JustFab Nederland Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb 6 artikels besteld en naar andere half week alleen 1 gekregen. De rest is niet verzonden Heb aantal keer email gestuurd en krijg geen antwoord. Dus geen schoenen en geen geld terug!!! Ik weet n... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pure oplichterij. Je betaald eenmalig een artikel bij ze, hoppa, zit je vast aan een of andere VIP abonnement waar je helemaal NIKS aan hebt. Op hun site vermelden ze doodleuk dat er 39,99 PER J... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Betaling gedaan, maar geen emailbevestiging ontvangen. Gelukkig was er geen bedrag afgeschreven. Ik had een account (een VIP account) aangemaakt en daar stond mijn bestelling wel in. Dit vond ik toch... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het systeem van Just Fab is heel erg slecht en is er op gemaakt om mensen op te lichten. De klantenservice is nog slechter. Onvriendelijk en totaal geen idee over hun beleid of ook maar enige rec... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Shopping og mode

Om JustFab Nederland

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bij JustFab combineren we de luxe en het gemak van een personal shopper met de expertise van onze Fashion Stylists om een unieke winkelervaring te creëeren. Elke maand maken onze Style Experts een selectie van nieuwe online schoenen en handtassen en stellen daarbij een aangepaste collectie voor elk lid samen, gebaseerd op de persoonlijke mode-voorkeuren van elk lid.

JustFab.nl heeft altijd de nieuwste stijlen van het seizoen; van neutrale tinten tot felle en heldere kleuren, ons assortiment omvat alle mogelijke kleuren en materialen. Je vindt er ook van laarsjes tot sandalen met hak metalen details als nagels en studs. Maar als je liever je zachte kant laat zien hebben we ook sleehakken in pastelkleuren en met leuke details.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede producten en een zeer goede…

Goede producten en een zeer goede prijs!!

22. marts 2018

Beste Jolanda,

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling!
Wij zijn heel blij om te lezen dat in het winkelen alles naar uw wens is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met de bestelling en graag tot de volgende keer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos kapitalistisch en materialistisch ingesteld bedrijf

Disclaimer: ik ben er zeker van dat werknemers vriendelijke en hardwerkende mensen zijn, daar heb ik geen kritiek op, maar wel op de algehele filosofie van dit bedrijf.

Ik vind het principe dat je iets moet kopen TENZIJ je aangeeft dat je dat niet wilt een volstrekt idioot uitgangspunt. Het is de symbolisatie van materialisme en een consumptiemaatschappij die de individuele vrijheid van de consument om spullen NIET te kopen probeert te ontmoedigen. (Vanwege jouw VIP-lidmaatschap ben je verplicht ofwel elke maand een modeartikel te kopen voor de prijs van € 39,95 of - indien je in een bepaalde maand misschien geen modeartikel wenst te kopen - om jouw lidmaatschap per 5e van de maand even stop te zetten. Belangrijk: indien je niet van één van deze beide opties gebruik maakt, dan worden € 39,95 van het door jouw gedeponeerde bedrag afgeboekt en op jouw ledenaccount gecrediteerd. Deze "credit" kun je dan binnen een verjaringstermijn van drie jaar inwisselen tegen een JustFab modeartikel.) Het gaat van van iets kopen op een eigen gekozen moment omdat je dat dan zelf wil/nodig hebt naar het uitgangspunt dat je elke maand/altijd sowieso iets wil/ nodig hebt en dit is zeker raar aangezien dit een website is voor fashion, en dus niet eens voor eerste levensbehoeften. Dit systeem vind ik meer dan waardeloos. Afmelden van het programma vereist het opbellen van het bedrijf waarbij, hoewel je heel vriendelijk te woord wordt gestaan, het bedrijf je probeert over te halen langer te blijven, ondanks het feit dat je 1) al de moeite hebt genomen om te bellen en 2) via een keuzemenu al hebt aangegeven dat je opbelt om je "abonnement" op te zeggen. Waarom je überhaupt een abonnement op kleding kopen zou willen is mij ook al de vraag... Waardeloos kapitalistisch en materialistisch ingesteld bedrijf.

22. marts 2018

Beste Roos,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen een terugkoppeling te schrijven!
Het hele team van Fabletics doet dagelijks zijn best, om een uitstekende service aan te bieden. Daarom is het zeer vervelend om te lezen, dat u het anders heeft ervaren. Op onze website bij de VIP liidmatschap staan ook de voorwaarden aangegeven.
Bij het produkt staat twee verschillende prijsen aangegeven. Indien u een bestelling zonder VIP prijs wilt ontvangen, raden wij u aan om de volgende keer voor normale prijs te kiezen. Op deze manier wordt u geen VIP. Overigens ben u als VIP lid nooit verplicht tot aankoop. Van de 1e tot de 5e van de maand kun u gerust de maand over slaan simpelweg door in te loggen op uw account en op de button ´maand overslaan´te klikken. Op onze website lees u precies hoe het werk, www.fabletics.nl/hoehetwerkt.
In ieder geval onze excuses voor het ongemak wat u in deze situatie heeft moeten ervaren!

