kajsfoto.dkom Anmeldelser

4,6

Ej men altså! :-) Tusinde tusinde tak for din venlighed, sjov måde at være på hvilket fik hele familien til at vise vores bedste og ægte smil frem. Det var en ren fornøjelse og vores børn hav... Se mere

Fantastisk foto-forretning kun rosende ord herfra og max op på stjerner🤩. Den sødeste og mest behagelige indehaver/fotograf mm. , der sætter en stor ære i at udføre hans arbejde ordentligt og profe... Se mere

Skriver sjældent anmeldelser, men det bliver jeg nødt til i dette tilfælde. Jeg havde meget spontant brug for portræt billeder ift. et nyt kørekort. Jeg havde heller ikke bestilt tid eller ringet, men... Se mere

Fik igen taget nye pasbilleder - for 6. gang viste en hurtig optælling. Det var hurtigt, nemt og billigt samt uden tidsbestilling. Altid meget venlig betjening. Tilmed en dygtig portrætfotograf, bedøm... Se mere

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk foto-forretning kun rosende…

Fantastisk foto-forretning kun rosende ord herfra og max op på stjerner🤩.
Den sødeste og mest behagelige indehaver/fotograf mm. , der sætter en stor ære i at udføre hans arbejde ordentligt og professiolt! Han tager sig den tid det tager, for at du får det bedste resultat, kommer med gode råd osv.
Ville gerne give 10 stjerner ud af 5 stjerner, men logisk nok er dette ikke muligt 😁😅😉

9. april 2022

Fantastiske fotos!

Mine børn er gennem mange år blevet fotograferet hos dig - og hver gang har jeg modtaget de flotteste billeder. Du er fantastisk til at fange dem i deres naturlige element med masser af glimt i øjnene. Jeg er virkelig imponeret og måtte også denne gang fælde en tåre over det fantastiske resultat. Tusind tak for at forevige mit guld. Det er fotos i verdensklasse til meget rimelige priser, så klart en stor anbefaling herfra.

29. august 2021

Så god service og fine resultater!

Vi får altid kun taget billeder hos Kajsfoto. Franz er super god til børn, og har givet os nogle dejlige fotominder. Altid god service, fair priser, og så har Franz gode ideer til, hvordan man kan tage fine billeder, samtidig med at han er lydhør og med på de ideer, man selv kommer med.

9. august 2021

Ubehagelig adfærd/ påvirket af alkohol

Min familie og jeg har desværre været udsat for ubehagelig adfærd af Kajs foto. Jeg kommer ind i Kajs foto sammen med mit spædbarn og min søn på 3år. Butiksindehaveren starter med at skælde mig udover, at jeg ikke præsenteret mig selv i det tidligere tlf opkald jeg havde med ham. Han fortæller med en høj stemme, at man i Danmark starter med at præsentere sit navn før man fører en dialog- han fortsætter den vrede snak derfra og begynder og råbe og skrige i butikken- trods at jeg har 2 børn med og min søn på 3år begynder at græde. Jeg er helt i chok over hans adfærd og råben og skrigen og formår ikke og sige noget. Jeg kan tydeligvis lugte alkohol- men det skal ikke være en undskyldning for hans vrede- ubehagelige adfærd. Han beder mig om og skride fra hans butik med mine 2 børn. Jeg har aldrig været i hans butik før og kender ham heller ikke- og ved ikke hvad motivet bag hans aggressive handling var. Men jeg vil aldrig nogensinde nærme mig hans butik mere.

1. august 2021

Besvarelse fra kajsfoto.dkom

Kære Bushra, det gik helt galt den dag. Du ringede og uden at præsentere dig bad du om en tid. Jeg fortalte dig at du skulle komme inden kl. 17.00 hvis vi skulle nå det. Du ringede endnu engang igen uden at gide præsentere dig, du fortalte at vi havde åbent til 17.30, jeg fortalte igen du skulle være det inden kl 17.00 da andre havde en aftale om fotografering. Du kom så anstigende kl. 17.15 var stadigvæk krævende og med" jeg skal have" attituden på. Ja så blev jeg sgu sur, og sagde nej tak det kan ikke lade sig gøre, du blev så sur og det ene ord tog det andet. Du tilhøre den moderne generation, der ikke engang gider præsenterer sig, med "Jeg skal" attituden på. Nej vi er ikke slaver, vi skal ikke acceptere at kunden altid har ret. Du skulle tage et kursus i at opføre dig ordentligt, tale pænt og forstå et nej. Og så er der din påstand om at du kunne lugte alkohol. Hmm supersvært da alkohol slet ikke forefindes på vores arbejdsplads, og jeg slet ikke drikker alkohol, men kun cola og vand. Så imponerende at du kunne lugte alkohol.

