Kaj Fjerritslev Rasmussen Anmeldelser 7

4,2

4,2

God

Fantastik og ubeskrivelig service 😁

Efter besøg to dage i træk, af samme vvs firma (Ikke Kaj Rasmussen) virkede vores pillefyr stadig ikke… Jeg valgte derfor at ringe til Kaj Rasmussen, som kom og kiggede på det, Ulrich som jeg efterfølgende fandt ud af var chefen, brugte ca. 1 1/2 - 2 timer på at rense fyret osv. han fik det op og køre igen, men kun for en kort periode.
Ulrich og jeg fik i dialog for at finde en løsning, og det endte med at jeg bestilte et helt nyt pillefyr.
De sender dernæst 2 ansatte ud, for at montere det nye pillefyr… ( Michael og Tobias), og hold nu k… det var en fornøjelse, for det første brugte de 1 dag, tiltrods for at de sagde det ville tage ca. 2. Udover det, var de 2 virkelig sjove, friske, underholdende og MEGET profesionelle og rigtig dygtige til at forklare. Fyret køre som det skal.

Meget stor ros til både Ulrich, Michael og Tobias (lærling), de gjorde virkelig oplevelsen fantastisk, hele vejen igennem forløbet.

Vi vil uden tvivl benytte Kaj Rasmussen A/S Fjerritslev igen.
Kunne man give 10 stjerner, så havde de fået det.

13. november 2025
Kaj Fjerritslev Rasmussen-logo

Besvarelse fra Kaj Fjerritslev Rasmussen

Kære Thomas

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!
Vi er glade for at høre, at Ulrich, Michael og Tobias kunne hjælpe jer godt videre, og at I følte jer trygge gennem hele forløbet. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hvor er det dejligt at høre, at jeres nye pillefyr nu kører, som det skal – og at både humør, faglighed og forklaringer var i top under installationen. Vi giver naturligvis rosen videre til de tre, som uden tvivl vil blive rigtig glade for at høre det.

Tak fordi I valgte os, og tak fordi I tog jer tid til at dele oplevelsen. Vi står altid klar, hvis I får brug for hjælp igen.

De bedste hilsner
Kaj Rasmussen A/S

Kvalitet når det gælder........

Vi havde den meget positive oplevelse at have 2 mand på besøg fra Kaj Rasmussen til et par VVS opgaver.
Professionelle folk som kan deres håndværk.
Alt klappede mht. tid og pris og dejligt med et firma som er hurtige til at respondere med tilbud osv.
Og ja, næste onsdag kommer de igen til en ny opgave :) Thumbs Up herfra :)

13. maj 2025
Kaj Fjerritslev Rasmussen-logo

Besvarelse fra Kaj Fjerritslev Rasmussen

Hej Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse – den varmer!

Vi sætter stor pris på dine ord om vores folk og deres arbejde. Det betyder meget for os, at både kvaliteten, tidsplanen og kommunikationen har levet op til dine forventninger. Vi gør os umage for at levere præcist og professionelt – hver gang.

Det glæder os, at vi snart skal hjælpe dig igen. Vi ser frem til næste opgave på onsdag!

De bedste hilsner,
Teamet hos Kaj Rasmussen VVS

Kaj Rasmussen ja hva ska man sige til…

Kaj Rasmussen ja hva ska man sige til det. De har været en kæmpe hjælp og en fair pris for alt det arbejde vi fik lavet, med at få vores olie fyr ud og luft til vand ind, og indkørsel af det hele, da vi skulle have det kørt sammen med solvamen, og få det kørt på internettet. vi kan kun takker mange gange for de folk der har været her. rigtig flinke og svare når man spørger for 3 gang på det samme spørgsmål. så enu en gang mange tak. mvh Edel/Bent Willumsen

29. oktober 2023

Verdens klasse service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Min kæreste og jeg har netop købt hus og skulle bruge en vvs mand til at lave gulvvarme. Da vi ikke er de rigste valgte vi at få flere tilbud hjem, ja faktisk ringede vi til ikke mindre end 8-10 stykker. Og her kommer min pointe, den eneste vi ringede til som var positiv omkring opgaven, bad os sende plantegning og sendte overslag var Ulrich fra Kaj Rasmussen. Vi fik den bedste service, hurtig møde og en mega fair og god pris.
Men må også sige at det er vildt at så mange andre firmaer ikke vil tage deres tilbud til kunder seriøst. Men det gjorde Ulrich fra Kaj Rasmussen. Vi vil aldrig bruge andre end dem, kan varmt anbefales.
Simon & Sarah, Aabybro

13. januar 2022

Happy hour faktura

Man bliver oplyst at påfyldningen af kølemidlet bliver 1000,- hvorefter de sender en faktura på knap 2000,- !
Derefter forklarer de at de 1000,- blot var for kølemiddel!
Aftalen om hvornår de skulle ankomme var ligeledes ikke korrekt.

16. december 2020