Toppie!

Fijne leveringsvoorwaarden

19. marts 2018

Beste Maartje,

Hartelijk bedankt voor jouw positieve beoordeling!
Wat fijn dat je tevreden bent met onze leveringvoorwaarden.
Wij hopen je snel weer bij ons terug te zien!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben al jaren een tevreden klant

Ik ben al jaren een tevreden klant. ik heb tientallen schoenen en handtassen gekocht en nooit, maar nooit geen enkele probleem gehad. De schoenen passen altijd perfect, nooit blaren gehad, en zijn van een heel goed kwaliteit.

Beste Loredana,

Wat een geweldige complimenten om te ontvangen van een klant! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd genomen heeft uw ervaringen online te delen met ons en andere klanten. Wij voelen ons zeer vereerd met de mooie woorden die u schrijft en de hoge waardering die u geeft.

Top service

Jullie denken mee en zoeken naar alternatieve oplossingen

Beste Kaoutar,

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

bestelling niet geleverd

bestelling niet geleverd! geen antwoord op mails. slechte service.

Beste Mevr,

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij zijn met de postdienst aan het uitzoeken wat er precies gebeurd is en onze medewerker zal contact met u opnemen zodat wij u verder kunnen helpen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Mila, JustFab Team

Ga zo door

Ga zo door. Ik heb goede ervaring met Justfab

19. januar 2018

Beste Joyce,

Bedankt voor de leuke reactie!
Dit vinden wij heel erg fijn om te horen.

Goede producten

Goede producten, snelle levering.

Beste Gert,

Bedankt voor je mooie beoordeling en je complimenten! We hopen dat je veel plezier van de laarzen hebt en zien je graag terug bij JustFab.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het is een mooie site/bedrijf met mooie …

Het is een mooie site/bedrijf met mooie produkten maar het abonnement vind ik niks je kan niet echt opzeggen en de regel dat je moet afzeggen voor de maand is ook vervelend soms ben je er niet of te druk dan word er gewoon geld van je rekening gehaald dat is erg lastig het is een abbonnement met een druk en dat is erg jammer.

Beste Inge,

bedankt voor de terugkoppeling!
We vinden het jammer om te horen dat je met onze lidmaatschap niet tevreden bent. Overigens ben je als VIP lid nooit verplicht tot aankoop en "Maand overslaan" optie duurt enkele seconden letterlijk. Maar als dat te groot moelijk voor je is, dien alleen hiervoor telefonisch contact op te nemen met de klantenservice om je VIP account op te zeggen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Klantenservice is vreselijk.

Ik ben al jaren klant, maar zodra er iets misgaat en ik de klantenservice moet hebben word ik gewoonweg niet geholpen. Ze spreken elkaar tegen, lossen niets op en zijn ronduit onbeleefd.

Heb nu van hen onderstaand bericht, maar niets ontvangen qua mail etc. En mijn probleem is nog steeds niet opgelost, heb niet eens antwoord mogen ontvangen.
Dus ik blijf bij mijn beoordeling..

Beste Yasmin,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen een terugkoppeling te schrijven. Het hele team van JustFab doet dagelijks zijn best, om een uitstekende service aan te bieden. Daarom is het zeer vervelend om te lezen, dat u het anders heeft ervaren.
Wij willen met uw beoordeling graag zo snel mogelijk aan de slag en onze maatregelen nemen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie comfortabele schoenen en veel …

Mooie comfortabele schoenen en veel actie vooral.

Beste mevrouw Veldkamp,

Allereerst onze dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen! Wij zijn heel blij om te lezen dat in het winkelen alles naar uw wens is verlopen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

JustFab niet mijn favoriete webshop

JustFab heeft af en toe wel leuke schoenen e.d. Alleen blijf ik het algehelrre concept van het bedrijf wel tegenvallend vinden. Dit vanwege de bepaalde verplichtingen die het met zich mee brengt mocht je VIP lid zijn (wat je automatisch wordt na je eerste bestelling). Als VIP lid krijg je de mogelijkheid om voor de 5e van iedere maand iets te bestellen en wanneer je dit niet wil kun je de maand overslaan.
Maar als je vóór de 5e vd maand vergeet om de maand te skippen wordt er zo 39,95 van je rekening afgeschreven en genoteerd als krediet. Dit laatste zouden ze moeten afschaffen, dan wordt het een stuk aangenamer te winkelen bij justfab.
Ze hebben namelijk best leuke producten en acties.

