Jeg synes Justprint fra Dag 1 har været meget hurtige og meget gode til at ringe mig op, hvis der var noget. Jeg føler mig på fornavn med flere af gutterne derude, og tryksager vi har modtaget har vær... Se mere
Sendte en tryksag, med billeder i for lav opløsning. Justprint kunne lige se at jeg havde brugt en forkert indstillet destiller, og bad mig ringe. Rasmus hjalp mig hurtigt igennem at eksporter... Se mere
Vi har efterhånden prøvet en del print firmaer og vi har aldrig oplevet så billige priser, som hos Just Print. Resultatet er sindssygt flotte prints, servicen var effektiv, hurtig og venlig, så vi vi... Se mere
enggårdsvej 11, 4700, Næstved, Danmark
- info@just-print.dk
- just-print.dk
fint produkt og god service
vi har fået foldere til vores firma gennem just-print og fik god og venlig (og hurtig) service. Kan bestemt finde på at bruge dem igen
SUPER SUPPORT, TOP KVALITET - OG BILLIGE PRISER!!!!
Fra første opringning vedrørende layout til visitkort, var indtrykket professionelt og personligt, hurtig levering produkt som ønsket, og bestilt!
Super hurtig service ;o) og god kundekontakt
Jeg sad og søgte på kuverter og kom tilfældigvis forbi deres hjemmeside. Viste ikke helt hvordan jeg skulle gribe det an og pludselig kom en lille chat boks op. Jeg skrev lige mit spørgsmål og fem sekunder senere havde jeg fået svar og min ordre var igang.
Studietrøjer lige til døren og tiden! :D
Hos just-print.dk fik vi rigtig god service! Vi stod med kun en uge til afrejse og manglede de ønskede trøjer. Vi kontaktede just-print.dk, som straks meldte tilbage, at de sagtens kunne få produceret trøjerne til tiden - og rigtig nok - vi endte med dem få dage efter vi havde bestilt dem!
Gennem hele processen stod kundeservice til rådighed til alle vores mange spørgsmål.
Prisen er ganske overkommelig, og udvalget er passende.
Vi har været rigtig glade for just-print.dk, som har givet os et minde om vores gode studietur :-)
Fantastisk Service - og topkvalitet.
Print hos Just Print - du vil ikke fortryde det.. Online chat funktionen virker rigtigt godt og gør at man hurtigt føler sig velkommen og serviceret
Fremragende service, perfekt tryk og rystende billigt
Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men jeg vil gerne gøre det i det her tilfælde. Jeg havde svært ved at bedømme præcis hvilke mål, jeg skulle bruge, men der var just-print utroligt gode til at vejlede. Jeg fik materialet tilsendt lynhurtigt og resultatet var meget bedre end jeg havde forventet. I et ord: Fremragende!
Just-print får varme anbefalinger herfra.
Fantastisk kvalitet, hurtig service og kompetente medarbejdere.
just-print.dk reddede mine plakat prints til en film festival i 11. time. Jeg chattede direkte med dem på deres website og fik mine digital prints tilsendt dagen efter med express post. Kan til enhver tid anbefalde dem!
Super service og pålidelig levering
Just-Print er nemt og overskueligt at bruge, og der er god service, både på chat og email og tlf. Jeg kan klart anbefale at bruge Just-Print!
Kanon service og god kvalitet
Bestilte flyers hos dem. Havde lavet en fejl i den PDF fil jeg sendte ind - de rettede det uden ekstra omkostninger.
2 dage efter fik jeg mine flyers leveret.
Kanon service! Køber helt sikkert der igen.