Find advokat med JUF.dk Anmeldelser 62

4,8

Fik nemt og enkelt 3 tilbud på stiftelse af ApS. Advokaterne kontaktede mig i løbet af et par dage, hvilket betød at jeg ikke selv skulle bruge tid på at kontakte utallige advokater - det tog JUF si... Se mere

Jeg var frustreret over, at en webshop havde stjålet mine grafiske produktioner. JUF havde en masse gode artikler, som jeg læste om lignende problemstillinger. Mens jeg læste dem, så poppe en ch... Se mere

Jeg havde brug for et par alternativer paa advokater naar vi koebte sommerhus i Danmark. Fordi vi boer i Holland var det meget nemt at kunne finde dem paa nettet gennem jeres service. det virkede perf... Se mere

Stod i den situation hvor jeg skulle til at oprette et selskab, og havde nogle forhold der gjorde jeg gerne ville have hjælp ind over. Jeg var lidt i tvivl om det var revisor eller advokat, så jeg op... Se mere

1. Erhvervsservices

Om Find advokat med JUF.dk

Med JUF.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på advokater, der kan hjælpe dig videre med din sag.
Vi især især stærke inden for boligadvokater, selskabsstiftelse og oprettelse af bl.a. testamenter og ægtepagter.

4,8

Glemt...

Det startede godt, med opfølgning dagen efter jeg havde oprettet mig. Jeg fik at vide, at jeg ville få 2-3 tilbud i løbet af 2-3 dage. Det var godt nok op til juleferien, men jeg tænkte alligevel - fedt.. Men da det blev 2. januar havde jeg stadig ikke hørt noget fra nogen, og måtte derfor selv opsøge en desværre nok dyrere advokat by my self :-(
Her i skrivende stund d. 8. januar har jeg stadig ikke hørt noget - men nu kan det jo også være lige meget..

8. januar 2014

Hej Lars,

Du har ikke fået den service, jeg gerne vil yde med JUF.dk.

Jeg vil ikke komme med en dårlig undskyldning - men jeg vil gerne undskylde for de manglende tilbud.

JUF.dk er endnu en ung virksomhed, og vi blev fanget i julen med eksamensplanlægning. Det vil ikke ske næste år.

Jeg er ked af, vi ikke var i stand til at hjælpe dig videre!

Du er vores første negative anmeldelse på Trustpilot, og det er ikke sjovt - men det betyder samtidigt også, at jeg sidder ekstra længe oppe i dag og sørger for, at andre ikke skal opleve den samme ringe service, vi præsenterede dig for.

Super support og opfølgning

Jeg er super glad for at have brugt juf.dk til at finde en advokat. Som ganske almindeligt menneske synes jeg det svært at formulere en juridisk opgave, men juf.dk holdte mig i hånden hele vejen og var rigtig gode til at følge op så min opgave blev formuleret korrekt. Det sparede mig for meget spildtid. Juf.dk får mine varmeste anbefalinger.

6. januar 2014

Hej Lars,

Jeg er glad for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for, vores service kunne hjælpe dig videre.

Held og lykke videre i forløbet!

Adm. direktør JUF.dk

Ikke bare billig advokat, men også gode

Jeg skulle bruge en advokat og tænkte at jeg kunne lige så godt prøve juf.dk, som jeg har hørt meget godt om. Ved at bruge dem sparede jeg 75% på en advokat frem for den lokale jeg havde kontaktet, og oplevelsen var helt igennem i top.

11. december 2013

Hej Kristian,

Mange tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, vi kunne sikre en besparelse på advokaten.

Perfekt oplevelse

Jeg fandt en super god og billig boligadvokat i forbindelse med køb af ejendom.. Det gik nemt og bekvemt og fik lynhurtigt et rigtig godt tilbud fra en ekspert. Helt perfekt, kan kun anbefales...

30. november 2013

Hej Esben,

Mange tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, vi kunne hjælpe dig videre med at finde den rigtige advokat til boligkøbet. Du skal være velkommen en anden gang!

Adm. direktør JUF.dk

Ingen problemer med at få tre tilbud.
Velskrevne artikler og god chat support.

16. november 2013

Hej Andreas,

Tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot.dk og chatten. Du skal være velkommen en anden gang!

Rigtig god "service"

Jeg synes denne hjemmeside har været meget god til, at hjælpe mig og jeg har kunne fået besvaret mine spørgsmål og lidt over. Servicen kommer poppende op ud af det og spørger om man har brug for hjælp, jeg vil med glæde bruge denne side igen!

