Afgelopen weekend teruggekomen van een geweldige reis naar West Canada! Vlucht en auto geregeld door Maaike. Alles super geregeld zoals altijd! Al meerdere jaren hebben zij voor ons de vlucht en auto... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Net terug van een geweldige vakantie in zuidwest USA. Mede door de goede zorgen van Esther en Maaike is deze reis voor ons goed verlopen. Ze hebben een prachtige reis samengesteld, waar voldoende aa... Se mere
Heel vriendelijk, snel en klantgericht geholpen door Maaike en Esther. Justbetravellers heeft voor onze reis naar Zuid-Afrika de vluchten en tweemaal autohuur geboekt. De communicatie zowel via mail a... Se mere
Deze week teruggekomen van een fantastische 21 daagse rondreis West-Canada. Maaike heeft alles weer top geregeld! Ze reageert altijd zeer snel op mails bij onze vragen. Wij komen zeker nog een keert... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dé camper en rondreisspecialist voor USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vanuit Salt Lake City op pad met de RV
We hebben net een prachtige reis achter de rug in de Verenigde Staten. De vliegreis, hotelovernachting en de RV waren geregeld door Maaike. Mede dankzij haar tips hebben we hele mooie dingen gezien. We zijn vanuit Salt Lake City met de RV via Bear Lake naar Grand Teton gereden. Daar zijn we op twee verschillende campgrounds vier nachten gebleven. Daarna zijn we doorgereden naar Yellowstone voor de volgende 5 nachten op drie verschillende campgrounds. Daardoor hebben we echt alle bezienswaardigheden kunnen zien, evenals veel wild zoals beren, bizons, elanden, een coyote, elks etc. Vanuit Yellowstone eerst een nachtje bewoonde wereld in Gardiner en door via een prachtige campground bij Mesa Falls naar Craters of the Moon. Een zeer indrukwekkend vulkaanlandschap met mooie tunnels. Van daaruit via Lava Hot Springs terug naar Salt Lake City. En na 17 dagen terug naar Nederland, veel ervaringen rijker.
Olga & René
Doen wat ze beloven
Ooit bij Just be Travellers terecht gekomen op een beurs. Ze zouden in de gaten houden wanneer een specifieke camper beschikbaar kwam. Maanden later was er ineens bericht en hebben we meteen geboekt. Dat is typerend voor dit bedrijf. Doen wat je belooft! Ook tijdens de vakantie hebben we al eens issues gehad met geannuleerde vluchten en ook daar bijt Just be Travellers zich dan direct in vast om de beste oplossing te vinden. En dan maakt het niet uit of dat tijdens of buiten kantooruren is. Superservice, hele goede communicatie en het regelen voor de klanten. Wij gaan zeker nog een keer een camperreis naar Canada of Amerika maken en dan hebben wij geen enkele twijfel over waar te boeken.
Met 4 zussen een cruise geboekt via…
Met 4 zussen een cruise geboekt via Just be Travellers. Alles prima geregeld door Maaike. Zelfs de assistentie op alle luchthavens was prima geregeld door Maaike.
Geweldige rondreis gehad door Florida…
Geweldige rondreis gehad door Florida met 3 kleinkinderen ! Grote Jeep wagoneer stond klaar op Miami AirPort vanaf daar Hotels in Miami Beach , Key West , Everglades , Naples , Clearwater, Orlando 5 dagen mooi huis op resort ! Vanaf daar Daytona, Kennedy Space Centre, Universel studio,s en auto ingeleverd op Orlando international AirPort ! Alles was perfect , bedankt Maaike !
De service van Just be Travellers was…top!
De service van Just be Travellers was uitzonderlijk. Dank gaat uit naar Esther en Maaike. Snelle reacties op onze vragen en altijd bereikbaar.
West Amerika reis
We hebben een prachtige reis mogen maken naar West Amerika. Met als startpunt San Francisco en eindpunt Las Vegas. Alles we prima geregeld en handige bruikbare tips van Maaike gekregen.
Alles was weer perfect geregeld.
Alles was weer perfect geregeld.
Op het laatste moment wilden we toch nog een huurauto ipv transfer naar ons hotel op Lanzarote. Allemaal geen probleem en in een uurtje had Maaike het geregeld. Super service.
