Vi havde fornyeligt købt en “ny” brugt bil og efter første tur gik vores venstre forlygte. Min kæreste ringede en gang og fik fat på Troels, som løste problem omgående og sendte os sikkert ud på vejen... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 30 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted
- nr. 5 af de 11 bedste virksomheder i Autoforhandler
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
JS Carline - Autoværksted, Rustbeskyttelse, Salgs afdeling og Dækcenter
Bygmarken 9A, 3650, Ølstykke, Danmark
- info@jscarline.dk
- jscarline.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig service fast pris og der er styr…
Hurtig service fast pris og der er styr på det det er sjældent
Kan stærkt anbefale dette værksted😊
Endnu en super god oplevelse
Super god oplevelse igen i Roskilde hos Patrick (+ en)
Fik aftalt via mail, hvad der skulle gøres ved bilen og alt gik som planlagt, med smil og god service.
Jeg kan varmt anbefale JS Carline Roskilde. Her er super god og professionel service og helt fair priser.
Godt tilfreds med service
Har brugt JS Carline i nogle år efterhånden og er overordnet godt tilfreds med service og ydelser 😊 Men nu har jeg to gange i træk oplevet, at de ikke har styr på deres kalender på trods af, at jeg har booket i god tid, så derfor kan jeg ikke give mere end fire stjerner ⭐️
God service igen ogen
Igen god servicering og god dialog om ting der skulle laves ekstra. Sådan
Færdige til aftalt tid og fik 15% rabat…
Færdige til aftalt tid og fik 15% rabat på den aftalte pris. Kan anbefales.
Ville give mindre hvis man kunne!
Ville give mindre hvis man kunne!
Var i Ølstykke og spørge om pris på min daværende bil for 7-8 år siden på nye vindues visker de sagde 5000 kr. kørte til forhandleren og fik det lavet for 1200 kr.
Nu igen tænkte jeg jeg ville spørge om pris for at få skiftet noget med adblue’en de sagde 15.000 og så arbejdstimer oveni, kørte til min egen forhandler sparet 4-5000 kr.
Nogle gange kan de bare bedre betale sig at køre lidt længere.

Besvarelse fra JS Carline
Bilens batteri døde på en mandag…
Bilens batteri døde på en mandag morgen. Fik DAH ud og starte bilen.
Sendte en mail til om JS Carline havde tid. De ringede tilbage på under 10 min - jeg fik så ikke taget telefonen. De sendte så en SMS med super info og jeg ringede tilbage. 3 min. instruktion fra dem og jeg kunne sende kæresten ned til dem. De tog bilen ind og chefen Steen,kørte min kæreste op på S-stationen, så hun kunne komme på job. Det var helt vildt :-)
Hentede bilen om eftermiddagen med et frisk batteri.
ABSURD GOD SERVICE. Vi har haft mange mekanikere gennem tiden, da vi er flyttet en del, nogle gode, nogle mindre gode til service/handle hurtigt/forklaringsdelen. Og så er der JS Carline - hold da kæft, de satte standarden idag. Vi kendte dem ikke og de behandlede os som kongelige.
Vi må se i øjnene at vi er blevet faste kunder.
Kun ros herfra.
JS Carline Hillerød - Utrolig godt værksted
Super godt værksted, gode og dygtige mekanikere og en helt igennem virkelig god kommunikation. Jeg har brugt afd. i Hillerød i flere år til dækskifte, men nu også som serviceværksted og det bliver jeg ved med.
Patrick i Roskilde var fantastisk
Patrick i Roskilde var fantastisk! En gammel bil kører nu som smurt. Han holdt mig godt orienteret undervejs og var meget fair og rimelig i sin rådgivning.
Det virker og Carsten er der for os
Det virker og Carsten er der for os, super de andre mekaniker er samme kaliber
Altid god betjening og dygtige mekanikere.
Er altid glad for jeres betjening og faglig kunnen!
Bo er både dygtig
Bo er både dygtig, sød og meget ærlig omkring arbejdet. Tak for hjælpen. 5 ud af 5 stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig og effektiv service