11. november 2013

Rigtig god hjælpsomhed

Havde nogle sprøgsmål med hvordan man stod som IVS kontra ApS når man er iværksætter samt hvilken ansvar man har som IVS.

det fik jeg svar på og er rigtig glad for denne hjælp, så kan varmt anbefales mange gang tak for hjælpen JUF og fedt jeg kom fra google ind på din side og fandt det jeg søgte ^^

4. november 2013

Hurtig og professionel hjælp

Havde brug for et hurtigt svar vedr. revision og fandt et indlæg omkring min problemstilling på juf.dk via Google. Mens jeg læste poppede en chat/dialogboks op, og så fik jeg her hurtigt og professionel hjælp. Virkelig god og nærværende kundeservice. Tak!

1. november 2013

Let og overskuelig side, med masser af brugbar info

Jeg har brugt JUF til først at finde info om alt det juridiske i forbindelse med, at jeg skulle stå og købe en bolig. Jeg vidste intet om det i forvejen, men jeg følte at der var rigtig god information at indhente på JUF.dk, og det rustede mig bedre til at kunne tale med den advokat der nu skulle forestå arbejdet.

Det brugte jeg nemlig også JUF.dk til - jeg brugte kontaktformularen til at indhente tre tilbud fra forskellige advokater til både udarbejdelse af skøde og alle de andre opgaver i forbindelse med mit boligkøb.

To timer efter jeg havde skrevet ind, havde jeg svar fra tre forskellige advokatfirmaer fra forskellige dele af landet, og jeg endte med at bruge en af dem til jobbet.

Hurtig formidling af mit behov, god, informativ hjemmeside gør at jeg klart vil anbefale JUF.dk til andre.

30. oktober 2013

Hurtigt og overskueligt!

Havde brug for en god advokat og kendte ikke lige nogen, så jeg anvendte JUF.dk og fandt hurtigt den advokat der var den helt rigtige for mig.

Nem overskuelig service hvis du ikke lige har en advokat i forvejen. Fungerer som et godt pris og kvalitet sammenlignings site, vil helt sikkert bruge JUF igen hvis jeg får behov, istedet for at ringe til en tilfældig advokat.

11. oktober 2013

Hej Emil,

Tak for din pæne anmeldelse! Jeg er glad for, du ville bruge os en anden gang.

Det fungere bare! Ingen problemer

Jeg havde brug for noget juridisk bistand, og fandt Juf.dk via Google. Kom først i kontakt med en Halfdann via deres chat. Han var lynhurtig til at give mig de rigtige input til, hvordan jeg skulle formulere opgaven.

Efter kort tid havde jeg fået 3 rigtig gode tilbud. I min verden er servicen berettiget, da der var en relativ stor prisforskel. Juridisk bistand er naturligvis ikke en hyldevare, og der findes både gode og dårlige advokater. Jeg skulle blot have klaret en række standarddokumenter, og valgte derfor den billigste advokat. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, og næste gang vil jeg helt klart smide min opgave på JUF.dk igen :-).

Tusind tak!

2. oktober 2013

Fantastisk koncept til oprettelse af ApS.

Jeg skulle oprette et ApS og fik hurtigt to tilbud. Jeg snakkede videre med en og fik både holdingselskab og drift. Alt i alt super service og et genialt koncept, som sparede mig for en masse besvær. Kan klart anbefales!

23. september 2013

Hej Mads

Tillykke med dit nye ApS - Jeg er glad for, du kunne bruge vores service!

God og professionel hjælp

Man får god hjælp her til sine juridiske spørgmål. Er medarbejderen man spørger i tvivl, tjekkes der med en kollega inden man får et svar.
Helt klart et sted jeg vil bruge igen, hvis jeg har juridiske spørgsmål.
I denne omgang var det spørgsmål om arv.
Kan varmt anbefales!
Tak til JUF

Kære Anne-Mette,

Mange tak for din pæne anmeldelse - den er vi super glade for her!

Utrolig hjælpsom

JUF havde en masse gode artikler, som jeg læste om lignende problemstillinger.
Mens jeg læste dem, så poppe en chat op fra Halfdan, hvor han spurgte mig om han kunne hjælpe. Vi chattede lidt frem og tilbage, og han hjalp mig virkelig meget. Så på ingen tid, så følte jeg mig godt rustet.

Kan virkelig anbefales.

Kære Marcos,

Jeg er glad for at kunne hjælpe dig videre - held og lykke med sagen! Er der andet sidder jeg online på chatten det meste af dagen. :-)

Nemt at lave testamente

Besluttede mig for at få lavet et testamente og fandt JUF på Google. Alt forløb hurtigt og nemt. Kan anbefales.

Kære Svend,

Jeg er glad for, du fandt en advokat til at oprette dit testamente. Tak for din anmeldelse!

Alt klappede!

Fik nemt og enkelt 3 tilbud på stiftelse af ApS. Advokaterne kontaktede mig i løbet af et par dage, hvilket betød at jeg ikke selv skulle bruge tid på at kontakte utallige advokater - det tog JUF sig af!

Jeg havde et par spørgsmål inden at jeg sendte min anmodning afsted, hvilket hurtigt blev besvaret i deres chatbox. Super god service!

11. september 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (62 anmeldelser)