Find advokat med JUF.dk Anmeldelser 62

4,8

Fik nemt og enkelt 3 tilbud på stiftelse af ApS. Advokaterne kontaktede mig i løbet af et par dage, hvilket betød at jeg ikke selv skulle bruge tid på at kontakte utallige advokater - det tog JUF si... Se mere

Jeg var frustreret over, at en webshop havde stjålet mine grafiske produktioner. JUF havde en masse gode artikler, som jeg læste om lignende problemstillinger. Mens jeg læste dem, så poppe en ch... Se mere

Jeg havde brug for et par alternativer paa advokater naar vi koebte sommerhus i Danmark. Fordi vi boer i Holland var det meget nemt at kunne finde dem paa nettet gennem jeres service. det virkede perf... Se mere

1. Erhvervsservices

Om Find advokat med JUF.dk

Med JUF.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på advokater, der kan hjælpe dig videre med din sag.
Vi især især stærke inden for boligadvokater, selskabsstiftelse og oprettelse af bl.a. testamenter og ægtepagter.

4,8

God betjening og hurtigt

Advokater har ligget langt fra bopel

11. april 2014

Hej Lidia

Jeg er glad for, det var gode tilbud. Vores dækning er desværre ikke så god hvor du sidder i landet - det er noget, vi løbende arbejder på at gøre bedre, end det er lige nu.

Jeg håber, du kommer videre med sagen!

Mvh. Halfdan

Udmærket, effektiv og hurtig.

Bad om et godt økonomisk rimeligt tilbud på at ordne bo. Fik 3 tilbud. Valgte det laveste.

11. april 2014

Hej Leick

Jeg er glad for, vi kunne hjælpe dig videre med boskiftet!

Jeg håber, I snart er færdige og kan komme videre til noget 'mere spændende'.

lettilgængelig

Superneemt, gode tilbagemeldinger fra de der afgiver tilbud.

31. marts 2014

Hej Ulrich

Jeg er glad for, du har fået nogle gode tilbagemeldinger!

Jeg vil gerne vide, hvad vi evt. skulle have gjort for at fortjene en 5'er her på Trustpilot? Skriv gerne til halfdan@juf.dk, hvis der er noget, du tænker på.

JUF.dk

Hurtig respons med relevante tilbud

Fin portal som gav hurtig respons med seriøse tilbud /kontakter

30. marts 2014

Hej Jan

Tak for din pæne anmeldelse!

Jeg er glad for, du fik nogle seriøse tilbud og kontakter og håber, du er kommet videre med sagen.

Hurtigt og nemt

Havde brug for advokat i forbindelse med stiftelse af selskab. Fik dagen efter 3 tilbud og valgte én af disse.

30. marts 2014

Hej Helle

Jeg er glad for, du fik stiftet dit selskab hurtigt og til en god pris.

Held og lykke med forretningerne og tak fordi, du brugte os!

JUF.dk

Hurtig, god og professionel service.

Jeg fik en mail med det samme. Inde for 2 dage havde jeg modtaget tilbud fra 3 advokater som var meget professionelle og gav en super service.

28. marts 2014

Hej Jeanette

Jeg er glad for, du har haft en god oplevelse med os!

Jeg håber du fandt en til at tage sig af din sag.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang. :-)

JUF.dk

Jeg skulle bruge JUF til et få stiftet et selskab. Det gik hurtigt - allerede efter få dage havde jeg fået kontakt til en advokat, som herefter stiftede mit selskab. JUF - dem anbefaler jeg glædeligt :-)

26. marts 2014

Nemt

Nemt, hurtigt og enkelt.

23. marts 2014

Hej Martin

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, vi kunne hjælpe dig videre!

JUF.dk

Der er helt bestemt en god service.

Kan varmt anbefales.

VH. Lisbeth C Nielsen.

20. marts 2014

Hej Lisbeth

Mange tak for din pæne anmeldelse og anbefaling.

Jeg håber, du er kommet videre med sagen!

Super Hurtig Serice

Anbefaler Trustpilot, en super venlig og hurtig betjning

20. marts 2014

Hej Helal

Tak for din pæne anmeldelse!

Du er velkommen en anden gang, hvis vi kan hjælpe med noget.

JUF.dk

Super hurtig og god service!

Jeg har i noget tid overveje at starte et IVS, men har været usikker på reglerne omkring det. Jeg valgte derfor at få hjælp fra en advokat og tog kontakt med JUF.dk, for at få et tilbud fra en advokat.

