JustInCase Anmeldelser 157

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi hade lite strul med vårt kontonummer. Detta löste Björn på ett otroligt proffisionellt sätt. Snabba svar, otroligt trevligt bemötande och snabb lösning. Han svarade utanför "ordinare arbetstider" o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oerhört snabb service. Begärde en blankett via mail söndag kväll och fick den redan tidigt måndag morgon. Fyllde i blanketten och några timmar senare kunde jag signera den digitalt. Jag är mäkta nöjd... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var snabb och smidig service. Jag blev registrerad som kund inom kort varsel. Jag rekommenderar JustInCase för er som är i en liknande situation som jag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter telefonkontakt med Just In Case är min upplevelse: 1, Ingen väntetid, inga onödiga knappval. 2, Riktigt trevligt bemötande. 3, Kunniga. 3, Snabb hantering av mitt ärende. 4, Personlig... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Forsikringsselskab
  2. Livsforsikringsselskab

Skrevet af virksomheden

Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var snabbt, smidigt och enkelt och ett direkt besked!

Snabbt, smidigt och enkelt och ett direkt besked!
Avgörande att den gäller till 90 år.
Saknade dock att kunna skriva in namn på förmånstagare.

31. oktober 2024

Hej Marie,

Ett innerligt tack för ditt fina omdöme, vi strävar efter att vara så direkta det går😊 - välkommen till JustInCase!

Det går att skriva in namn och personnummer på de specifika personer du vill ha som förmånstagare till din livförsäkring när du tecknar den. Nu i efterhand kan du bara logga in på Mina sidor och fixa det.

Bra och snabb service

Bra och snabb service

15. oktober 2024

Hej,

Vi blir så glada när våra kunder upplever det du upplevt så starkt att de ger oss 5 stjärnor i betyg! Det betyder att vi gör något rätt i vår strävan att förenkla för alla att skaffa sig en grym livförsäkring. Det är ju tyvärr så att nästan hälften av Sveriges familjer inte skulle ha råd att bo kvar om en partner dör, vilket är en väldigt dålig situation.

Tack för omdömet och välkommen till JustInCase!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var väldigt smidigt att och enkelt…

Det var väldigt smidigt att och enkelt att registrera sig

9. oktober 2024

Hej Chris,

Det står i vår manual att det skall vara smidigt och enkelt för våra kunder att registrera sig😊 Så det är en fullständig fullträff för oss att läsa att det var exakt det du upplevde, samt 5 stjärnor!!!

Mycket välkommen till JustInCase!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Försäkrings agent ringde direkt när…

Försäkrings agent ringde direkt när beställningen genomfördes och justerar ärendet till bara en försäkrin när jag råkade beställa fyra stycken behöver bara en försäkring bra upplevelse

4. oktober 2024

Hej Patrik,

Det var jag som ringde dig, och jag vill igen passa på att säga att det var så trevligt att tala med dig! Och även om vi gärna ser att du har ett superskydd för din familj, så kanske 4 livförsäkringar var i överkant😂

Härligt att du uppskattade upplevelsen.
Varmt välkommen till JustInCase med 1 livförsäkring!

Snabbt och enkelt!

Snabbt och enkelt!

20. september 2024

Hej Peter,

Tack för det fina betyget och ditt omdöme!

Välkommen till JustInCase!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt att teckna försäkring lättläst…

Enkelt att teckna försäkring lättläst information

6. august 2024

Hej Tussen,

Det där du skriver är ljuvligt för oss på JustInCase att läsa - fantastiskt! Och vilket betyg sedan - TACK!

Stort välkommen till JustInCase!

Precis tecknat

Precis tecknat. Gick smidigt.

26. juli 2024

Hej Tony,

Mycket trevligt att läsa! Och tack för det fina omdömet!

Välkommen till JustInCase!

Jättebra

Jättebra och snabbt ordnat

28. juni 2024

Hej Kjell,

Vilken sammanfattning - toppbetyget OCH jättebra! Vi är jätteglada över att välkomna dig till JustInCase!

Snabbt och smidigt

28. juni 2024

Vivianne,

Du ger oss högsta betyg, samt två för oss väldigt viktiga egenskaper att leverera på - snabbt och smidigt. Vi kunde inte vara gladare över att få välkomna dig till JustInCase! 👏👏

Jättebra! Rekommenderas!

Lätta att teckna och utan att ta BMI i beaktande vilket är ett helt värdelöst sätt att mäta hälsa på.
Muskler väger mycket!

Känns bra att ha ett grundskydd för familjen nu när man köpt hus.

17. juni 2024

Hej Tobias!

Tack för ett otroligt fint betyg, det bästa! Väldigt kul att höra om att du hittat vårt populära och unika grundskydd utan hälsofrågor! Så kul att höra att det känns bra - som vi brukar säga; enklaste sättet att få en god nattsömn👌

Mycket välkommen till JustInCase!

Svarar snabbt vid frågor

Svarar snabbt vid frågor. Är tydliga

10. juni 2024

Hej Ramona,

Tack för superbetyget 🥰 Vi försöker vara så snabba och tydliga det bara går med svaren till våra kunder. Ni är väldigt viktiga för oss!

Ett varmt välkommen till JustInCase!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag tycker om

Jag tycker om allt

20. maj 2024

Hej,

Det är verkligen kul att läsa att du gillar allt😊
Tack för ditt engagemang och välkommen till JustInCase!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lätt och smidigt att teckna…

Lätt och smidigt att teckna försäkringen på nätet.

12. april 2024

Hej Robban!

Tack så mycket för din dina recension - den betyder mycket för oss. Välkommen till JustInCase!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra upplevelse för att det var mycket…

Bra upplevelse för att det var mycket bra och skapliga och bra kvalitetspriser.

26. marts 2024

Hej Linda,

Stort tack för alla stjärnor och för dina snälla ord!

Välkommen till JustInCase - nu kan du sova tryggt!

Snabb och enkel.

11. marts 2024

Hej!

Full pott, vi lyfter på hatten för ditt betyg. Det glädjer oss oerhört att vi kan ordna ett enkelt sätt att försäkra sin familj.
Välkommen till JustInCase - nu kan du sova tryggt!

JustInCase

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.