Perfekt service

Jeg valgte at få et billede i ramme af mig og min kæreste til hendes fødselsdag, dejligt at vide at man kunne få den hjem samme dag. Det tog ikke mere end 5 minutter selvom det følte som 2-3 minutter, og herren var virkelig flink og har humor og selve butikken er flot indrette. Kan varmt anbefales, og kommer glædeligt tilbage!

8. juni 2021

Helt igennem fantastisk!

Ej men altså! :-)

Tusinde tusinde tak for din venlighed, sjov måde at være på hvilket fik hele familien til at vise vores bedste og ægte smil frem. Det var en ren fornøjelse og vores børn havde det virkelig morsomt! De lytter ellers aldrig efter :)

Tak for dine fine fine billeder og ekstra materialer 🥰

Kh,

Vejleskov familie

2. januar 2021

Besvarelse fra kajsfoto.dkom

tak for de fine ord, humor er en vigtig del af det at være fotograf, sjov,pjat og ballade giver ægte smil.

Bedste fotograf og yderst god service

Den dygtigste, sjoveste og venligste fotograf. Det er altid en fornøjelse at få taget billeder hos ham og han sørger altid for at levere gode billeder.

Min familie og jeg har fået taget billeder hos ham gennem mange år og det fortsætter vi bestemt med!

26. december 2020

Besvarelse fra kajsfoto.dkom

tusind tak for de fine ord. kajsfoto.dk

God service og dygtigt personale

Kajs foto giver fantastisk kundeservice! Vi kom ind lidt for tidligt og blev hurtigt betjent og sendt til et spejl, så vi kunne se, hvordan vores tøj, hår og makeup sad. Franz var rigtig dygtig til at fortælle, hvordan vi skulle sidde og stå, så det ville se godt ud. Vi fik tid til selv at vælge de bedste billeder, om vi ville have dem i sort/hvid eller farver samt størrelse.
Franz er en munter og serviceminded person, der er god til at sætte et smil på læberne hos sine kunder.

Jeg vil klart anbefale Kajs foto!

28. oktober 2020

Besvarelse fra kajsfoto.dkom

Hej Anne-Charlotte, tusind tak for de fine ord, men sådan er servicen bare her. Og I var også rigtigt gode til det, smilende og glade. mvh Franz, fotografen

God og hurtig service

Min datter og jeg skulle have taget pasbilleder. Det foregik hurtigt og professionel. Ejeren er meget empatisk og sjov.
Vi kan godt anbefale Kaj’s foto herfra 👍🏻

11. april 2020

Besvarelse fra kajsfoto.dkom

tusind tak for de fine ord, men sådan er vi bare her....

God oplevelse hos Kaj´s Foto...

Første gang vi har fået taget billeder hos Kaj’s Foto. Professionel service, godt humør og nogle gode billeder rigere gør, at det bestemt ikke er sidste gang, vi lægger vejen forbi denne hyggelige fotohandel i Vanløse. At priserne så også er nogle af byen’s bedste gør heller ikke noget. Kan klart anbefales !,

4. december 2019

Vi bruger altid Kajs Foto.

Vi bruger altid Kajs Foto.

Min kones familie er kommet hos Kajs foto i 3 generationer nu. Franz, der har overtaget stedet for sin far er super dygtig, rar, servicemindet og imødekommende.

Jeg er selv super allergisk overfor røglugt, og der har aldrig været noget, når jeg har været i butikken.

Franz kan også i den grad anbefales til fotografering af børn og dyr :)

23. februar 2019

Har i snart 10 år brugt Kajsfoto og…

Har i snart 10 år brugt Kajsfoto og sjældent har jeg mødt en fotograf ,der hver gang fik smilet op hos børn fra ½ år og opefter. Altid tid til en god bemærkning. Far og søn er venlige imødekommende og rigtige rare. Har ved gud ikke oplevet røglugt i butikken. Rigtig godt arbejde med billederne.

16. december 2018

Fantastisk

Vi besøgte Kajs foto for, at få vort barn julefotograferet.
Yderst professionel fotograf og meget venligt og kompetent personale.
Kan kun anbefales.

5. december 2016

En fantastisk service

Skulle bruge et portrætfoto til et CV, og syntes ikke at et alm. pasfoto var godt nok.
Tog ud til Kajs Foto fordi det var lørdag og andre havde lukket.
Valgte en pakke hvor jeg kunne vælge mellem sort/hvid eller farve til Kr 350.-
Vi blev enige om at sort/hvid nok var det bedste til et CV.
Fotooptagelsen tog fem minutter, og da jeg kom hjem lå der en mail fra Kajs Foto med to perfekte portrætfotos - både sort/hvid og farve... ("som en ekstra rabat" havde fotografen skrevet )
Jeg vil varmt anbefale Kajs Foto til andre.

16. august 2014