak for lækker mad 🤗
Holdt 80 års fødselsdag i restauranten…
Holdt 80 års fødselsdag i restauranten med 3 retter mad med vinmenu, det var lækkert anrettet og maden smagte dejligt og med fremragende vinmenu. Vi kommer gerne igen og betjeningen er altid venlig og imødekommende. Absolut Et besøg værd hvis du er i Tisvilde.
Ikke godt nok som nytårsmenu, kedeligt.
Vi hentede 3 nytårsmenuer bestilt via nettet. Det lød rigtig lækkert.
Hovedret fint lækkert stykke oksekød, god sauce, gode pommes Anne men den eneste garniture var et artiskokhjerte ret hårdt, så et blegt tallerken at sætte sig til nytårsaften, så bestemt ikke festligt ud.
Desserten smagte fint!
Min veninde og jeg spiste frokost i dag…
Min veninde og jeg spiste frokost i dag hos Jer.
Ved bordet ved siden af os sad to udlændinge. Den ene fik et stykke med kylling, og den anden gæst et stykke med kylling samt en kartoffelmad.p
Vi havde nær tabt kæben af begejstring over, hvor kæmpe store stykkerne var, de fyldte hele tallerkenen, for ikke at tale om højden på stykkerne. Jeg har aldrig set noget så flot og højt.
Vi bestille to stykker med kylling et stykke til hver.
Hold nu op en lang næse vi fik. Det var et lille stykke mad, der smilt kunne have været serveret på en underkop!
Jeg har aldrig fået kylling der knasede, når man spiste det, men det var det heller ikke. Det var selleri og æble, endelig var der til min overraskelse to stykker kylling.
Jeg synes, at til en pris på 125kr. Kunne jeg godt have tænkt mig et stykke med hønsesalat ligesom dem ved nabo bordet fik.
Mvh.
H. Jeppesen
Jeg siger bare nej tak
Jeg siger bare nej tak. Ringe mad til alt for mange penge.
Vi kom 6 personer
Vi kom 6 personer - glade og forventningsfyldte - til tjenere, hvor vi åbenbart havde alle og ingen, som virker uengagerede, uproffecionelle og forvirrede. De ville have passet fint til et lille madbod i Musik i Lejet, hvilket deres påklædning (short og forskellige t-shirts) også ville passe bedre til.
Maden var generelt kedelig, usaltet og jævn - og passede slet ikke til priserne. Og så var der for lidt af den. Fx en hovedret bestående af 3 falafler, en kvart majskolbe, lidt hummus og avokadomos - intet brød ell.lign. stivelse og lidt grønt svarende til en lille gulerod - og det var det.
Vi blev ikke mætte, og måtte bedre om brød (som pludselig slap op) og pommesfrites ved siden af.
En ostetallerkner kom ind med mugne vinduer. Kompensering eller beklagelse? Næææ, vinduerne blev taget af tallerknen og en lille skål med druer sat på bordet.
Alt i alt var det vores egen gode stemning, som bar det hele oppe.
Vi kommer ikke igen.
En uforglemmelig oplevelse på den…
En uforglemmelig oplevelse på den dårlige måde. En kold, kedelig hummerbisque, en hovedret som smagte dårligt og med tilbehør i øst og vest uden sammenhæng, overkogte kartofler til de var helt hvide inde i midten og melede. Sluttet af med en rødgrød, som var som at spise hindbærsyltetøj med en klat is på. Serveret af en servitrice, som talte så lavt, at man ikke kunne høre hvad hun sagde. Og et personale der ikke fulgte op på, hvorfor hovedret og dessert stod nærmest urørte.
Opkast og kvalme hele natten. 835 kr. Jeg er dybt skuffet og kommer ikke til at spise der igen. Ville helst give 0 stjerner.
Skuffende 3-retters middag
Skuffende 3-retters middag, der ellers lød lækker ud fra menuen.
Kold hummerbisque til forret med overtilberedt fisk i. Usammenhængende hovedret med overtilberedte kartofler. Uspiselig rød grød til dessert, der mest mindede om syltetøj.
Desuden ringe serviceniveau, med manglende spørgsmål indtil “hvorfor vi nærmest ikke havde rørt maden på tallerkenerne?” Både hovedret og dessert efterladt stort set urørte tilbage.
Ærgerlig oplevelse, som kostede dyrt.
En uforglemmelig oplevelse
Min oplevelse på Kongernes svar intet mindre end fortryllende. Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt med en varm velkomst og en stemning af elegant hygge. Betjeningen var opmærksom og venlig, og maden var en sand kulinarisk oplevelse. Hver ret var en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, præsenteret med omhu og perfektion. Atmosfæren var behagelig og afslappet, perfekt til en hyggelig sammenkomst med venner. Jeg kan varmt anbefale Kongernes til enhver, der søger en uforglemmelig oplevelse.
Vi er så skuffet over kongernes i…
Vi er så skuffet over kongernes i tisvilde. Beskriver en lækker brunch på deres hjemmeside - men det er så tarveligt det man få serveret, at man ikke kan kalde det brunch. Så hold jer langt væk. Kongernes var ellers et dejligt sted førhen.
Kvaliteten er faldet … ikke kongernes værdig
Nye ejere og kvaliteten af deres brunch er faldet betydeligt, desværre …
Restauranten spammer på SoMe
Restauranten har en Facebookprofil og melder sig ind i alle mulige grupper, hvor den så spammer med tilbud, selvom gruppen ikke har noget med mad eller restauranter at gøre. En ordentlig restaurant burde være hævet over den slags aggressive og forfejlede marketingskampagner.
Anbefaler det som en hyggelig restaurant med lækker mad.
Vi kom ind ved et tilfælde, fordi vi var meget sultne. Meget varm velkomst. hyggeligt sted. Forskellige søde små ting skaber en hjemlig atmosfære. Køkkenet er dansk. Frisk mad og rigelige portioner. Jeg anbefaler det til besøgende i Danmark og venner.