Catoroosen Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

De website is te mooi om waar te zijn grote misleiding

De website is te mooi om waar te zijn handgemaakte tassen. Je ziet het filmpje van twee vrouwen die de prachtige creaties maken. Echt patchwork, hand gemaakte tassen etc. Na het overlijden van onze moeder, wij dachten als mooie herinnering, ieder een tas. Afgeprijst voor de helft ivm stoppen van het bedrijf. Unieke kans dachten wij. Wat een illusie. Totaal niet zoals op de afbeelding van het internet. Geen patchwork maar gestikte stof en slechte afwerking. Fraude trap er niet in.

21. juli 2026

Helaas ook opgelicht

Helaas ook opgelicht. Niet naar reviews gekeken. 14 dagen geleden bestelling geplaatst. Wacht er nog steeds op. Maar wordt aan het lijntje gehouden met mails over de bestelling dat die onderweg is.

29. juli 2026

Ik had 2 tassen voor mijn dochters…

Ik had 2 tassen voor mijn dochters besteld als kado. Toen de tassen kwamen vielen ze heel erg tegen. Het formaat klopte niet. Er is niets handgemaakt aan. Het is goedkope paneelstof, die machinaal is door gestikt. Ik heb een klacht ingediend en moest foto's sturen. Ik krijg nu 30% teruggestort. Wel eerst zien. Koop hier niet mensen het is pure diefstal.

24. juli 2026

Oplichting

Oplichting. Afbeeldingen zijn met AI gemaakt, is nepwebshop. Te mooi om waar te zijn. Wordt niks geleverd.

21. juli 2026

Oplichters

Via de site catoroosen.nl een tas besteld. Ze doen net of dat het atelier gaat sluiten en dat er daarom zoveel korting wordt gegeven. Je komt er pas later achter dat de de producten rechtsreeks uit China komen. Dropshipping. Artikel komt niet overeen met de werkelijkheid. Je kunt hun ook alleen per mail bereiken. Als je het artikel wil terugsturen mag je de transportkosten naar hun depot in Azië zelf betalen. Waarschijnlijk veel goedkoper om het rechtsreeks via Temu te bestellen. Helaas weer een wijze les geleerd.

20. juli 2026

Is een nep site, drop ship

Is een nep site, is gewoon drop ship. Niets Nederlands en zeker niet handgemaakt.
Helemaal niet uniek, want als je zoekt op Google vind je de producten via diverse andere aanbieders

15. juli 2026

Drop schipper cato roosen

Drop schipper. Niks handgemaakt in ambachtelijk atelier. Komt gewoon uit china. Product lijkt niet eens op product van de foto. Sokken besteld, op de foto van de website zijn ze gebreid, de ontvangen sokken zijn doodnormale prutsokken, er is niks gebreids aan. Zonde van je geld, hier iets te bestellen.

11. juli 2026

Oplichting

Oplichting!

dit is inderdaad een bekende vorm van online oplichting (een zogenaamde "dropshipping scam" of "opruimingsfraude"). Malafide webshops gebruiken de laatste tijd massaal dit soort emotionele verhalen ("Atelier moet sluiten", "Ik stop met mijn handgemaakte hobby", "Afscheiduitverkoop") in advertenties op Facebook, Instagram en TikTok. In werkelijkheid is er helemaal geen sprake van een ambachtelijk Nederlands atelier; de website verkoopt goedkope, massaal geproduceerde Chinese producten van platforms zoals AliExpress tegen veel te hoge prijzen, óf levert na betaling simpelweg helemaal niets.

Waarschuw iedereen hierbij - ai gegenereerd fotomateriaal en retouradres Azië

AFSCHEIDSUITVERKOOP
Met een zwaar hart kondig ik de sluiting van mijn kleine ambachtelijke atelier aan. ❤️

Jarenlang heb ik met liefde handgemaakte stukken en andere unieke creaties gemaakt. Elk product is met zorg, geduld en passie voor het vakmanschap tot stand gekomen.

Echte handgemaakte ambachtelijke stukken die nooit meer geproduceerd zullen worden.

11. juli 2026

Er dette din virksomhed?