JustInCase Anmeldelser 157

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi hade lite strul med vårt kontonummer. Detta löste Björn på ett otroligt proffisionellt sätt. Snabba svar, otroligt trevligt bemötande och snabb lösning. Han svarade utanför "ordinare arbetstider" o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oerhört snabb service. Begärde en blankett via mail söndag kväll och fick den redan tidigt måndag morgon. Fyllde i blanketten och några timmar senare kunde jag signera den digitalt. Jag är mäkta nöjd... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var snabb och smidig service. Jag blev registrerad som kund inom kort varsel. Jag rekommenderar JustInCase för er som är i en liknande situation som jag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter telefonkontakt med Just In Case är min upplevelse: 1, Ingen väntetid, inga onödiga knappval. 2, Riktigt trevligt bemötande. 3, Kunniga. 3, Snabb hantering av mitt ärende. 4, Personlig... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Forsikringsselskab
  2. Livsforsikringsselskab

Skrevet af virksomheden

Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Finns inget att klaga på

Finns inget att klaga på! Blev snabbt uppringd för att få mina frågor besvarade av Björn. Trevlig, tydlig och hjälpsam! Är så nöjd att ha blivit kund hos er! 🙂

Pontus

26. november 2025

Hej Pontus,

Trevligt samtal vi hade. Det var skoj att höra att du läst omdömen på vår Trustpilot, och sedan konstaterade att du hade exakt samma upplevelse - världsklass att läsa!🚀🔥

Tre enormt viktiga saker för varje företag att uppfylla;
-Trevliga✅
-Tydliga✅
-Hjälpsamma✅

Jag är så nöjd över att du blivit kund hos oss - Varmt välkommen Pontus!
Jag är även väldigt nöjd över de ⭐⭐⭐⭐⭐ du gav oss!

Ha en fantastisk torsdag, med en bra livförsäkring i ryggen!
Vi hörs.

Trevligt bemötande

21. november 2025

Hej Stefan,

Det var trevligt att tala med dig! Bra att du är nöjd med din livförsäkring såväl som med bemötandet!

Tack för förtroendet och för ⭐⭐⭐⭐⭐!

Ha en fin torsdag!

Bra service

Bra service

17. november 2025

Hej Julia,

Stort tack för ⭐⭐⭐⭐⭐, full pott, samt för ditt fina omdöme - vi är nöjda när våra kunder är det!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra bemötande.

Blev uppringd av en skön, hjälpsam kille och har hittills en bra upplevelse med JustInCase.

20. november 2025

Hej Patrik,

Det var vi som talades vid på telefon. Vad bra att vi ordnade din fråga samt att din upplevelse av oss är bra! Då har vi uppfyllt en viktig del.

Stort tack för ⭐⭐⭐⭐!

Trevlig måndag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltid trevligt bemötande och…

Alltid trevligt bemötande och förtroendeingivande!

19. november 2025

Hej Daniel,

Vad trevligt det var att tala med dig! Vi försöker alltid ge ett så gott bemötande som det är möjligt till alla våra kunder!

Tack även för ⭐⭐⭐⭐⭐.

Trevlig måndag!

Lätta att prata med

Lätta att prata med. God och omedelbar service. Mycket trevligt bemötande.

12. november 2025

Hej Tommy,

Vad trevligt att du ringde idag så vi kunde lösa ärendet. Och vad kul att tala med dig, du har ju varit med sen första början, jag blir så glad!

Stort tack för ⭐⭐⭐⭐⭐. Omedelbart är ett bra ord🥳🔥

Ha en trevlig onsdagskväll, vi hörs!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick ett väldigt trevligt bemötande…

Jag fick ett väldigt trevligt bemötande och ett bra informativt upplysande kring vad som gäller kring min tecknade livförsäkring. Alla som vill vara steget före borde använda JustInCase till om det faktiskt skulle hända något.

