makkelijk dat er grote maten zijn ! snelle levering. Alleen jammer dat er ijzeren plaatjes onder in de shirts bevestigd zijn. Deze haal ik er altijd af, omdat die de shirt beschadigen in de was.
De service is perfect (vriendelijk en behulpzaam), het complete proces van bestellen naar levering en eventueel retourneren is overzichtelijk en snel en de kleding is van goede kwaliteit. Voor mij... Se mere
Eindelijk een winkel waar ik kleding kan kopen die mij ook past!!! Door een niet standaard lichaamsbouw is kleding kopen een drama voor me. En toen was daar JP. Kwaliteitskleding in maten die wel pass... Se mere
2 Bermuda's besteld, waren toch net te krap. Gelijk geretourneerd en 2 andere besteld, deze zijn perfect. Betaald en klaar. Alles vlot en probleemloos geregeld. Dat is wat je wil.
Concertgebouwplein 21, NL – 1071, LM Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Geen bericht als er niet wordt geleverd ,klant moet zelf het initiatief nemen over de voortgang van levering. div. mail ontvangen die elkaar tegenspreken.
tot op heden nog steeds niets ontvangen.

Besvarelse fra Jp1880 Nederland
Ik moest de polo voor mijn man ruilen.
Hierover heb ik gebeld en het is netjes geregeld.

Besvarelse fra Jp1880 Nederland
Echt goed materiaal mooie poloshirt voor niet te veel geld

Besvarelse fra Jp1880 Nederland
Ik wacht al ruim een week op mijn bestelling en heb nog steeds niks ontvangen

Besvarelse fra Jp1880 Nederland
De schoenen waren te krap om de wreef.
Ik had verwacht van wijdte H dat ze breder waren
Mijn man is diabeet dus mag beslist niet te nauwe schoenen dragen.
Jammer ik vond ze prachtig maar helaas moest ik ze terug sturen. Verder geen klachten.

Besvarelse fra Jp1880 Nederland
Mooie kleding voor een man met een maatje meer. Echter staat mijn bestelling al een week inbehandeling. En dat is balen met dat warme weer. Laat even weten waarom het pakket nog niet is verzonden.Hoop dat het snel word verzonden

Besvarelse fra Jp1880 Nederland
Tijd geleden een t-shirt besteld op proef pas goed.
Weer opnieuw een t-shirt is geleverd en in de kast gelegd niet gepast zal we net passen als de vorige.
Verpakking weggegooid wilde het aantrekken helemaal scheef genaaid dus van de twee maar een goed.
Dus maar verder kijken.

Besvarelse fra Jp1880 Nederland
Bijzonder een recensie vragen terwijl er nog niets bezorgd is.

Besvarelse fra Jp1880 Nederland
Ik ben al jaren klant bij JP1880 en heb letterlijk nog nooit een probleem gehad. De leveringen zijn vlot en wanneer er iets nageleverd moet worden dan wordt dat duidelijk gecommuniceerd. Ook de enkele retouren vanwege verkeerde maat worden snel verwerkt. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Jp1880 Nederland
Goede polo’s mooie kwaliteit prima pasvorm en snelle levering