Vi hade lite strul med vårt kontonummer. Detta löste Björn på ett otroligt proffisionellt sätt. Snabba svar, otroligt trevligt bemötande och snabb lösning. Han svarade utanför "ordinare arbetstider" o... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Oerhört snabb service. Begärde en blankett via mail söndag kväll och fick den redan tidigt måndag morgon. Fyllde i blanketten och några timmar senare kunde jag signera den digitalt. Jag är mäkta nöjd... Se mere
Virksomheden har svaret
Det var snabb och smidig service. Jag blev registrerad som kund inom kort varsel. Jag rekommenderar JustInCase för er som är i en liknande situation som jag.
Efter telefonkontakt med Just In Case är min upplevelse: 1, Ingen väntetid, inga onödiga knappval. 2, Riktigt trevligt bemötande. 3, Kunniga. 3, Snabb hantering av mitt ärende. 4, Personlig... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!
Kontaktoplysninger
Sverige
- justincase.se
Suverän kundtjänst
Suverän kundtjänst, och smidigt att teckna försäkring.
Känns tryggt!

Constructive Feedback:
Constructive Feedback:
Well, The questions asked were quite clear, but I think there were some catch points which I couldn't understand. I guess it would be really nice, if the holder gets all the information in a single page. Terms and conditions should also be available in multiple languages. especially English. Insurance without health declaration is mostly selected by people who have some health conditions at some point in their life. So I guess information should be provided very crystal clear, which I found very hard to find. I have selected this insurance, hoping my family security, and have provided information to the best of my knowledge. These aspects need improvement
Things I Really Liked👍
The premium amount was very reasonable, which I really liked. The process was quite short, which is fantastic. Keep it up

Smidigt och trevligt kundbemötande
Smidigt och trevligt kundbemötande. Prisvärt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snabb och enkel kommunikation
Snabb och enkel kommunikation. Hoppas fler hittar till företaget och försäkringarna!

Besvarelse fra JustInCase
Väldigt bra och smidig hemsida
Jag uppskattade enkelheten i samband med att jag tecknade en livförsäkring och smidigt att kunna fylla i förmånstagare så att allt som rör försäkringen blev klart när jag uppgett mina bankuppgifter för autogiro. och godkänt med bank ID Rekommenderas starkt

Besvarelse fra JustInCase
Trevlig och lätta att få kontakt med
Trevlig och lätta att få kontakt med, snabb respons! Kändes särskilt förtroendeingivande att det var vd:n som svarade! Seriöst och tryggt!

Axel
Enkelt att teckna, konkurrenskraftigt pris och enkla att ha att göra med om man har frågor eller behöver hjälp med någon ändring.

Bästa försäkringsbolaget
Bästa försäkringsbolaget. Trevligt bemötande och utmärkta produkter!!!
De är BÄST!!

Rekommenderas!
Efter ett informativt, transparent och mycket trevligt samtal med självaste VD:n Björn fick jag svar på, i mitt fall, mina funderingar kring livförsäkring.
Rekommenderas starkt!

Besvarelse fra JustInCase
Fick snabbt hjälp från Björn väldigt…
Fick snabbt hjälp från Björn väldigt trevlig kan starkt rekommendera.

Bästa försäkringsbolaget
Bästa försäkringsbolaget. Trevligt bemötande och utmärkta produkter!!!
De är BÄST!!

Besvarelse fra JustInCase
Ett mycket trevligt företag som går ett…
Ett mycket trevligt företag som går ett steg längre när det gäller kundvård.
Jag kan verkligen rekommendera dem.

Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt, bra personlig service! Kunnig VD som gav ett väldigt bra intryck.

Besvarelse fra JustInCase
Enkelt att signa upp och bra dialog vid…
Enkelt att signa upp och bra dialog vid frågor

Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.