3. november 2025

Hej Fahima,

Det var trevligt att tala med dig, bra frågor!
Kul att du uppskattade samtalet. Tack för ⭐⭐⭐⭐⭐

Vilken bra mening du skriver, jag håller fullständigt med; vill man vara steget före och känna att man har kontroll på sin situation har JustInCase en bra lösning på det. Tack!

Trevlig dag och njut av tryggheten din JustInCase livförsäkring ger din familj varje dag!

Proffsig och Personlig hantering av Ärendet med Väl Bemötande

Vilken bemötande av Björn personligen via telefonsamtal. Bra lyssnare, rådgivare, samt raka svar på frågorna man ställer.
Tydlig förklarning och proffsig hantering av ärendet personligen. Inga konstiga byråkratiska hittapå frågor eller ngt.
Rekommenderas starkt.

30. oktober 2025

Hej Azär.

Tack själv för det trevliga samtalet! Jag är glad över att jag kunde hantera ditt ärende på det sätt du beskriver - du verkar nöjd 🥳
Tack även för ⭐⭐⭐⭐⭐

Raka svar kan man förvänta sig av JustInCase. Stort tack för din fina Rekommendation med.

Proffsiga

Proffsiga, snabba och personliga

30. oktober 2025

Hej Gunnar,

Vad trevligt det var att tala med dig, vi hörs ju då och då😊
Och TACK för⭐⭐⭐⭐⭐ och 3 grymma epitet! Kan inte bli bättre🔥

Önskar en fin dag med ett fortsatt bra skydd från din JustInCase livförsäkring.

Lätta i samarbete

28. august 2025

Hej Lilian,

Tack för superbetyg, och ett väldigt värmande omdöme! Det glädjer mig att vi uppfattas så!

Trevlig tisdag!

Ringde tillbaka som lovat

Ringde tillbaka som lovat , kanon bra service
Lätt att teckna försäkring
Med vänlig hälsning, Richard

7. oktober 2025

Hej Richard.

Tack för full pott! Självklart ringer vi tillbaka, man ska hålla vad man lovar.

På tal om det lovar vi våra kunder att det är lätt att trygga sin familj med en JustInCase livförsäkring, så det är extra kul att du håller med om det🥳

TACK för ⭐⭐⭐⭐⭐

Trevlig tisdag!

Perfekt!..⭐️

Mycket trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma..😃✨

9. oktober 2025

Hej Andreas,

Vad trevligt det var att tala med dig, och det där grejade vi ju enkelt.

Tack för 6(!) stjärnor🚀🚀🚀 - dvs mer än högsta betyg, och för det vänliga utlåtandet!

Ha en fin onsdag med en bra livförsäkring i ryggen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevliga och lätta att få kontakt med

Trevliga och lätta att få kontakt med, hjälpte mig att få till allt. Kändes särskilt förtroendeingivande att det var vd:n som svarade i kundtjänst och hjälpte mig - känns som det är någon som verkligen vill stå för sin "produkt".

30. september 2025

Hej Christoffer,

Vilket oslagbart citat; "Jag är visserligen inte död än, men utgår ifrån att allt kommer att fungera i skarpt läge."

Det skall du och alla våra kunder lugnt och tryggt kunna utgå ifrån!

Kul att prata med dig, och ja, jag står verkligen för min produkt!🔥
Och så det här med tillgänglighet, det är bara så KUL att läsa att du finner oss lätta att få kontakt med och att "få till allt".

Tack för ⭐⭐⭐⭐⭐
Ha en bra onsdag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har varit kund sen 2021 och är…

Jag har varit kund sen 2021 och är mycket nöjd. Alltid trevligt mottagande när jag kontaktar kundservice och det känns genuint. Kan varmt rekommendera.

7. oktober 2025

Hej Stefan,

Det är så trevligt att höras med våra första kunder, TACK för förtroendet!

Jag är mycket nöjd över att vi kunnat lämna dig med en genuin känsla efter varje kontakt vi haft!

Och ett stort tack för Rekommendationen med!⭐⭐⭐⭐⭐

Ha en fantastisk dag!

