Just Franky Anmeldelser 14

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Virksomhedsoplysninger

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

14 krt solid gold personalized jewellery Let us capture your love in pure gold!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service ook online nemen de…

Geweldige service ook online nemen de dames echt de tijd voor je zulke lieve meiden en denken met je mee kan er altijd erg goed slagen en wat een liefde hoe ze het in pakken met lief kaartje erbij altijd een sieraad voor je leven koop je echt bij just Franky Sanne je hebt me weer top geholpen het kado weer zo mooi ingepakt dank je wel lieve gr Nicole

18. august 2025

Besvarelse fra Just Franky

Dankjewel Nicole, wat ontzettend fijn om te lezen 💛. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gezien voelt en met een bijzonder ingepakt cadeau naar huis gaat. Sanne en ons team helpen je altijd graag weer! ✨

Ongekend goede service!!

Ongekend goede service!!

Helaas was mijn klavertje vier bedel kapot gegaan. Na snel en fijn contact met Just Franky mocht ik mijn sierraad opsturen zodat ze konden beoordelen of deze nog gerepareerd kon worden. Gister heb ik mijn armband weer ontvangen en hij is als nieuw!! Zo intens dankbaar voor de hulp, het contact en de manier waarop Just Franky de reparatie heeft uitgevoerd.

Het is dat 5 sterren de max zijn...

20. december 2024

Besvarelse fra Just Franky

Wat een prachtige review Floortje, dankjewel! 💜 We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat je jouw armbandje weer met plezier kunt dragen. Jouw tevredenheid is waar we het voor doen! Bedankt voor je vertrouwen in ons en je mooie woorden.✨😊 Liefs, team JF

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voor mijn verjaardag heb ik een gouden…

Voor mijn verjaardag heb ik de gouden Charm Bracelet van Just Franky gekregen van mijn man, inclusief 4 gouden bedels met de eerste letter van onze 4 kinderen. Helaas bleek de kwaliteit totaal niet hoe wij het verwacht hadden. De armband is zeer kwetsbaar, en zat in no time onder de deukjes. Daarna zijn er 2 van de bedeltjes doorgesleten. Na contact met just Franky de armband opgestuurd naar hun, zodat ze met een goede oplossing zouden komen. Helaas komt er helemaal geen oplossing en kan ik het nu doen met een armband waar ik niets meer mee kan, gedeukt, gesleten en niets meer waard. Zeer teleurstellend over de kwaliteit van het sieraad en hoe het bedrijf hier mee om gaat.

25. september 2024

Just ❤️

Ik heb meerdere sieraden van Just Franky. Draag mijn initial kettinkje met diamantje al járen en is nog steeds zo mooi! Ook verschillende armbandjes die ik dagelijks met plezier draag. Heb ze nooit af, dus slaap, douche en sport ermee en blijven super mooi. Hele goede kwaliteit en ook nog eens een heel vriendelijk bedrijf die altijd willen helpen.

14. maj 2024

Besvarelse fra Just Franky

Wij waarderen jouw lieve review Lieke! 💜 We willen je veel draagplezier wensen met je ketting en hopen je in de toekomst blij te maken met nog meer sieraden! Liefs, team JF

Just Fantastisch!

Ik heb inmiddels 10 armbandjes van Just Franky, meerdere malen per jaar bestel ik nieuwe koordjes voor mijn armbandjes. De service is top, keer op keer! Ik werd zelfs een keer gebeld om te vragen of mijn bestelling wel juist geplaatst was, ik had 10 witte koordjes besteld voor mijn bruiloft. JUST FANTASTISCH !

29. april 2024

Besvarelse fra Just Franky

Dankjewel Dianca voor je mooie en lieve review! Veel draagplezier met je prachtige armbandjes. 💜Liefs, team JF

Kers op de taart

Zeer tevreden over jullie service. Armbandjes weer fantastisch geknoopt, advies in keuzes maken met kleurencombinaties, geduld en vriendelijk!
De kers die jullie hebben gemaakt - maakt het voor mij heel bijzonder. Waardeer jullie meedenken enorm.

12. april 2024

Besvarelse fra Just Franky

Dankjewel Lot voor je mooie review! Veel draagplezier van je prachtige armbandjes. Liefs, team JF

Oorbel

Ik had een prachtige oorbel besteld via de site. Just Franky heeft hele goede leveringsvoorwaarden om de levering te waarborgen. Helaas is het tekenen en legitimeren niet voldoende geweest dat mijn oorbel alsnog ergens anders is geleverd door DHL. Vervolgens via WhatsAppcontact opgenomen en de service is direct en heel fijn. Er is meteen een onderzoek gestart bij DHL. Ik ben heel tevreden ondanks ik mijn oorbel nog niet heb. Het is niet mijn eerste sieraad en zeker ook niet de laatste❤️

