JustInCase Anmeldelser 157

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi hade lite strul med vårt kontonummer. Detta löste Björn på ett otroligt proffisionellt sätt. Snabba svar, otroligt trevligt bemötande och snabb lösning. Han svarade utanför "ordinare arbetstider" o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oerhört snabb service. Begärde en blankett via mail söndag kväll och fick den redan tidigt måndag morgon. Fyllde i blanketten och några timmar senare kunde jag signera den digitalt. Jag är mäkta nöjd... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var snabb och smidig service. Jag blev registrerad som kund inom kort varsel. Jag rekommenderar JustInCase för er som är i en liknande situation som jag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter telefonkontakt med Just In Case är min upplevelse: 1, Ingen väntetid, inga onödiga knappval. 2, Riktigt trevligt bemötande. 3, Kunniga. 3, Snabb hantering av mitt ärende. 4, Personlig... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Forsikringsselskab
  2. Livsforsikringsselskab

Skrevet af virksomheden

Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!

Kontaktoplysninger

4,8

Fremragende

TrustScore 5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Upplever att Just In Case är ett…

Upplever att Just In Case är ett seriöst företag och det är lätt att teckna. Rekommenderas starkt!

25. marts 2025

Hej Emil!

Stort tack för de värmande orden och det fina betyget.

Jag måste ställa en fråga

Jag måste ställa en fråga
Hur kan denna livförsäkring gälla tills man är 90 är då de flesta dör innan det.

Om jag tecknar en försäkring på 3 miljoner
Och den faller ut om 20 år

Blir det då den dagens penningvärde

18. marts 2025

Hej Johnny,

Om du är försäkrad hos oss och avlider innan du fyllt 90 år gäller försäkringen. Vi är Sveriges livförsäkringsspecialister så vi har goda villkor för våra kunder.

Vi har inte inflationsskydd på våra försäkringsbelopp då vi är av åsikten att våra kunder själva bör få bestämma vilket belopp de vill betala för. Det går utmärkt att själv höja sitt försäkringsbelopp eftersom tiden går.

Ett varmt välkommen till JustInCase!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mållös

Jag måste skriva 10 tecken.

2. marts 2025

Hej,

Tack för det fina betyget!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Känns jätte bra,pga att jag har en…

Känns jätte bra,pga att jag har en dotter!

1. marts 2025

Hej Liselotte!

Visst känns det bra nu när du signat upp dig?! Vi brukar säga att det är det bästa sättet att få en god natts sömn, eller peace of mind om man så vill.

Stort TACK för det bästa betyget!

Vi hälsar dig varmt välkommen till JustInCase!

Enkel registrering.

Enkel registrering.

17. februar 2025

Hej Isabella,

Vilket fint och tydligt omdöme - och vilket betyg!! Tack.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt snabbt och helt klart…

Enkelt snabbt och helt klart överkomligt.

14. februar 2025

Hej Robert,

Det är det vi vill vara, överkomliga. TACK för ditt betyg med!

Mycket välkommen till JustInCase!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt smidigt att teckna deras…

Väldigt smidigt att teckna deras grundskydd

18. februar 2025

Hej Karl,

Vad kul att läsa om vårt unika grundskydd. Det tar ju på riktigt bara 1 minut att signa upp, och det är inga hälsofrågor vilket är unikt.

TACK även för högsta betyget!

Snabbt och enkelt

7. februar 2025

Hej Daniel,

Som vi vill och ska vara helt enkelt. Tack för det och för högsta betyg!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket enkelt & bra information via…

Mycket enkelt & bra information via hemsidan.

28. januar 2025

Hej Roger,

Tack för ditt utmärkta betyg och de fina orden!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

gick snabbt och bra

12. januar 2025

Hej Kjell,

Tack för att du tog dig tid att komma in med ett omdöme!
Bra var det också😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

super snabb service med tydlig…

super snabb service med tydlig förklaring och en livförsäkring som skyddar upp till 90 års ålder vilket ger den möjlighet att lösa ut för mina efterlevande och skulle den inte göra det, ja då har jag levt ett rikt och långt liv istället.

5. januar 2025

Hej Magnus!

Vilken trevlig läsning det är att gå igenom ditt omdöme! Tack för bästa möjliga betyg med!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Helt OK

Smidigt men svårt att få tag på på någon som då jag hade ett par frågor som jag behövde svar på.

16. december 2024

Hej Rose-Marie,

Tack för ditt omdöme. Det är det vi är till för, att vara där när ni hör av er!

Mycket välkommen till JustInCase!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

JustInCase känns som ett tryggt försäkringsbolag

I dag ringde jag till JustInCase för att ställa frågor om deras livförsäkring. Bolagets grundare- och VD Björn Häggelin, ringde personligen upp mig senare på dagen och det kändes så tryggt att få prata med just honom. Jag hade så många funderingar kring det här med att teckna en livförsäkring. Björn tog sig god tid att lyssna och han svarade tålmodigt på alla mina frågor. Han var dessutom mycket informativ och väldigt trevlig att prata med. Min helhetsbild av JustInCase är bara positiv!
Bolaget känns seriöst, tryggt och väl etablerat.
Deras hemsida är tydlig och lätt att navigera i.
Att ansöka om försäkringen på deras hemsidan var superenkelt. Bara att svara på några enkla frågor, bekräfta med BankID … och vips så fick man svar på sin ansökan. Jag känner mig 100% trygg nu med valet av JustInCase och jag kan med lätthet rekommendera detta bolag till andra som vill teckna en livförsäkring.
/Maria Falkenhall

17. december 2024

Hej Maria,

Det var vi som talades vid. Enormt kul och inspirerande att läsa ditt fina omdöme. Det sammanfattar det mesta av det vi vill uppnå gentemot våra kunder.

Och sedan din rekommendation av oss på det - TACK!

Nöjd

Det är jättebra.

3. december 2024

Hej,

Tack och bock för utmärkt omdöme!

Vi hälsar välkommen till JustInCase!

JustInCase

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.