Volgende vakantie is al weer geboekt via Just be Travellers!
Tickets naar Zambia geboekt
Tickets naar Zambia geboekt, voordelig, snel en altijd bereikbaar.
rondreis Thailand
Wij hebben onlangs een rondreis door Thailand gemaakt die samengesteld was door Maaike van Just be Travellers. Het inschakelen van Maaike bleek een gouden greep. Ze heeft een mooie reis in elkaar gezet waarin we voor ons gevoel het echte Thailand hebben kunnen ervaren en de highlights hebben gezien. De reis was in balans en goed georganiseerd tot en met de taxi's aan toe. Tijdens zo'n reis gebeuren er altijd onverwachte zaken en dus bij ons ook 1 of 2 keer. Het sterke punt van Maaike is dat ze dan goed bereikbaar is en zoekt naar een afdoende oplossing. Daar waren we heel blij mee. We zouden onze volgende reis zo weer bij Just be Travellers boeken.
Alles was weer prima geregeld door…
Alles was weer prima geregeld door Maaike.
Rondreis camper
We hebben een camper gehuurd via Just be Travellers voor rondreis door Oost Amerika. Esther en Maaike reageerde erg snel op vragen en gaven goed advies. Persoonlijke en warme aandacht en weten waar ze over praten. Volgende keer zeker weer via Just be Travellers
geweldige reis dankzij Just be Travellers
correcte prijzen, altijd bereikbaar voor hulp en tips, heel fijne app met alle reisdocumenten erin, supertoffe dames en heel fijne contacten
Justbetravellers heeft onze reis naar Indonesië geregeld…
Justbetravellers heeft onze reis naar Bali super geregeld. Alles in overleg, verschillende opties voor verschillende budgetten. We hebben genoten van gunstige vluchten, ontzettend mooie accommodaties en plekken, tegen goede prijzen.
Onderweg contact gehad om een boeking die niet goed was verlopen en meteen op te lossen.
Goede aanrader als je alles wilt regelen van te voren, of alleen je ticket of alleen accommodaties.
Vakantie Hawaï
Maaike heeft ons geholpen met een fantastische rondreis samen te stellen langs de eilanden van Hawaï. Ze reageerde heel snel en beantwoorde al onze vragen. Alles was goed geregeld, de vluchten, de hotels, de auto. Bij een hotel ging iets mis, maar ook dit werd door Maaike super opgelost! Mede dankzij Maaike en Just Be Travellers kunnen wij terugkijken op een heerlijke vakantie!
Aanrader!
Een reisbureau met enorm veel opties. Esther reageerde super snel en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. De reis zat uitstekend in elkaar, vluchten en hotel waren super.
Heel erg bedankt!!
Mooie reis
Maaike heeft voor ons een mooie reis gemaakt met onze wensen en budget. Mocht een hotel die voorgeteld werd in de offerte niet aansluiten met je wens, mocht je ook een eigen hotel aandragen.
Ze reageert inderdaad supersnel, heel fijn is dat.
We werden tijdens de reis ook onverwacht omgeboekt naar een ander hotel bij aankomst bij het geboekte hotel wegens onderhoud. Hiervan wist Maaike niets van en ook de agent die het geregeld had niet en er werd een compensatie aangeboden, heel netjes geregeld.
Al met al zijn wij blij met hoe alles is gegaan.
Ook wij waren wel bewust van het feit dat e.e.a. Via Expedia gaat, maar daar is in onze ogen niks mis mee.
Dank voor alle goede zorgen en het regelen, Maaike.
Gewoon zeer goede service.
Gewoon zeer goede service.
Je hoeft maar te bellen of te mailen, en ze staan gelijk klaar voor je, zelfs in het weekend of avond krijg je antwoord.
Volgende vakantie gaat weer hier geboekt worden.
Esther en Maaike jullie zijn top👍🏻👍🏻👍🏻
top service
Maaike heeft ons uitstekend geholpen met het boeken van onze Australië reis. Ze reageert snel, is klant gericht en heeft veel expertise. Een echte aanrader!
Snelle reactie met goede adviezen
Snelle reactie met goede adviezen. Al onze vragen vakkundig beantwoord. Wij hebben leuke USA vakantie gehad.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.