Det gik super hurtigt og jeg blev samme dag ringet op af en deres medarbejdere, der stillede nogle spørgsmål og gav mig nogle gode råd. Inden længe havde jeg fået 3 tilbud fra relevante advokater og jeg var i stand til at vælge den bedste.

Jeg kan helt sikkert JUF til andre, som gerne vil have tilbud.

1. marts 2014

Perfekt!

Skulle bruge en advokat til at gennemlæse en kontrakt. Fandt en kompetent advokat igennem JUF.
Ikke sidste gang jeg bruger JUF :-)

15. februar 2014

Hej Søren

Mange tak for din pæne anmeldelse - Jeg er glad for, vi kunne hjælpe dig med at finde en advokat!

JUF.dk

Lynhurtigt overblik over stiftelse af IVS

Jeg havde glædet mig over den nye virksomhedsform, IVS, siden jeg hørte om det, da Folketinget vedtog det. Her i 2014 er det endelig en realitet, men jeg kunne ikke finde ordentlig info online, og besluttede mig derfor for at give JUF.dk et forsøg.

Jeg fik hurtigt tre gode tilbud, og det har givet mig et super godt overblik over stiftelse af IVS, som jeg ikke ville have fået uden.

Jeg er fuldt ud tilfreds med JUF.dk, som jeg vil anbefale til alle. :)

6. februar 2014

Underlig oplevelse

Det er nu omkring en måned siden, at jeg bestilte tilbud på hjælp til stiftelse af et IVS selskab. Jeg blev efter ca. 3 dage ringet op med yderligere spørgsmål, hvilket virkede ret professionelt. Jeg svarede tilbage, at det stadig var aktuelt. Der gik herefter ca. 5 dage uden lyd fra hverken advokater eller juf.dk. Det er ca. 2 uger siden nu, at en repræsentant fra juf.dk igen ringede mig op og beklagede, at der havde været uforudset lang ventetid fra deres kontakter og at det kunne skyldes jul og nytår. Han beklagede igen og sagde meget bestemt, at han ville se og få rullet det ud nu og finde tilbud til mig. Jeg har stadig ikke fået nogle tilbud, og har nu heller ikke brug for det.
Jeg føler mig bestemt ikke dårligt behandlet, og de har nu været yderst venlige. Det er bare ikke nok, når man ikke får den service der bliver reklameret med.

4. februar 2014

Super god og hurtige service.

Jeg skulle bruge en advokat til opstart af min virksomhed. Så jeg gik ind på JUF.dk og skrev hvad jeg havde brug for. Jeg fik lyn hurtigt svar med nogle gode priser, så jeg fik alt hurtigt lavet til en god pris.
Kan bestemt anbefales!

14. januar 2014

Hej Andreas

Jeg sætter stor pris på din anmeldelse - og er glad for, du kom i gang med virksomheden. Held og lykke med den fremover!

Med venlig hilsen,
Halfdan

Glemt eller overset...

Jeg skriver til JUF for at få et tilbud på advokat til opstart af ApS, 3. Januar og får samme dag et standardsvar omkring de er gået igang med at behandle min ansøgning. 4 dage efter modtager jeg henvendelse fra JUF omkring hvorledes jeg ønsker at stifte virksomheden, (kontant/værdier) og igen, samme dag modtager jeg en mail fra JUF om at de har en mulig "kandidat". Nu er der så gået yderligere 6 dage og dermed i alt 10 dage siden jeg efterspurgte en advokatpris!
Dette er ikke tiden værd at vente på! Nu har vi selv oprettet selskabet, og ønsker da bestemt ikke at bruge JUF fremadrettet, når man forventer hurtig service! Men hvis der er nogen der har fint med tid, så kan det da være de er behjælpelige nok? Det har jeg bare ikke!

13. januar 2014

Hej Alexander

Jeg er ked af, vi ikke var i stand til at hjælpe dig videre. Vi havde problemer over jul, og du er desværre en af de, det gik ud over.

Du fik ikke den service, du skulle have haft, og det er jeg ked af.

Jeg vil ønske dig al held og lykke med selskabet fremover uanset!

Med venlig hilsen,
Halfdan
JUF.dk

Fik et rigtig godt tilbud

Stod i den situation hvor jeg skulle til at oprette et selskab, og havde nogle forhold der gjorde jeg gerne ville have hjælp ind over. Jeg var lidt i tvivl om det var revisor eller advokat, så jeg oprettede bare opgaven derinde.
Jeg fik virkelig hurtigt svar, og nogle rigtig gode tilbud :-) Rigtig fin service.

10. januar 2014

Hej Lars,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, vi fandt den rigtige advokat til opgaven!

Halfdan Timm
Adm. direktør JUF.dk