16. december 2017

Beste Jolanda,

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen op JustFab! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het bestelde artikel en onze promoties. Onze gewaardeerde VIP klanten hebben aantal voordelen ( Kortingen, gratis levering, maandelijkse gepersonaliseerde showroom, bonus punten, toegang tot exclusieve aanbiedingen en promoties) en naast dat een keuze om elke maand iets te kopen, de maand overslaan of sparen voor een credit.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pakje was niet aangekomen en ze hebben …

Pakje was niet aangekomen en ze hebben dit goed opgelost via telefoon

Beste Nancy,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze positieve beoordeling! Onze teams doen dagelijks hun best, om een uitstekende service te verlenen. Mochten wij in de toekomst toch nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit uiteraard heel graag.

Fijne webshop, goede schoenen

Fijne webshop, ik koop er vooral schoenen.
Goede kwaliteit. En de laarzen met brede schaft, super.
Ook de schoenen wide, goede pasvorm, zeker als je wat bredere voeten hebt.
Ook service prima, 1 keer schoenen gehad die kapot gingen, maar terug gestuurd en geld weer terug gekregen.
Nu voor het eerst kleren gekocht, maar die vielen enigszins tegen.

Beste Ellen,

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen op JustFab. Wij zijn heel blij om te lezen dat in het schoenen winkelen alles naar uw wens is verlopen. Wij hopen ook om u in de toekomst als meer tevreden klant met onze kleren terug te zien!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Niet handig om tegoeden te hebben

Leuke bestelsite. Als VIP goed in de gaten houden of je wilt bestellen begin van de maand of wilt overslaan, anders bouw he snel veel tegoed op. Als je tussendoor een aanbieding wilt bestellen kost het je wel eerst een volledig tegoed, dat is jammer.

Beste Anita,

Bedankt voor je reactie! Wat fijn dat je tevreden bent met onze site.
Nadat je je eerste bestelling hebt geplaatst als VIP lid kun je tussen de eerste en de vijfde van elke maand je showroom bekijken. Je hebt dan de mogelijkheid om een artikel te kopen of om de 'maand over te slaan' met een druk op de daarvoor bestemde knop.
Onze gewaardeerde VIP klanten hebben kortingen met elke produkt.

Ik ben enorm tevreden

Beste Naomi,

Bedankt voor de ontzettend leuke reactie! Dit vinden wij heel erg fijn om te horen.

Leuke kleding en schoenen

Leuke kleding en schoenen , goede prijs kwaliteits verhouding en goede service

Beste Sabine,

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zijn heel blij om te lezen dat u zeer tevreden bent over uw ervaring met JustFab - van de prijs over de contact service tot de bestelling ervan.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Laatste 2 bestellingen was de pasvorm …

Laatste 2 bestellingen was de pasvorm van schoenen/laarzen volledig verkeerd. Voorheen nooit problemen gehad. Hoop dat dit in de toekomst niet te vaak voor gaat komen want dan ga ik me afmelden. Was juist zo tevreden over de pasvorm

Beste Marjan,

Bedankt voor uw reactie! Wij begrijpen uiteraard dat dit helemaal geen tevredenstellende situatie is en wij hopen ook om u in de toekomst als tevreden klant terug te zien!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Prachtige kwaliteit schoenen tegen …

Prachtige kwaliteit schoenen tegen scherpe prijzen.
Nadelig: als je vergeet de maand 'over te slaan', wordt automatisch geld geïncasseerd wat je dan als tegoed krijgt.
Ik heb niet elke maand nieuwe schoenen nodig.

Beste Boukje,

Allereerst onze dank dat je de tijd heeft genomen om jouw ervaring te delen! Wij zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze produkten.
Indien je VIP lid bent ontvang je elke 1e van de maand een e-mail met daarin een link naar je persoonlijk samengestelde showroom. Tot de 5e van de maand kun je er dan voor kiezen om of een aankoop te doen of de ´maand over te slaan´ simpelweg door op de button ´maand overslaan´ te klikken die tot de 5e van de maand op je persoonlijke account verschijnt.

Tevreden klant

Ik heb al verscheidene malen iets besteld bij justfab en tot nu toe was alles naar verwachting. Goede kwaliteit van schoenen en kleding, vooral hun jeans zitten erg fijn en vallen goed op maat. Betrouwbare site met snelle levering.

17. november 2017

Beste Corina,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te schrijven op JustFab! Wat ontzettend leuk om te lezen dat de bestellingen zo naar wens zijn. Wij zijn heel blij om te lezen dat in het winkelen alles naar uw wens is verlopen.

JustFab Team

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.