12. april 2024

Besvarelse fra Just Franky

Dankjewel voor je mooie review, ondanks dat je jouw oorbel nog niet hebt ontvangen. Ontzettend balen! Maar wij gaan het met spoed voor je oplossen. Liefs, team JF

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fijne en snelle service bij…

Wat een fijne en snelle service bij Just Franky. Ik had met spoed een munt ketting met de vingerafdruk van mijn moeder besteld voor een verjaardag. Ik heb het bedrijf gebeld en ben gelijk geholpen, wij hebben het collier binnen 3 werkdagen al gekregen! Heel fijn als een bedrijf zo kan meedenken zelfs met handgemaakte sieraden 👍

29. marts 2024

Dankjewel voor je mooie review! Liefs, team JF

Zeer tevreden

Ik ben echt een zeer grote fan van Just Franky. Ik had voor mijn verjaardag de vintage bracelet heart cord en de just diamond ring 1 initial gekregen en ik ben sindsdien fan. Ik heb het daarna ook de satijnkoord armbandjes voor mijn vriendinnen hun verjaardagen gekocht. De kwaliteit is echt top en de service ook was ook heel snel geleverd. Ik raadt Just Franky zeker aan☺️

16. januar 2024

Besvarelse fra Just Franky

Dankjewel Elisa voor je mooie review! Super om te horen dat je fan bent en dat je Just Franky cadeau geeft aan je vriendinnen. Wij wensen je veel draagplezier! Liefs, Team JF

Al jaren fan van Just Franky

Al jaren fan van Just Franky. Enorm mooie sieraden van hoogwaardige kwaliteit. Afgelopen januari heb ik als cadeau een gouden armband gekregen van mijn familie die ik helaas afgelopen maand ben verloren. Zonder enige aarzeling heeft Just Franky - geheel kosteloos - een volledig nieuwe armband laten smeden. Enorm dankbaar!

Just Franky bewijst dat niet alleen de sieraden fantastisch zijn, maar ook écht het hele plaatje inclusief klantvriendelijkheid.

1. oktober 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kwaliteit niet zoals er wordt omschreven

Normaal doe ik niet, maar ga het toch delen. Voor mijn 30e verjaardag een subtiel mooi goud armbandje gekregen van mijn vriend nog geen 4 weken geleden. Ik draag alles van goud (niet van Just Franky) ik voelde al dat dit armbandje heel dun en kwetsbaar was, maar dacht voor dit bedrag moet de kwaliteit wel goed zijn. Mijn vriend heeft gelijk gemaild, maar we waren al te laat het retourtermijn is 14 dagen en kon ik deze dus niet meer retourneren. Just Franky wilde wel met ons meedenken, maar ik twijfelde te erg, omdat ik de kwaliteit van het armbandje niet goed vond, wat als ik de ring ook niet goed vond. Uiteindelijk besloten deze toch te houden, ook omdat mijn partner dit persoonlijk voor mij heeft uitgezocht en vandaag gebeurde waar ik al bang voor was…. Armbandje weg, hij moet wel gebroken zijn of slotje kapot want ik draag al 10 jaar elke dag dezelfde armbanden en nog nooit verloren. Heel jammer! Kwaliteit is niet top.

1. juni 2022
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Oorbellen besteld en betaald maar niet op voorraad

Oorbellen besteld en betaald. Daarna kreeg ik onprofessionele mail:
Hi beauty,
Hoe gaat het met je? Leuk dat je de Beverly earrings besteld hebt! Zoals je hopelijk weet, heb je de oorbellen nabesteld. Dat betekent dat de oorbellen zijn uitverkocht, maar momenteel opnieuw gemaakt worden en jij ze als eerst zal ontvangen. We gaan de oorbellen direct versturen zodra ze klaar zijn. Dit zal waarschijnlijk eind maart zijn.
Heb je meerdere oorbellen besteld, dan komt de rest van je bestelling natuurlijk wel alvast je kant op :)
Alvast bedankt voor je geduld. Mocht je nog vragen hebben, help ik je graag.
We zullen er alles aan doen zodat de oorbellen zo snel mogelijk bij jou zijn!

Op de site stond niet dat de oorbellen waren uitverkocht. Op mijn reactie geen antwoord ontvangen. Verjaardags verrassing verpest ...

9. marts 2022

❤️ Just Franky

Top service en snelle levering. Mijn gepersonaliseerde ketting en armband kwam aan in een heel mooi pakketje. Het design is zo elegant en de kwaliteit is prachtig. Ik heb een heel speciaal moment uit mijn leven laten graveren en draag ik nu altijd bij me , ❤️Just Franky

1. december 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super mooie ketting gekregen van just…

Super mooie ketting gekregen van just Franky! Je kan t personaliseren naar wens. Daarmee heb ik nu een zeer persoonlijk sieraad met de naam en geb jaar van mijn dochter. Erg leuk en goede kwaliteit! De levering is ook zeer snel (zoals afgesproken) en het wordt leuk verpakt :-)! Helemaal tevreden!

22. april 2019
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.