Jättetrevlig service varje gång

Jättetrevlig service varje gång. Får altid svar på frågor. Supernöjd, rekommenderas!

6. oktober 2025

Hej Emma,

Vad bra att vi löste frågan du hade om din livförsäkring! Kul att mailas.
Och ett ordentligt tack för ditt fina betyg, och jag är så glad över att du dessutom är Supernöjd & Rekommenderar oss! TACK!

Ha en trevlig onsdag med en fortsatt bra försäkring i ryggen!

Otroligt trevliga och hjälpsamma

Otroligt trevliga och hjälpsamma! Vi är väldigt nöjda med vår livförsäkring. Kul också att VD:n Björn svarar ibland när man ringer in till kundtjänst. JustInCase rekommenderas starkt!

27. september 2025

Hej Malin,

Tack för det roliga samtalet! Och det är SÅ kul att läsa hur mycket ni uppskattar att jag sköter många av samtalen själv, tack för det.

Om jag inte skulle göra det går jag miste om allt jag lär mig om alla kunders önskemål och frågor. Det är en självklarhet i min värld att man själv tar ansvar för att alla ens viktiga kunder får den uppmärksamhet de förtjänar!

Jag återkommer till tillgänglighet - vi är specialiserade på livförsäkring, och har ambitionen att få så många som möjligt av Sveriges medborgare som kunder. Jag har berättat det förr;

50% av Sveriges familjer har inte råd att bo kvar i sin bostad om en av föräldrarna skulle avlida med alla avbräck det innebär. Denna höga siffra är ett samhällsproblem, och ett helt onödigt sådant med tanke på hur enkelt och prisvärt det är att försäkra bort den risken!

Och så din starka Rekommendation avslutningsvis...😍
Sådant är ryggraden för sunt företagande och en rättvisa som kommer dem som försöker göra bra saker för sina kunder till del, i alla branscher!

Malin, du är mycket välkommen till JustInCase!

Toppenbra

Toppenbra. Rekommenderar

2. oktober 2025

Hej Lisania,

Trevligt att du ringde in och att vi fick prata om din fråga!
Att du Rekommenderar är ett betyg i Toppklass i min värld.

När jag själv har en perfekt upplevelse som kund, så är jag den bästa representanten den t ex snickaren kan få!

Jag har bidragit till mycket affärer för de leverantörer jag haft av olika saker genom att jag aktivt rekommenderat dem till mitt nätverk. Det är en viktig effekt som ger duktiga näringsidkare oavsett bransch ett välförtjänt stöd anser jag, så TACK för ditt stöd!

Det gick fort!

28. september 2025

Hej Elnara,

Först och främst - välkommen till JustInCase!

Perfekt att du upplevde att det gick fort, för det är en bärande del i min filosofi gällande tillgänglighet. Folk har inte tid med grejer som trasslar och är osmidiga, det är bara att gå till mig själv. Jag blir enormt otålig om en kundupplevelse inte levererar på snabbhet och tillgänglighet.

Tack för det maxade omdömet!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt trevlig och tillmötesgående…

Väldigt trevlig och tillmötesgående kundtjänst!

30. september 2025

Hej Nikola,

Vad trevligt det var att maila fram och tillbaka med dig😊
Det verkar på ditt omdöme som om du delar den åsikten...
TACK!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ringde in och ställde en juridisk fråga…

Ringde in och ställde en juridisk fråga vilken kundtjänst inte kunde svara på och dom bad att få återkomma till mig med svar.
Blev snabbt uppringd av ägaren och grundaren till bolagen och fick alla svar jag behövde.
Snabba, trevliga i sina bemötanden och kompetenta i sina svar och jag stannar definitivt kvar som kund.

29. september 2025

Hej Maximillian,

Så trevligt att du ringde in med dina frågor. Jag ser alltid till att lösa behoven och svaren så fort det går, och är glad över att du blev så nöjd, och uppfattade allt som tillfredsställande!

Så stort tack för ditt omdöme, och på återhörande.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.