Hos just-print.dk fik vi rigtig god service! Vi stod med kun en uge til afrejse og manglede de ønskede trøjer. Vi kontaktede just-print.dk, som straks meldte tilbage, at de sagtens kunne få produc... Se mere

Sendte en tryksag, med billeder i for lav opløsning. Justprint kunne lige se at jeg havde brugt en forkert indstillet destiller, og bad mig ringe. Rasmus hjalp mig hurtigt igennem at eksporter... Se mere

Vi har efterhånden prøvet en del print firmaer og vi har aldrig oplevet så billige priser, som hos Just Print. Resultatet er sindssygt flotte prints, servicen var effektiv, hurtig og venlig, så vi vi... Se mere

4,9

Super god service

Just Print hjalp os med klistermærker i sidste sekund og trods tidspresset (1time før lukketid) så blev klistermærkerne præcis som vi ønskede os. God kvalitet og højt serviceniveau - de får vores varmeste anbefalinger og vi kommer klart igen.

15. februar 2017

Effektiv, godt materiale, god kommunikation

Jeg anvender Just-Print som sponsor til et projekt med fokus på Sydafrika. Just-print støtter op i kampen om at uddanne den sydafrikanske ungdom i Nkomazi regionen ved Imagine Scholar. Arbejdet som så med Just print har været super effektivt og kommunikationen er ligeledes effektiv. Materialet er af god kvalitet og opløsningen ligeledes. Alt i alt en produktiv virksomhed

11. november 2014

Supersøde, effektive og hurtige

Jeg synes Justprint fra Dag 1 har været meget hurtige og meget gode til at ringe mig op, hvis der var noget. Jeg føler mig på fornavn med flere af gutterne derude, og tryksager vi har modtaget har været perfekt kvalitet. Just Print lavede engang en fejl (A2-kalenderen), men fejlen blev rettet og nye eksemplarer blev udsendt meget hurtigt! KH Britta (Danmission)

21. oktober 2014

Hjælpsomme ærlige og lynhurtige

Hurtig ekspedition, hjælpsomt personale og en fantastisk konsulent.

Jeg har brugt just-print.dk gennem flere gange og de overrasker gang på gang selv med kort varsel. Bestilte 100 gavekort fik dem næste dag om formiddagen. Det samme med byttemærker, de kom næste dag!

Har udover bestil 10.000 poser også her var just-print stærke på prisen og hurtige til at ekspedere.

Just-print.dk kan kun anbefales!

21. oktober 2014

hurtigt, nemt, billigt - og et flot produkt!

Jeg fik printet en plakat fra et billede. Til trods for at jeg ikke valgte hurtig levering havde jeg plakaten efter bare 4 dage! Plakaten er rigtig flot, god kvalitet papir, og det var halv pris i forhold til et tilbud jeg havde fået andetsteds. Jeg kan derfor kun anbefale justprint.dk.

3. juli 2014

Professionelt til den rigtige pris.

Der er mange om buddet, når der skal trykkes tryksager. Små oplag kan hurtigt blive dyrt per styk. Hos Just print fik jeg rådgivning omkring foldning af høje papirvægte og et check af PDF-filen, så vi kunne være sikker på ikke at trykke 1000 stk med fejl. Super kvalitet offset tryk. Flottere end digitalprint.

23. maj 2014